Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Acum am rugat-o pe mama sa imi faca poza la burtica aici in cantar:)....am mai pus 2 poze chiar de astazi!!
GATA cu lucru!!!!....saptamana viitoare sper sa imi vina ceva femei competente si sa pot sa le angajez!.....
acum ma duc sa pap ceva!va pup burticilor

Kitty

23+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

JoAnn eu nu voi recolta celule stem.(cost mare, nu se stie din start pana la cate kg de copil ma tin, in caz de nevoie interventia NU se face in Romania - si financiar nu imi permit China sau alte tari).Mama ce am citit cat costa la tine deci vro 60mil.VAI.Nu am banii astia deodata si nici nu se preconizeaza ca ii voi avea deodata prea curand.

sugubina pai ce sa fac....si eu ma gandeam sa nu recoltez...dar am zis ca...na sa fie acolo...decat sa imi para rau ca am avut ocazia asta unica si nu am profitat...
da...si pt mine sunt multi bani...dar...

23+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m
JoAnn sper ca pana ma intorc sa fiti bine toate 3!

pai nici nu se poate altfel

Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Fetelor, va doresc un weekend cat mai placut si mai racoros cu putinta pe vremurile acestea toride. Noi o luam incet spre casa.

In ce priveste recoltarea de celule stem, noi nu o sa recoltam, pe langa faptul ca pretul este mare pe noi nici nu ne-au convins ca nu e decat o alta afacere pe care o fac bazandu-se pe latura emotiva a mamelor... Asta e parerea mea, nu incerc sa influentez pe nimeni si sa fereasca Dumnezeu toti bebicii si sa nu ajunga niciodata sa fie nevoie macar sa se recurga la celule stem.

23+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

hei, am vazut in poze doo burtici frumoase crisuletzul si sugubina

heidy ceea ce povestesti tu de intepaturi in partea dreapta,...ete ca io traiasc chiar acu parca ar da cu cutitul...

alinushca ceva adevar o fi in articolul de l-ai citit tu...

eu am sunat ceva mai inainte la CBC si sapt viitoare primesc contractul sa

fetele cu gemeni voi ati inceput procedura???sau nu recoltati???

Forever,Michael

nu am vb nimic pana acum, pt ca nu stiu exact daca recoltez de la un bebe sau de la amandoi

Lore 21 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Sugubina, merci de link . Si mie imi plac mult legumele.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

iar am uitat sa schimb semnatura....

Lore 22 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

FETELE CU GEMENI dati pe National Geographic-e cu sarcina multipla un documentar acu a inceput

sugubina 23+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

celesta...anya...rala..ral_eli pe unde sunteti????.. florina22 nu a mai intrat de mult timp..iar pt sashenka chiar imi fac griji..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

seara buan fetele
eu azi ama vut un mic soc cand am primit banii ptr cic nu luam eu multi da cand ma gandesc la nesimtiti aia de la conducerea tarii cum au pus mana si la banii astia ma ia cu flacari

ce sa va mai zic ca am pus n-spe cerere de desfintara a tv, net, cablu, telefoane...asa ca de ziua mea sa am un super cadou...deh ma mai vaitai la scutece ma mai vait si aici ca zic sa nu stau cu stesu in mine ca nu e bine...

intru si eu acum sa vad burticile si spre sa reusesc sa pun si eu una 2 cu noi

cine e dragut sa dea un nr de tel sa mai dau sms-uri ca daca raman fara net sa va mai anunt una alta si de pe la noi cate ceva

22+

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput