"Abdomen extra-plat (38)"

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Acum mi-am amintit de tragedia de la maternitatea Giulesti...
Bietii copilasi... Ce trist e sa te nasti sanatos si peste o zi sa ajungi intr-o situatie critica din cauza unor oameni care nu sunt in stare de nimic... Cum sa ia frate foc un aparat conditionat verificat cu 3 zile in urma??? Ce verificare a fost aia?? Dupa acest incident am ajuns la concluzia ca nu mai esti sigur in tara asta de nimic... Rusine sa le fie... Inca o data am demonstrat ca nu avem persoane capabile sa isi faca treaba... Of of...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Xio,mey io pun pariu ca majoritatea DC-istilor ma cred o "aratare" urita si rea(am si io taste mari (-nu gura-)nu`i vorba, da` am si "admiratoare" infocate care nu mai prididesc cu "laudele") ei,toate astea au ajutat forumistii sa`si formeze o imagine a lu` hannen .

De sotz,hm,nu`l prind la poze prea des dar special pt. tine am pus poza,stiam ca ai cautat ceva vreme ...

iulix,nu m-am hotarit la nicio dieta deocamdata,doar puskin a fost draguta si si-a amintit ca io postesc si ca stie de o dieta pe "sistemul" asta-fasting...si mi-a soptit si mie.Deocamdata nu am studiat problema ,vezi link-ul de pe pagina precedenta desi nu cred ca postul ar putea ispiti pe cineva(cel putin nu post de 15 ore/zi fara apa si mincare timp de 30 de zile)

Mey Lumi,tu cu cine te batzi azi pe la munca?Ce aratare vrei sa studiezi??Dupa ce termini de studiat ,pe maine asa cind te`oi vedea acasa teafara,poate ne descrii si noua cum fu aratarea(pe doua picioare,pe trei...?)

Restul fetelor unde sunt???

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

E clar, toate avem probleme cu capul pe aici, nu cu suncile!

Hannen, esti superba ! Si ai niste fetite frumoase foc! si un Shaun dragut foc (mai ales ca iti aduce fructe si legume, eu am ramas stuck pe ideea asta )sa fiti sanatosi si fericiti impreuna

Apropos de carti, eu nu am fost cititoare indarjita in copilarie si adolescenta, copiam comentariile la lecturile obligatorii pt vacante de la colegi. Acum la "batranete" m-am ticnit (oh, azi au anuntat ca s-a ales actrita principala pt rolul lui Lisbeth si vor incepe in curand filmarile la versiunea hollywood-iana a cartii lui Larsson - Abia astept!!!!! )

On topic: am prestat aseara o ora de sala de suparare ca s-a amanat bootcampul! dar a fost tare bine, asa de suparata eram ca cred ca am pierdut vreo 500 de calorii

Hmmmm de vreo saptamana imi notez si eu ce mananc si ce sport fac intr-un site si vad ca in fiecare zi sunt sub 1000 calorii ... nu cred ca e bine, desi mananc destul zic eu.. cred ca nu merge bine calculatorul ala

Azi merg la coafor sa imi fac suvite ma apuca si pe mine la sfarsitul verii aproape.. eh, la mine se schimba parul dupa cum bate vantul, asa ca nu e de mirare ca imi casuna pe ceva asa dintr-o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Elena,sincer eu nu ma consider o frumusete rapitoare insa acceptabila zic ca sunt adica nu asa expirata.Insa voi sunteti niste dragute !

Ce veste minunata cu filmul !Wow!Oare ce actrita or fi gasit -sa fie pricajita si sa arate underage precum Lisbeth??Abia astept!

Shaun din dotare ma chema azi sa-l basculez pina intr`un loc si in drum am trecut pe la o ferma .El "vrei ceva,now is your only chance" asta dupa ce imi luase inca doua ladite de struguri.Am tras stinga imediat si a inceput sa rida,cica nu`l iert la buzunare niciodata.Mi-am luat un ananas,doua pungi cu cite 3 grefe(3 albe si 3 rosii) imenseeee,4 cutii de blueberries si o punga de kiwi.Planuiesc un suc de zile mari!

Ce site e acela pe care iti calculezi calorii ?Nu`ti faci o pomana cu baba senila ,grasa si lenesa(ca n-am mai facut sport de ...hm,de ieri parca dar am senzatia ca au trecut 100 de ani)sa pui link-ul,poate ma mai infrinez si eu de la una alta.

In seara asta am mincat putin indian curry cu lipie si mi-a adus o eleva niste cookies ("amintire" din Osaka) asa ca le-am degustat-ca o pofticioasa ce`s.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

yummy! ce bunatate de suc o sa faci

Uite asta e actrita http://www.imdb.com/media/rm4060911104/nm1913734
destul de necunoscuta, dar e micuta si cu trasaturi fine ca Lisbeth, desi mi-as fi imaginat-o cu ochii negrii (ca si actrita suedeza care a jucat rolul asta). Bine macar ca nu au ales-o pe tuta aia din Twilight cum se preconiza!

Mda, siteul de care ziceam e de fapt aplicatie pe telefon si vad ca nu au un actual site, cum credeam... scuze de confuzie. Insa, inainte foloseam un alt site pt asta, f bun si ala
Asta e http://www.mypyramidtracker.gov/ . Mergi jos la new user registration si apoi poti sa iti inregistrezi ce mananci. Ce e f fain la siteul asta e ca iti da un raport la sfarsitul zilei si un grafic sa vezi evolutia. Iti spune in ce limita e normal sa consumi anumite chestii si multe altele. Singura problema cu ala am observat e ca supraestimeaza caloriile. Dar macar iti faci o idee cam ce iti lipseste din alimentatie si ce trebuie sa reduci. Eu de ex, am observat ca nu prea mancam lactate si fibra, in schimb aveam sodiumul destul de ridicat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

am pus si eu cateva poze in album.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Hannen esti frumoasa si deosebita:-) si ai niste minunatii de fetite

mephala30 ce baieti superbi ai! si tu chiar si fara sport arata-i in forma:-) felicitari...sa nu vorbesc de ce ochi albastrii ai! superba familie si tu esti frumoasa

nu am chef azi, nu am chef de nimic...ma culc la ora 9 fix! sunt obosita

apropo puskin, ai intrebat cand ma culc...din pacate doar pe la 12, 12.30 si ceasul imi suna la 5...o saptamana, in rest ma culc la 1 si ceasul imi suna la 7...cam putin si trebuie sa fac ceva sa schimb sistemul ca-s obosita

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Hello!! Am ajuns si eu acasa in sfarsit moarta de oboseala si cu o usoara durere de cap.
Elena am intrat pe site, mi-am facut cont dar habar nu am cum sa scriu ca sa imi arate cate calorii am consumat. Adica am intrat la proceed to food intake si ce trebuie sa scriu in casuta ca sa pot da add la alimentele folosite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Mephala arati f bine. Iar baietzii au ochii tai ..supeerrbi

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Deci dupa ce te login, apare pagina aia cu datele personale (de unde alegi si data in care vrei sa adaugi mancarea, deci poti sa mergi si inapoi daca ai uitat sa inregistrezi in zilele precedente).
- Asa, apoi "proceed to food intake" si introduci in casuta de cautare ceva ce ai mancat. De exemplu zicem egg, dai search si iti apar toate optiunile in care se pot prepara ouale (de multe ori nu gaseste nimic daca cauti dupa ceva specific, ca si boiled egg de exemplu, asa ca pune numai alimentul si iti va da optiuni de preparare... cam mult de citit, dar pana te obisnuiesti cum sa cauti, sau iti faci o lista de alimente favorite e ok)
- selectezi eggs, boiled si va aparea in dreapta paginii.
- dai select quantity, alegi un ou mediu de ex, selectezi cantitatea, 1 ou si de acolo poti merege inapoi sa selectezi alte alimente (enter foods) sau save and analyze. De obicei eu selectez intai toate alimentele pe ziua respectiva, pana cand le am pe toate in dreapta paginii si abia apoi merg la select quantity, ca altfel e un dute-vino ametitor intre pagini

- in save $ analyze au mai multe optiuni :
- de ex, "calculate DG comparison" poti sa alegi intre a-ti mentine greutatea curenta sau a slabi; hit go si iti analizeaza meniul pe ziua respectiva
- la "calculate nutrient intakes from food, iti da o gramada de elemente, printre care si totalul caloriilor
- ultima optiune la analiza, "Calculate healthy eating history" iti arata un grafic pe care il poti modela dupa ce element vrei: calorii, vitamine, proteine, legume etc

Sper ca am raspuns la intrebare ca m-am lungit cam mult si nu sunt buna la explicat
succes

Mergi la inceput