"Abdomen extra-plat (38)"
Raspunsuri - Pagina 18
mephala30 spune:
da, da, unele fete mananca extrem de putin...
eu ma invart undeva in jur de 1800-2000 calorii/zi, cred ca si mai mult uneori, . Depinde de zi, de chef.
Ruxi, cat e kg. de afine la voi? La noi nu se mai gasesc pe piata.
Am congelat 2 kg, in pungute de 200 gr, azi dimi am scos una si le-am dat baietilor, iar Iustin ma intreaba:" tot asa de acrute sunt?"
Allure, iesi din umbra, hai cu noi. Esti bine?
multumesc de aprecieri fetelor care m-au "cunoscut".
puskin spune:
Lou si eu vreau sa vad pozele dar fetele is secretoase . Legat de afine, acum ce sa zic...avantaje si dezavantaje la traiul in Romania.
Ha ha, si eu imi fac "inghetata" din chefir si fructe congelate, adaug si o lingura de proteine
Baby cum adica nimic de raportat? Cand ma gandesc cat de greu e la panou . Dar no, la mine trage fundul in jos.
Carmen afinele erau 7lei/kg saptamana trecuta. Saptamana asta nu stiu, ca nu am ajuns in piata. Eu daca as papa 1800-2000 calorii pe zi as pune pe mine incet dar sigur .
Pranzul a fost un fel de musaca din carne de vita si dovlecel ( neprajit in prealabi), cu chefir pe deasupra.
Allure, strig si eu poate ma auzi .
z333 spune:
hello girls
buuun,so, sa mai venim si cu fapte nu doar cu vorbe
Pure cardio cu my man Shaun- 40 de min
Ladders(sprinturi) si Long jump tot cu baiatu' 10 min
Strength and endurance cu capoeira boy- 40 de min
imi ard umerii si abdomenul de la antrenamentul lui capoeira de zici ce-i aia, dar asa imi placeeeee
ador exercitiul de la minutul 2:35..este 'za best, of za best'
http://www.youtube.com/watch?v=NPRiP1x3-1c
fug la baie..
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
claucia spune:
Moama ce frumoasa e Elena! Am intrat sa iti spun ca iti sta super cu noua frizura, oricum esti foarte frumoasa (si slaba ) dar acum arati foarte aranjata, stii tu, cand sunt unele frizuri care pur si simplu arata aranjat tot timpul. Esti super
Mephala, esti frumoasa, am uitat sa iti spun cred, sau ti-oi fi spus da n=are nimic ca nu te superi la 2 complimente , ai doi baietei superbi si fuste scurte care te prind de minune!
Eu astazi:
sport: just pump, super, chiar daca e 'just' este cea mai completa ora, lucreaza de la picioare, gambe, coapse, abdomen, brate, tot, ma simt superb si nu imi pierd suflul si pot face tot. Dar curge apaaaaa grupa mare!
MD, de fapt brunch: un gratar pulpa de pui facut de mine cu sare piper si oregano, buuuun, cu o felie de branza si 2 rosii cu sare.
Pranz: 2 crackers wasa o felie de branza si un iaurt cu seminte de in si tarate. Foarte bun.
Si daca doarme piciulina mea la pranz destul ma si vopsesc, nu ceva deosebit tot blond dar sa ma simt si eu mai ingrijita ca mi se vad radacinile si in plus nici nu prea ai ce face cu parul cret, e ...lung si cret. Nu ma plang, imi place dar e cam acelasi mereu.
Pup si o zi frumoasa
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009
Allure spune:
salut...am avut zile ocupate cu fel si fel, am tinut cu dintii de sport si am lasat scrisul la o parte ca am zis ca nu e esential
ieri dimineata am alergat 9 km intr-o ora
mincatul ca de obicei, nu mai enumar ca m-am plictisit
n-am reusit sa fac ghidul dar e pe lista de upcoming
am vazut pozele cu copilasi minunati si femei frumoase TOATE sinteti frumoase si aratati sportive, sa fie clar!
puskin, pai daca pui si tu o poza acolo mica, iti dam si tie parola :)
Lumi, bine ca ti-ai revenit cu sportul...englezii sint uriti intradevar; cind am fost anul trecut n-am vazut nici macar unul/ una mai de doamne-ajuta...ele niste grasane pufoase, spalacite, nemachiate, ei, niste dintosi cu nasurile rosii de la bautura (ca e sport national, cica)
In schimb tara e frumoasa...mi-a placut mult.
Si eu maninc banane din congelator tot pe post de inghetata, trucul e foarte bun si delicios dar are si ala multe calorii daca nu te opresti la citeva bucatele.
aseara pe la 10 m-a busit o pofta de dulce si rontait, dupa ce toata ziua mincasem exemplar...ca atare am mincat 2 kamut puffed cakes (sint mici, delicioase si cu f putine calorii) cu citeva bucatele de cioco neagra organica...mi-am facut damblaua dupa care m-am culcat linistita.
mai stau juma de ora si ma apuc de sport, ceva tonifiere.
si eu trebuie sa ma tund/ vopsesc...oare cind mai ajung??
"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.
"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
mephala30 spune:
Lumi, mi-a placut modelul tau de pe plaja, , mi-au ramas ochii si la abdomen si la costumul de baie,.
Baga si tu reteta aia de vinete umplute, ca arata demential.
Ruxi, te invidiez, io am cumparat afine cu 9 lei/kg si am negociat, ca erau 10lei, . Mure nu gasesti?
Claucia, multumesc.
ElenaR, suvitele te evidentiaza/iti dau stil, .
puskin spune:
Allure, esti tare cu alergatul 9km. Pun poze, parol . Astept cuminte parola.
Edit: Carmen, nu m-am uitat dupa mure, nu stiu de ce...Zmeura insa e criminal de scumpa.
iulix spune:
Hello fetelor. Am venit si eu de la salon unde m-am facut frumoasa. Astazi am facut sport doar 1.5 h, iar cu mancarea am stat destul de bine. La MD am papat 1 iaurt cu 1 nectarina si la Pranz am papat 3 felii de paine de secara cu branza topita si 3 crenwurti si o cafea. Pentru diseara habar nu am ce sa mananc.
Louisea nu mi se pare ca mananc putin, ba dimpotriva ciugulesc din toate, dar cu grija sa nu ma pun decat pe un aliment.
Luminita ma bucur ca ai trecut cu bine peste inspectie!!
Claucia ce de sport ai facut!! Super!!
Puskin ce ieftine sunt la voi afinele... La noi erau 11 lei/kg. Daca nu am luat cand am fost la Sibiu acum stau si ma vaiet... asa imi trebuie...
Marina atat de multe calorii au pastele?? Habar n-aveam!!
Am fugit la curs ca m-am intins cat o zi de post!! Intru mai pe seara!! si o zi frumoasa sa aveti!
z333 spune:
ahhh Mephala ti-a placut?? mdaaaaaaa, cam asa arata extraplatul in viziunea mea si mai ales cand ai si un copil..o daaa, acolo tind si eu
nu mai poci sa stau la vorba ca tre' sa o tai la cumparaturi
revin mai tarziu si ma uit si la poze ca nu am avut timp..pusi
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related