Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 18
sugubina spune:
doura or fi oamenii in concediu si nu mai au timp sa scrie; unele mai au si bebelasi si e mai greu..
sugubina
23+ cu Puficele

douradoudou spune:
eliza
..sper sa nu ramai fara net..eu ti-as da nr me dar nu am n romanesc..oricum sunt sigura ca fetele o sa-ti dea pt ac vrem sa stim de tine ..si mai ales trebuie sa-ti facem galerie atunci cand o sa vina ursuleata ta 
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
26+ cu
eliza_cri spune:
feti vazui pozele hehe si citi si comentarile imi dadurati de lucru
ana_o neaparat pentru tine o intrebare esti cumva nasa sau moasa lui gabi vecina mea de la 4 ???? sa nu imi zici ca e chiar asa...pai daca e asa eu stau taman la parter ![]()
sarumana feti cine vrea si poate baga un nr
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul
Dimitrie Gabriel
12.11.2008
ratusca83 spune:
am revenit!! am fost in oras cu iubi sa-mi caut o rochita pt nunta de duminica si cate ceva de imbracat si nu mi-am gasit nimic

...
Asa ca duminica o sa ma imbrac cu rochita de la cealalta nunta.
Voi de la ce magazine va mai luati hainute din Bucuresti?? Vreau sa vin sapt viitoar la o partida de shopining ca nu ma mai incape naproape nimic din ce mi-am luat.
Fetelor voi mai aveti uneori ameteli? eu azi la baie am avut o ameteala de m-am speriat..oare o fi normal??

25+ si ingeras in ceruri
MSymo spune:
Hello! Noi suntem la mare, am stat dimineata la plaja de la 8 la 9 si inca o ora la umbra, apoi nani la racoare si seara inca o ora de la 18.30.
Este o caldura si aici...!!!!!
Va
si va doresc weekend placut!
Symo
29+
Diana Nicole
amelia_ilie spune:
Ratusca, si pe mine ma mai ia ameteala cand schimb pozitia corpului foarte rapid. Inca mai am probleme sa ma ridic din pat/de pe canapea fara sa-mi incordez burtica (asta-i de la sport).
Symo, distractie placuta la mare! Te asteptam relaxata si odihnita!
21+ 
crisuletzul spune:
fetele....simt intepaturi in burta....unele sunt destul de puternice...nu sunt o tipa care sa nu rezist la durere dar intepaturile astea nu le-am mai simtit....cred ca iau un no spa si daca nu se opresc merg la camera de garda
Kitty
23+
Mami si TATI(in special) in
pentru ca au o
cu numele de Eva Maria Marinoff !!!
crisis81 spune:
Bag si eu un ochi aici inainte de baitza si nani. Desi ma laudam ca eu nu am contractii aseara si azi am cam avut. Nu dureroase dar oricum....contractii serioase. Acum vad ca s-au potolit.
Nu am citit din urma si nici nu o sa am timp sa citesc tot asa ca va rog din suflet daca aveti vre-un mesaj personal sau intrebare sa-mi trimiteti si pe PM sa vad sigur.
Referitor la celule stem... am doi prieteni medici, care au bebici mici si nicu unul din ei nu a recoltat celule stem. Am intrebat de ce si raspunsurile au fost asemanatoare: este doar o alta afacere care momentan merge foarte bine, mai ales pentru cei cu mai putine cunostinte medicale. Unul dintre ei este ginecologul cu care s-a nascut fetitza mea.
crisuletzule daca nu se potolesc cu nospa tablete mai bine te duci ca iti face un nos-pa injectabil cu scobutil si atunci sigur se potolesc.
si asteptam vesti bune.
ratusca83 si eu am ameteli, cate o data chiar serioase... mi-e frica sa nu lesin, si nu sunt vre-o lesinata.... am 84 kg. Bebe papa mult din resursele noastre energetice acum. Vitaminele sunt cate o data chiar necesare.
Eu maine la 11 am eco. Abia astept sa vad ce face Sebi. Mai nou iar o iau spre nasterea in apa ca mi-e frica de pozitia naxutul normal, pe masa. Eu intinsa in pat pe spate nu pot sta deloc pentru ca ma omoara durerile de coloana. Si cand va trebui sa imping ce fac?
Ufffffff, e greu..... mai e timp....
Va pup si fug la baitza si la nani. Somnic pufos tuturor!
Cris
mami de Teodora si
27+ cu
Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisis81 Referitor la celule stem... am doi prieteni medici, care au bebici mici si nicu unul din ei nu a recoltat celule stem. Am intrebat de ce si raspunsurile au fost asemanatoare: este doar o alta afacere care momentan merge foarte bine, mai ales pentru cei cu mai putine cunostinte medicale. Unul dintre ei este ginecologul cu care s-a nascut fetitza mea. Eu maine la 11 am eco. Abia astept sa vad ce face Sebi. Mai nou iar o iau spre nasterea in apa ca mi-e frica de pozitia naxutul normal, pe masa. Eu intinsa in pat pe spate nu pot sta deloc pentru ca ma omoara durerile de coloana. Si cand va trebui sa imping ce fac? Ufffffff, e greu..... mai e timp.... Va pup si fug la baitza si la nani. Somnic pufos tuturor! Cris mami de Teodora si 27+ cu Sebastian Mihai![]() "Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie |
Referitor la recoltarea de celule stem], am primit un mail de la CBC care anunta un prim transplant de celule stem facut pt cineva de la noi in tara si tin minte un documentar pe care l-am vazut acum 2 ani desspre un cuplu in UK care concepusera un al doilea copil sperand ca astfel vor slava viata primului nascut, prin transplant de celule stem. Din cate imi amintesc nu avusesera succes pt ca grupa de sange a celui de-al doilea nu era compatibila cu primul, iar la primul nu recoltasera celulele stem. In fine, se punea prblema cat de etic e sa concepi un copil pt o astfel de cauza, si daca cel de-al doilea va fi cu adevarat iubit si nu privit doar ca un instrument.
Una peste alta, cred ca recoltarea de celule stem e mai mult decat o chestie de luat banii parintilor, din moment ce se pot face astfel de transplanturi. Ramane la latitudinea fiecaruia sa ia cea decizia potrivita. Si sper ca nimeni, niciodata sa nu aiba nevoie de un astfel de transplant.

Si apropo de nastere, e bine de stiu ca patul respectiv e inclinat, tocmai pt a facilita impingerea. Ba chiar are si manere
Problema e in timpul travaliului, pe mine nu m-au lasat sa ma plimb, si cred ca m-ar fi ajutat, durerea e mult mai intensa cand tb sa staii n pat, mai ales culcata pe spate, pt monitorizare. Ufff.... sper sa fi fost de vina oxitocina pe care am primit-o in cantitati f mari, poate contractiile de la mama natura nu sunt asa rele

Victoria, mami de
Anna Sofia,
26+ cu inimioaraDavid Lloyd George
Joy21 spune:
Fug la nani 

Victoria, mami de
Anna Sofia,
26+ cu inimioara
David Lloyd George