Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

buna fetele,
imi pare rau ca nu am ajuns la intalnire dar sunt ff obosita.....cum am avut o saptamana grea a trebuit sa tin locul cam la toata lumea in bioru(intamplarea fericita cu prietenii care au ....plecat cu cardul meu).....am avut incredere in vorbele sotului meu ca situatia e sub control iar saptamana aceasta am aflat ca am o adevarata dezordine in firma.....acte,rapoarte la mediu....in fine....nu va incarc pe voi cu problemele mele!saptamana viitoare imi vor veni in proba niste fete si sper sa ajung sa ma pot bucura in liniste de urmatoarele 3 luni pana la nastere!
in fiecare zi pic la finalul programului ca soldatii pe front.....
Sper ca v-ati simtit bine si sper sa mai organizati o intalnire pana sa ajungem sa nastem!

O sa pun niste poze si eu pe picassa.....+ o poza cu bebelina mea.....dar incep sa am o nelamurire....acum probabil oboseala e de vina.....bebelina mea a pozat cracanata.....se vede ca are labii....darrrrr....vad si un clitoris.....se poate vedea clitorisul la fetita asa de repede?...poate sunt singura cu aceasta nelamurire

Kitty

23+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Jo Ann, ai multa grija de tine!

Ai vazut ce zicea Lidia la intalnire, ca Filipescu arata hot rau, gen Antonio Banderas

26+

Ahaaa, din cauza asta vrei tu sa renunti la Badea . Glumeam

Corina ma regasesc 100% in ce spuneai de casa si curte. Eu nu functionez deloc daca e mizerie. Ma scoate din minti sa vad jeg chiar si intr-un coltisor iar dimineata pur si simplu ma deprima. La tabieturi de curatenie ce sa mai zic, ma aproprii de fata care dadea foc wc-ului iar curtea o urasc. 100 m erau suficienti

Amelia nu mai supara frigiderul ca il apuca stricatul si e vara

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Bravegirl, eu nu calc lenjeriile. Doar Mariei ii calcam tot cand era bebelus. In rest putine sunt. Acum mai calc doar rochite sau ce e sifonabil.
Miruna, Maria a mers jumatate din timp, nu spun cat plateam gradinita. Si nu aveam reduceri la absente.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 23+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari
.
Miruna, Maria a mers jumatate din timp, nu spun cat plateam gradinita. Si nu aveam reduceri la absente.

_

Eu din cauza asta am si renuntat. Mai aveam si un defect de comunicare care ma deranja, adica tot ce se intampla aflam cu intarziere. Altfel eram foarte multumita de educatoare.

Culmea, cum l-am mutat la stat nu a mai racit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Miruna, pai probabil se imunizase in ritm alert.
Am fost afara sa cumparam cate ceva si e groaznic de cald.

Inainte sa o am pe Maria ma intreba mama cu cine seman de sunt asa obsedata de curatenie. Frecam covoarele o data pe saptamana, cu diferite perii, de exemplu. Acum ma intreaba cu cine seman asa dezordonata.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Buna dimineata burtici!

Revin si eu dupa o absenta de-o zi, din fericire nu ati scris prea mult asa ca v-am recuperat rapid!

Am avut 2 nopti de cosmar!!! M-a durut ft tare burtica, pe laterale si cu dureri care radiau spre buric, cateodata simteam ca mi se intareste si burta.Dupa prima noapte, ziua mi-am revenit, am luat niste nospa si un rennie, dar ieri noapte s-a repetat experienta,am luat acelasi tratament si iar a trecut...si nu mai stiu ce sa cred...sa sun dr sa intreb ce-o fi fost...? acum nu mai doare,ma simt chiar bine!

Maritza, bafta multa la eco! sa ne vii cu vesti bune!

Miruna, sper sa te lase repede starea de agitatie provocata de masinuta, se intampla si din astea.Sper sa nu-ti mai faca probleme ! Am si eu probleme cu aparatele electrocasnice din casa, prea multe...si simt ca ma sufoc in bucatarie, aproape m-am bucurat cand mi s-a stricat storcatorul...am facut putin loc!

Joann, nu te panica, pls,stai cumintica la pa, si o sa vezi ca o sa se rezolve.

Ana, si eu o simt pe bebelina mea dand din toate, probabil maini si picioruse ba pe stanga,ba dreapta spre vezica, ba spre ficat. Sa ne bucuram ca sunt activi bebeii nostri!

Vasari si eu sunt la fel cu lenjeria de pat, nu o calc, o spal daca se poate la temperaturi mai inalte si cu rotatii mai putine. Recunosc ca cateodata ma apuca paranoia si o mai calc, dar nu am des excese de zel.
Insa cu CURATENIA, e nebunie curata la mine, barbate-meu e disperat cand vine acasa si ma gasesc cu mopul in mana sau cu pronto stergand praful, sau la bai cu domestosul...imi zice ca sunt eu nebuna si ca o sa tin fetita in bol de cristal...si ca ar trebui sa o las mai moale!

BeatriceNu-ti mai tachina barbatelul, ca din punctul meu de vedere nu are de ce sa se uite dupa alte femei, daca nu ar fi burtica care sa te tradeze arati super bine! Felicitari! Nu-ti mai face probleme, ar trebui sa aplic sfatul asta si pt mine...dar la cele 8-9 kg luate ma simt balenuta!

SugubinaImi place tare mult cum ne scrii, esti plina de viata si voie buna, in ciuda problemelor pe care le intampini! Ne transmiti si noua o stare de bine cand te citim!

Mai voiam sa zic ceva, dar vb Anei, neuronul gravid imi da blank la scriere!

Va urez o zi cat mai racoroasa,dar se pare ca e groaznic deja!!!Am fost pana la magazinul din colt sa-mi iau niste apa ca beau ca sparta si am facut limba cat juma de cot!.
Aaah, weekendul asta nu ne "auzim", plecam la mare, ne gasim cu o gasca mare de prieteni, ei sunt de miercuri acolo, norocosii! Ma bucur ca o sa stam in 2 MAI, departe de agitatia maxima din celelalte statiuni! Va pup cu mare drag si sa nu umpleti capitole intregi!

Madalina24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Vasari, ma gandeam ca o mai tii un pic pe Maria acasa si poate se imunizeaza mai bine. Si intre timp gasesti o gradi sa o dai la jumatate de program si ai o jumatate de zi doar cu bebe .

Miruna, am renuntat la cautat frigider . Macar pana la iarna, cand vine bebe, o sa vedem ce si cum. Asta pe care il avem mi-e drag tare, l-am luat din primii mei bani de la serviciul asta (ca si chestie mare in casa), acum 10 ani. Si functioneaza perfect! Nu l-as da degeaba, tata are frigider mic, ca lui ii este de ajuns pentru o cratita de mancare si un congelator mic (are congelator mare separat, pentru carne/legume) - deci si varianta asta pica.

Chiar, ce combine frigorifice (sau congelatoare separate) aveti? Ca noi cand cautam ceva citim zile intregi pe forumuri sa ne documentam in cunostinta de cauza...

A, mai vroiam sa zic ceva... da, si eu sunt obsedata de curatenie, mama imi tot zicea saraca ca-s defecta rau, eu iarna cand intru in casa imi spal incaltarile din cauza de pisila care umbla peste tot prin casa. Plus ca in fiecare zi strang tot, aranjez (sotul meu nu e foarte ordonat, are si mult de munca acasa pentru serviciu...).
De calcat calc tot, de la chiloti la lenjerii/prosoape de baie si bucatarie. Plus ca sotul meu e tot asa, camasa + tricou in fiecare zi (+ maieul de noapte in loc de pijama). Cred ca doar sosetele si dresurile nu le calc, in rest tot. Si paturicile lui pisi. Si pilotele... sunt defecta rau !

21+

Mergi la inceput

Amalia, eu calc si sosetele . Sa vezi ce bine arata dupa. Deci sunt defecta sefa!

Frigider am un Whirlpool side by side. Nu recomand marca avand in vedere incidentele . In plus mi s-a terminat filtrul de apa si cei de la reprezentanta, desi le-am scris 4 mail-uri in care ii intrebam unde gasesc altul, nici pana acum nu au raspuns, rusinos.

Mi-a placut un frigider Candy, al unor prieteni, dar eu le-am luat in masa, de aceiasi marca, nu am stat sa mai umblu separat. Ei erau foarte multumiti. Nu ma vorbim de pret care nu se compara.

Madalina Sa mai vii cu pozici! Anya nu mai intra??? V-am vazut in album si aratati super

Am spionat odiseea de sept-oct unde apar deja bebei. Cam slabuta galeria, la noi nu va fi asa, sunt convinsa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

fetili...unde ati dixparut???

ati luat cu tuatili AC-ul in brate????

off...eu vroiam sa merg pana la biserica , care e cam 5 min de mers pe jos...dar parca imi e frica sa merg pe jos...
poate vine sotul sa ma duca....sper...nu era sigur ca poate...

23+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

vmadelain tenx pt aprecieri!

Fetele ce mai papati azi?

Va povesteam acu doo zile (inainte de necaz) ca vreau sa fac musaka. Ei, am copt la vinete, preparat carnea tocata, si a venit episodu. A doua zi dupamasa l-am instructat pe Pufescu cum sa faca sosu de branza si sa asambleze totu. A iesit ceva de vis! Acuma imi pare rau ca nu am pus si dovlecei si rosii felii, iesea mai cu legume. Da e f buna, are carne si vinete. NU pot io sa manc mult, doar un patratel, il pudrez cu parmezan (yaaam) si bag.

Vad ca vorbeati de curatenie. Dna care vine sa imi faca mie o data pe saptamana e in concediu doo saptamani si ea, si s-a cam adunat.Incep sa nu mai suport, dar obosesc repede. Tre bagat un aspirator peste tot si un mop..Nu ai vorbesc de luxul de sters praf si astea. Pe Pufescu tocma l-a luat durerea de spate - dinaia brusca de deabia se misca.I-am dat de mancare, si un ibuprofen si acu o sa ma apuc sa il masez cu gel cu diclofenac. Sper sa ii treaca ca numa doi imobilizati la pat nu putem fi!

sugubina 23+ cu Puficele

Mergi la inceput