"Abdomen extra-plat (38)"
Raspunsuri - Pagina 16
puskin spune:
Buna seara,
Azi cu mancarea a fost asa: 1 iaurt mic amestecat cu proteine si zmeura congelata, somon cu salata de fasole verde cu usturoi, 3 chiftele de vita+legume facute la cuptor cu rosii. Plus vreo 2 cafele.
Hannen, cu placere . Vreau sa te vad si eu.
Carmen, ce poze ai pus?
Deus, intrebam tocmai pentru ca o perioada am facut acelasi lucru adica culcat tarziu, trezit devreme, sala zilnic si dupa o perioada m-am simtit foarte obosita.
Oare Allure ce face?
louisea spune:
Ruxi n-am nimic de raportat nou Duminica am facut o plimbare lunga de vre-o 1½ si cateva exercitii de tonifiere, ieri nimic (sau da.. plimbare prin oras), iar azi Pilates pt coapse/ fese si pt abdomen. De mancat prin altele smoothie cu capsuni, afine si banana, avocado, pui, salate, quinoa cu iaurt, cioco cu martipan
Cred ca e frustrant sa nu poti face miscare cu piciorul ala. Ce te invidiez ca ai unde sa cumperi afine cu kg. Aici gasesc numai la cutiute si costa o caruta de bani :((
Hmm pe la unele vad ca e canicula. Pe aici ploua, ploua si ploua. Cel putin de cateva zile e dezastru
Iulix dar nu aveti AC la sala?
Si eu vreau poze
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
iulix spune:
Elena mie nu imi merge... Imi zice "default" cand vreau sa dau search... Nu ma mai joc. In alta ordine de idei mai devreme am papat niste sticksuri si am baut ceai.
Puskin ce mic dejun delicios ai avut... Si eu am avut o perioada cand ma culcam tarziu dar ma trezeam la fel de tarziu. Si acum ma mai apuca 12-1 noaptea si eu bantui prin casa daca nu am somn.
Macrina spune:
Vai, hannen, de ce le-ai sters?? Taman ce am prins putin curaj sa mai pun poze si cu mine.. Acu sa le sterg si eu?
Am pus si burta, ha, da-ti-mi la cap
Eu n-am ce raporta, decat ca fi-miu ma scoala din 2 in 2 ore noaptea si sunt varza toata ziua, ce sport? ce dieta? zici ca am 100 de ani.. Asa tare resimt lipsa somnului...
In fine, eu va citesc, citesc.. poate intr-o zi imi vine si cheful
iulix spune:
Louisea avem dar astazi am fost de dimineatza si nu a fost dat drumul si a fost atat de bine. Adica eu sunt de parere ca daca te duci la sala trebuie sa transpiri. Si cu ac-ul dat drumul nici nu simt ca fac sport.
Macrina sunt alaturi de tine!
Elena_R spune:
iulix, imi pare rau ca nu iti merge...nu pot sa imi dau seama de ce...
Si eu zic ca tine, imi place sa fie AC-ul pe minim sau chiar oprit la sala sa simt ca lucrez....si asa fac "2 in 1" si sauna si antrenament plus urasc sa bata aerul pe mine cand sunt transpirata!!
ahhhh sticksurile cu ceai imi aduc aminte de excursile la Sinaia cand eram mica ce-as mai merge acuma acolo....
Si eu sunt tare aiurea cu somnul... dorm numai 6-7 ore pe noapte, ceea ce nu imi ajunge deloc si ma trezesc batuta in cap rau de tot. Toata ziua dorm pe mine la servici si bag cafele la greu. Ei, cum vine seara, cum ma apuca o energie de numa. Nici pic de somn! si iar ajung sa ma culc trecut de 12.. superstitiile zic ca e din cauza ca m-am nascut noaptea si atunci functionez eu cel mai bine
Abia astept sa vad pozele noi sa nu le stergeti ca mai am pana ajung acasa !!!
iulix spune:
Mi-am calculat meniul pe ziua de astazi si mi-a iesit cu aprox. 1023 kl. Mie mi se pare ca sunt cam putine calorii. Plus 2 litri de apa. Pe aia nu am calculat-o.
Marina spune:
deoarece imi numar caloriile de ceva vreme nu ma surprinde ca lumea se invarte in jur de 1000 calorii, asta citind cam cat mancati. Eu ating ma invart in jur de 900-1000 daca mananc ca la carte.
in rest asta cu maternitatea Giulesti mi-a pus capac...ma uit la TV si nu-mi vine sa cred ca 4 bbei au putut sa moara pt ca unii sunt indolenti...plus asta cu biserica, un preot zice la TV ca e vina parintilor ca nu au botezat copiii, cata idiotenie in mintea lui, cata ingustime. Oameniii aia au nevoie de sprijin nu sa fie invinuiti
z333 spune:
finally, la mine acasa..lunga fu ziua asta
culmea nu-s obosita deloc, dar is lihnita de foame ca nu prea am mancat de la dracii ce i=am avut azi pe mine
nu o sa mananc la ora asta, dar spre supararea kefirului, o sa imi pun un pahar de vin si ma bag la o comedie romantica, ceva cat mai tamp si talamb sa nu=mi stresez neuronii prea tare:-))
no, pusi si somn usor
P.S. urati is lume englezoii astia si in realitate nu doar la teveu:-))
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related