"Abdomen extra-plat (38)"
Raspunsuri - Pagina 19
puskin spune:
Nu ma mai invidiati atat si dati repede o fuga la Sibiu .
Carmen, spor la sport.
Allure, m-am executat si am pus poze in album.
Revin dupa ce ma imi smulg parul din cap cand oi vedea pozele voastre...
Elena_R spune:
Multumesc fetelor! imi place si mie freza cu toate ca o sa ma satur sa ma foen-ez in fiecare dimineata, dar mai bine asa cu breton ca macar imi mai acopera fata lunga :P
Lumi, am vazut-o si eu pe tipa aia de pe plaja si sincer in afara de culoarea pielii si a parului nu e mare diferenta intre voi la abdomen. Si tu daca iti ridici bratele sunt sigura ca la fel se vede
Allure, 9 km intr-o ora ! wow! hai pana in Detroit sa alergi cu mine in semi-maratonul din Oct! nici nu e asa departe de tine O sa castigi sigur in ritmul asta
Azi am program de bootcamp dupa scarbici si mojitos cu fetele dupa! adica o sa pun la loc tot ce o sa dau jos! buna treaba..
Allure spune:
Elena, super freza. Maraton...hmm...nu mi se pare ca am stofa
Puskin, ai inmultit numarul fetelor frumoase din album Arati bine cind faci sport dar ai tendinte clare de "expansiune" cind shomezi, ca oricine, de altfel...asa ca NU shoma, tine-te tare pe pozitii!
Lumi, tipa cu abdomenul face probabil sport dar are si conformatie ok de la natura.
Eu am terminat ora de Back and Biceps plus niste pilates scurt pt picioare, am mincat cereale integrale cu lapte de migdale si mung bean sprouts.
Plec la munci in curind...
"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.
"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
emaaimee spune:
salut fetele,
am cam lipsit. cam ocupata sapt asta& un bic bolnava, etc. azi imi iau cupilu de la aeroport. gata vine acasa! numai ca am verificat online, avionul are intarziere 1ora si ceva.
v-am citit cam in zig-zag.
am vazut fetele lui hannen, foarte scumpe. pls vreau sa vad si eu pe dl. Shaun personal. si pe tine. de ce ai scos pozele? ne duci cu zaharelui, care va sa zica.
am mai vazut-o si pe Mephala, f frumo. si scumpicii ei baietei.
am facut si sport si am mancat cat de cat sanatos.
wow, allure super, 9km. io fac 5km in 30min, dar sa ma bati ca nu alerg mai mult. ma laud si io cica dar apoi imi fac ex. mele diverse.
vad ca v-ati mai pus poze, o sa bag un ochi.
azi am fost mancat cereale,o praji de bakery, supa de legume cu crackers, 2 prune.
nu cred ca apuc sa fac sport cu intarzierea asta.
va pup.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
XIO spune:
Mie mi se pare ca era muncita la greu la abdomen fata aia.
Eu vreau sa spun ca am vazut abdomene cu patratele la femei si nu ma incanta. Mai frumos arata ceva feminin, am o prietena, pacat ca nu v-o pot arata. Are un corp facut in ciuda tuturor . O intreb azi daca se poate sa postez o poza de-a ei .
Azi am baut un ness, am mancat lubenita si acum o omleta din alubusri cu o felie jumate de paine.
Ieri am fost nesimtita dar nu mai are rost sa spun.
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
z333 spune:
gata cumparaturile...
am mancat o pizza de la Real ca-mi place cum o fac aia, plus ca mananci cat sa iti faci pofta, ca daca o faceam eu, eheee
in plus am mai mancat 2 vinete umplute,de-ale mele si kefirul
mie imi place la nebunie 'pretena' mea, am zis ca e modelul meu de extraplata...eu nu am lucrat pana acum abdomen decat din an in pasti, o data la 2 luni, dar cu Revabs sper sa ajung si eu asa ripped ca gagica aia..olei si era asa frumoasa la fata, iar copilasa ei aducea cu Brigite Bardot, o papusica in miniatura
am vazut si pozele..iti sta fain Elena cu freza aia, Mephala ai niste minunatii de copii, Teo m-a topit,e adorabil cu gropitele alea si ochisorii aia superbi
Puskin pe tine te stiam de la alt topic(dar nu mai stiu care)..zic sa nu iti faci probleme cu pufosenia ca daca te apuci de Shaun se duce totul cat ai zice peste
si mai era ceva..mai ce ti-e si cu batranetea asta..imi amintesc si revin:-))))
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
z333 spune:
dap..
reteta de vinete umplute
3-4 vinete
3 ardei grasi
2 cepe
300 gr ciuperci
4 rosii
sare
piper
busuioc
3-4 linguri ulei
felii de cascaval
Se taie vinetele in jumatate, pe lung si se scobesc.Se toaca marunt ceapa si ardeiul.Se pune uleiul la incins intr-o tigaie mare si se calesc putin.Se toaca si miezul de la vinete, se adauga in amestec, apoi ciupercile taiate marunt.Le lasam sa se caleasca bine.Spre final cand legumele sunt aproape gata(tre' lasate sa se inmoaie bine vinetele pana se fac ca pentru salata de vinete), se pune busuiocul, sarea si piperul.Se umplu vinetele cu amestecul de legume.Pe fiecare vanata se pun felii de rosii(eu 2 felii mai mici am pus pe fiecare) si cate o felie(mai marica) de cascaval
Si cam asta e, se baga la cuptor cam 30-40 de min, pana se inmoaie coaja de la vinete si se topeste cascavalul
Si apoi pofta buna..sunt de-a dreptul delicioase si merg perfect cu un pahar de vin alb
eu data viitoare o sa pun si carne tocata din piept de pui
Deus spune:
seara buna
scurt ca mi-s creierii ametiti (nu de efort ci de lene)
Allure felicitari cu 9 km, saptamana viitoare reluam si noi alergatul ca-s in tura de seara:-)
Lumi sa ai grija de ciupercuta
azi multa treaba administrativa si putin sport, 1 ora si ceva
mancat ok acuma un campari orangecare este si el ok ca-mi place mult
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
z333 spune:
acum ma uit la tv, pe Realitatea, se vorbeste despre tragedia de la maternitate..groaznic,bietii copilasi si bietii parinti
nici nu stii ce sa mai zici in momentele astea, orice cuvinte sunt prea mici si de prisos
eu-s un om puternic, am trecut printr-o gramada de cumpene in viata asta, dar cu asa ceva nu stiu daca as putea sa lupt..
revin ca-s out..
z333 spune:
Deus, am grija mare de ea...ma trezesc dimineata cand sunt libera lesinata de somn ca sa schimb laptele la ciupercuta..sunt responsabila tare, cu mine nu chiar meu, dar cu ce ma inconjoara am grija mare
luni o sa fie gata de transport zic eu, ca a mai crescut, e cam gata sa fie impartita..tre' sa imi lasi pe privat adresa la care ti-o trimit