Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Joann sa nu iesi din casa! E muarte afara. A fost Pufi cu cainele si e arsita. Te duci si tu pe la 18-19

sugubina 23+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

pap seminte de dovleac si ma uit la pozele noi de pe picasa...vad ca voi ma ignorati dar eu tot scriu

Kitty

23+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

cris ti-am vazut pozele de pe plaje cu burtica! ce frumooos!

sugubina 23+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

vai fetelor ce cald este!!!! este jale afara... si AC nu avem pt ca pana anul asta nu a fost nevoie...stateam cu sosete in picioare vara de rece ce era la noi..anul asta an izolat apartamentul si acum murim de cald..am vrut sa ne luam un AC zilele trecute si au spus ca ni-l monteaza peste o luna..pai ce mai fac cu el peste o luna???

pana la ora asta am baut 2l de apa..

fetelor mai puneti si voi poze de la intalnire!!

24+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Voiam s-o intreb pe Joy si pe celelate fete care asteapta al 2 lea bb si sunt fara nici un ajutor, cum va descurcati fetelor? V-ati gandit mai tarziu cand va evolua sarcina, veti fi cu burticile mari, va trebui sa iesiti in continuare cu primul copil afara, va trebui sa faceti treburile casnice, ba chiar si cumparaturi....multe altele...ce faceti atunci. Sau ce sa mai zic cand va veni bb2. Cum va reactiona primul copil...? Am inceput sa-mi fac un pic de griji, probabil hormonii sarcinii sunt de vina. Incuraja-ti-ma, pls.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 24+

Salutare, burticutze!

Hera, nu cred ca e gravidutza cu un copil acasa care sa nu aiba astfel de griji.

Eu am de cateva luni pe cineva care vine zilnic in timpul saptamanii, 6h/zi. O data pe saptamana face curat (spalat bai, bucatarie, sters praf, aspirat, spalat p jos) si in restul zilelor sta cu Sofia, mai calca, mai spala un vas in bucatarie, strange/intinde rufe. E un ajutor binevenit si observ ca sunt mult mai rabdatoare, intelegatoare cu Sofia si mai putin irascibila seara cu sotul. Desigur, sunt si minusuri, mici neintelegeri, dar le mai trec cu vederea.

Acum insa, Sofia face 2 anisori si ne gandim si la gradi, deci nu stiu cum va fi pana vine fratiorul.

Cat despre reactia fata de bb2, cred ca depinde mult de personalitatea copilului si de tactul parintilor. Eu incerc sa o pregatesc pe Sofia, sa ii povestesc despre venirea fratiorului etc dar nu stiu in ce masura intelege cu adevarat ce insemna Si mereu ii spun ca Sofia si Leon din burtica sunt "puii lu' mama". Acum vom vedea mai incolo, cert e ca voi face tot ce-mi sta in putinta sa nu-i ranesc sentimentele si sa nu o fac sa creada ca o iubesc mai putin sau a venit cineva "sa-i ia locul". Ea e un copil intelegator si cred ca isi va iubi mult fratiorul.

Victoria, mami de Anna Sofia, 26+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

crisule super poze!!!! vreau si eu la baie!!

Ana tu nu ai nicio poza cu burtica..vrem sa te vedem...

eu vreau sa calc, dar mi-e ca se face caldura si mai mare

am uitat..azi schimbam semnatura am incheiat 25 de saptamani si am intrat in sapt 26.. dau de baut limonada

24+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

fetelorrrr unde sunteti?????

25+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Buna,tuturor! Bag capul in pamant de rusine ca nu am ajuns la intalnirea cu voi, desi mi-am dorit, iar multe dintre cele care au fost au facut sacrificii importante sa ajunga! Promit ca data viitoare vin! Nu mai intru in amanunte cu de ce nu am venit, imi pare rau, asa a fost sa fie...

Pupici multi Sugubinei si AneiO si multa sanatate! Aveti mare grija de voi si de bebei. De fapt, toate sa avem grija, ca nu se stie niciodata cand ajungem in locul vostru. Fereasca Dumnezeu! Asa mi-am amintit de Balanta TM, oare ce mai faci? Daca mai vrei si simti nevoia, impartaseste-ne starea ta actuala, ca banuiesc ca ai trecut prin momentul nedorit. Fii increzatoare ca Dumnezeu e mare si te va ocroti pe tine si pe familia ta!

Nu am reusit sa recitesc tot, sunt la pagina 5, mai am pana la 12, dar nu mai am timp azi, iar in week-end sigur nu intru, asa ca abia pe luni va recitesc. La 14.30 trebuie sa plec la eco de 28 de sapt si tocmai am citit ca Misticgirl s-a programat tot la dr. Haiduc cu putin inaintea mea. Nu cred ca ajung acolo, incat sa ne vedem, eu am programare la 15.30, dar cine stie. Poate o recunosc din poze :) Oricum, Mistricgirl, asteptam sa ne spui ca impresie ti-a creat dr. H.

Mai vroiam sa spun diverse, dar presiunea timpului imi blocheaza gandurile. Pana luni, va pupic pe toate si va urez numai bine!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Miruna, eu nu mai sunt obsedata de curatenie. a trebuit sa renunt, ca altfel clacam. fac doar de suprafata....doar cd sunt frsh (adica f rar) ma apuc de frec cu periuta de dinti toate cele ..asta pt mine a fost cel mai greu. Sa apelez la cineva care clar nu face ca mine. Am incercat mai multe menajere si m-am resemnat. Prefer sa ma joc cu Arianna decat sa frec.
Joy, mie mi-ai parut de un calm iesit din comun...si ma miram, crezand ca n-ai ajutor, cum de faci fata.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 27+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

sugubina.ana.....poze cu burtica pls:)

a doua poza a bebelinei cica este cu determinarea sexului....eu nu mai inteleg nimic....nu arata nici a fata nici a baiat...la eco am vazut perfect ca e fata!!!!

Kitty

23+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput