"Abdomen extra-plat (38)"

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Saptamana trecuta mi-am facut poze in oglinda Si vreau sa vad rezultatele peste 3 luni.Mi-am propus ca timp de 30 zile,sa ma tin de programul asta Butt Lift cu dintii,sa vedem ce se intampla.

Ieri am mancat cam asa:
MD:shake(iaurt,coacaze,1/2banana)mi-a facut pofta Deus.
P:cateva bucatele carne porc+ridiche japoneza fierte in sos de soia,un bol ciorba de legume.
C:un morcov,o para,2 cuburi branza,2 jeleuri mici.

sport:Butt Lift#12540;Cardio Axe(aprox 30 min) si High&Tight(aprox 35 min)
La Cardio Axe am dat cu stangul in dreptul.Nu-mi vine sa cred!Cand altadata dansam si n-aveam treaba.Ce inseamna sa nu te mai misti deloc.
High&Tight lucreaza pe yoga mat si exercitiile mi-au amintit mult de orele de balet.Are foarte multe elemente ce se folosesc si in balet.Dar merge tare greu,am facut febra musculara pe ici colo.Dupa cardio axe am facut basici in talpaSa nu radeti!Cu rusine ma gandesc cat sport am facut in copilarie.
De azi incep sa-mi scriu din nou caloriile.
Sincer,1000 calorii/zi mi se pare putin.Asta doar pentru cineva care vrea sa slabeasca repede,daca combini cu sport,e f putin.Se poate calcula pe internet numarul de calorii necesar zilnic in functie de activitate si BMI.Exista cu cantare cu astfel de functii.Eu asa mi-am calculat.Unele calculeaza chiar si grasimea din organism,la femei normale,cu o greutate normala care nu fac sport,ajunge undeva la 25%.
Cele care fac sport zilnic ar trebui sa aibe valoarea mult mai scazuta.
De azi se merge la gradiO sa am timp la pranz sa fac banda!

Hannen mi-am amintit ca asa e cu messengerul.Se blocheaza.Merge f bine pe Skype,am trimis documente maricele cu el.Cu Buff Lift exista problema formatului,e mpeg.CAlculatorul meu mi-l deschide cu Cyber Link PowerDvd.Merita incercat insa.

Despre Giulesti nu mai zic nimic.M-a intristat f tare vestea.Stiu ca Xio lucreaza in domeniu si nu vreau sa spun vorbe aiurea.Dar cred ca se putea evita o astfel de tragedie daca erau toti mai seriosi!Parerea mea.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Eu am sarit azi peste sport ca am fost la coafor In sfarsit mi-am gasit si eu o stilista de care imi place, ca in 6 ani am schimbat vreo 10 cred.. Dar de asta imi place, e cam de-o seama cu mine si rusoaica, deci cam aceeasi mentalitate si fara zambete false si conversatie fara rost! finally!!!

Am pus poze cu inainte si dupa.. astept pareri Ma rog, azi si-a facut fata nebunia cu parul meu dar evident ca nu o sa ma duc la servici cu el asa zburlit (era si mai si, dar l-am mai domolit un pic ) :P sau...? cine stie ce ma apuca dimineata hahaha

Si pe mine m-a impresionat ce s-a intamplat la maternitate. ...nu am citit stirile, numai aici pe forum ...e devastator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

neata
am dormit bine si multsunt odihnita

va doresc o zi buna

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Buna dimineata Deus,fetelor!

Halo,halo...am uitat ce vroiam sa zic.Ah,Elena,mi-am calculat si io ce am hapait ieri,cica am mincat 525 de kcal...oare am gresit io ceva pe acolo?Evident ca nu stau bine nici la alte capitole (fibra,vegetale,diferite vitamine,omega 6...)but Gooooood,there`s no time to eat`em all...
No,acum asta e.Eu o sa persist sa`mi calculez tot ce ingurgitez si daca luna viitoare sunt inca in viata (ca tabelul arata ca nu se stie) o sa ma mobilizez intr`o dieta sanatoasa!

Macrina,am scos pozele ca ce`i prea mult strica,fie ele si laude.
Elena,mephala,ma duc sa va admir!!

Deus,ma bucur ca esti odihnita.Eu deja dau de banuit vecinilor(ca ma intreaba toata lumea daca`s ok).Hm,dorm la 12-1 a.m,ma trezesc la 2:30 si pregatesc micul dejun(anul asta soata nu da randament deloc) la 4:00 ma culc iar si ma trezesc pe la 7:30 sau 8:00 spre disperarea mea.Citeodata adorm greu dupa prima trezire si se face 6:00 si eu tot sunt cu ochii pe tavan.
De pe 31 o sa inceapa cea mare scoala deci o sa ma trezesc neaparat la 6:00 maxim!
De aia zic,daca pina pe 10 sept. sunt in viata,Slava Domnului.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

buna dimineatza...si eu am dormit bine...banuiesc ca si vinul rosu m-a ajutat putintel:)
ieri am fost la sala pilates o ora si 4 km pe banda plus sauna, cand am ajuns acasa imi venea sa mananc tot frigiderul, noroc ca in afara de branza si rosii nu am nmic in el.
Eu dorm bine dar nu suficient parca....ma scol asa greu si e aproape 11 si inca nu pot zice ca m-am trezit.

MD: ayran si o cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

aaa si ieri am mancat paste cu sos pesto...cred ca e ultima oara cand mananc paste, nici nu mi-am imaginat ca pot baga 1000 calorii intr-o masa...e drept ca au fost gustoase rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminitaguba
P.S. urati is lume englezoii astia si in realitate nu doar la teveu:-))

Da da, subscriu .

Iulix, pai uite asa mananc eu "inghetata" in fiecare zi. Fain, nu?

Deus, cred ca daca m-as trezi la 5 as fi habauca toata ziua. Dar intentionez sa incep sa ma trezesc pe la 7 sa imi fac o ora de sport inainte sa ma apuc de lucru. Acum ora de trezire e in jur de 8.

Hannen, pai ce facem tu? Cand sa vad si eu pozele tu le scoti? Offf.. Am uitat sa iti zic ca la intermittent fastingul ala este important sa mananci ok in fereastra aia de cateva ore.

Azi iar mi-am inceput ziua cu zmeura congelata amestecata la blender cu kefir si proteine. Sunt plina, pana pe la 1 nu-mi trebuie nimic. Decat cafeaua, evident.

Edit: mi se pare cam putintel 1000 calorii/zi, pe termen lung,cu sport zilnic. Pe perioade scurte de timp merge si 1000/zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Lou, eu cat timp am stat la Praga am mancat extrem de putine fructe. Nu au piete si ce se gasea la supermarket era vai si amar...pline de chimicale. Acum recuperez...maine ma duc iar la piata, sper sa mai gasesc afine si zmeura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut, fetelor!

Aproape nika nou de raportat, panou ieri seara...evident.... Am facut aceleasi exercitii cu inca 2 oameni care se catara de vreo 4-5 ani. It felt good! Mai ales ca am si rezistat pana la final, si doar la ultima tema ultimele 2 prize nu am putut sa le mai tin ca eram terminata, imi cadeau degetele, inca ma dor rau si acum.

Sunt poze noi? Fug si eu sa vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Mey ce ma enervati cu pozele Si eu vreau sa vad!!

Ruxi nici aici nu sunt piete, sau unde sunt (o data pe saptamana) tot asa le cumperi ca si la supermarked..

Carmen sti ce am incercat eu mai nou in loc de cioco? banana inghetata Am taiat o banana in 2 si am infipt cate un betigas si le-am bagat la congelator. Le mananc pe post de inghetata. Sau banana taiata cubulete si iau cate una si ma gandesc ca e o bucatica de cioco

Ce putin mancati voi Eu sigur ajung pe la 1700 calorii Noroc ca nu se depune nimic

Azi pana acum am mancat un smoothie/ shake (care e diferenta?) din mango, ananas, banana si iaurt, iar acum imi fac niste ovaz cu iaurt si seminte de floarea soarelui si migdale maruntite

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput