"Abdomen extra-plat (38)"

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

neata..
eu ma uschesc la munca,inainte cu 2 ore:-))) sunt nerabdatoare sa vad aratarea aia ..pfuuu, plec azi si ajung aproape maine acasa

no, maine sper sa fiu vie si plina de viata:-))

o zi mai faina ca a mea sa aveti

I'm smilin' cuz I love it~ every day!

Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Raport sportiv zero . Mi-e frica sa ma apuc, dar cred ca trebuie sa iau cumva taurul de coarne. Aseara iar plimbare, iar durere de picior la intoarcere. Bine macar ca din cauza caldurii mananc mai nimic.
Ieri am mancat asa: dimineata o cana de afine, 1 iaurt mic si 2 linguri pudra proteica la blender, la pranz o bucatica de somon cu piure de conopida, seara lafel ca la pranz dar cantitate mult mai mica. Si vreo 3 cafele...

Baby boom, mi se pare super initiativa. Si imi place de tine ca nu te lasi cu cataratul . Si stiind si cat de greu este, te admir mult de tot .

Deus, nu stiu tu cum te poti trezi la ore asa mici. La ce ora te pui in pat?

Luminita, hai ca ai sa vezi ce repede trece ziua de azi.

Hannen, am tot vrut sa iti scriu si am uitat. Exista cu "metoda" de slabit care se numeste Intermitent fasting si care s-ar potrivi bine cu postul tau.

Carmen, nu ai mai fost pe aici la raport...si nici Lou.

Pup fetele sportive .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Hannen, esti o frumoasa si fetele tale si mai frumoase! De Shaun-ul personal nu zic nimic ca nu se cade dar asa este :-)
Atat, raport sportiv mai tarziu daca ma bag la aero-kick astazi, mancare...nu mai stiu, cantarul nu mai e prietenos...

Va pup si o zi usoara...cu canicula sau fara :-)

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Clau,m-am inrosit toata!!De placere evident.Sa stii ca ma gindeam aseara,Doamne ce urita am ajuns!Nu mai stiu sa pozez delooooooooc,aveam o ciuda!!Dar lasa ca`mi revin eu (din prea multa seriozitate )

Multumim mult si la fel,si tu esti superbaaaaaaaa!Scuze ca n-am comentat la nicio fata ,dar lipsa asta crunta de timp.Acum trebuie sa pregatesc cina,mai avem o ora si mincam.

Puskin,ce dieta???Da detalii nu ma tine aici in suspan ca vezi ce pufoasa is.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Hannen, mai vreau poze, , sunteti o familie mi-nu-na-ta! Sa-ti traiasca fetele, tare frumoase sunt! Nu stiu de ce, pe tine mi te inchipuiam altfel, mai negrutza un pic, .
Esti frumusica si slabuta, .

Ruxi, no, in fiecare zi merg la aerobic, chiar daca nu scriu zilnic.
Ma lupt fara tragere de inima cu dulciurile, , cred ca voi ajunge la un compromis: 2 patratele cioco 75% pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

pentru fetele care se misca zilnic, , consumati dupa antrenament bauturi gen Gatorade, Powerade? Care-i adevarul despre ele, sunt apa cu zahar si vopsea plus saruri prea putine (cum am citit pe un forum...) sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Hannen, uite aici despre intermittent fasting http://www.fitnessspotlight.com/2008/02/27/intermittent-fasting-101-how-to-start-part-i/.

Carmen, e greu cu dulciurile, stiu. Dar asta numai pana iti ies din sistem. Si iti spune asta o fost dependenta.
Bauturile gen Gatorade sunt pentru cei care fac sporturi de anduranta ( gen maraton, etc). Eu nu le vad necesare pentru noi ( o exclud pe Deus ca ea face si 4-5 ore de sport pe zi). Dupa sport ideal este sa se consume o masa din proteine de calitate si carbohidrati de calitate ( din legume, fructe, cereale integrale, etc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

mephala,multumesc!mey io am zis cindva ca is ca brinza si de aia m-am aruncat spre bruneti

puskin,multumesc mult pt. link(si ca te-ai gindit la mine)
Ma apuc sa-l studiez,poate reusesc macar sa ma mentin in cele trei saptamani ramase(daca nu resuesc sa slabesc,macar mentinere).

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Hanen, nu mi te imaginam deloc asa vedeam o femeie cu trasaturi mai...aspre nu una bine, dar cred ca intelegi unde bat. cand colo, apare o fata supersimpatica, cu acel ceva De cand i-am vazut pe copii am intuit ca e cineva exoticSotul e pe gustul meu, n-am ce sa zic, sa il stapanesti sanatoasa si sa imbatranti impreuna frumos si armonios. Va potriviti!
Si eu tot asa, alba ca branza si trag la inchis, daca pun o poza cu prietenul meu zici ca e mulatru. macar el daca eu nu apuc sa stau la soare.

In garda evident ca n-a fost decat o doamna la 3 noaptea careia i-a venit ciclul si credea ca are vreo hemoragie. A fost ok si asa, ca am facut eu consultul(nu si eco vaginal). Imi vine sa plang de suparare

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Hello fete sportive!! Si astazi ne topim... La noi a plouat azi noapte si trageam si eu speranta ca azi o sa pot sa respir... De unde... Canicula, canicula si iar canicula...
Mephala eu nu consum la antrenament decat apa chioara.
Eu astazi am mutat antrenamentul de diminetza pe racoare ( nu prea era, dar au mers mai bine ca aseara cele 2 ore de sala plus una pe drum ). Cu privire la raportul alimentar am papat de dimineatza 3 biscuiti cu cateva inghitituri de iaurt, iar la pranz 2 felii de paine de secara cu putina branza topita, o jumatate de iaurt si o cafea instant cu rom care a fost delicioasa... Si acum ma simt de parca am mancat tot din frigider.
Hannen poti te rog sa imi spui ce dieta vrei sa tii ca nu am timp sa intru pe link?
Eu am fugit ca am un curs de calificare de la 16.45. V-am si o zi racoroasa daca se poate sa aveti!

Mergi la inceput