Prietene la bine si la greu 42

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

fetelor, tot am cascat gura pe cer dupa stele cazatoare, dar jur ca in Georgia nu cade nici o stea . sotu e lesinat de ras, dar eu nu si nu ca tre sa vad stelele, dar stele ioc

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Buna seara,

Am realizat ca sunt o mama denaturata, copilul nu are infectie urinara, l-am ranit eu ieri seara la baita cand l-am decalotat .Am reusit sa ma uit in seara asta la cuculet si era rosu, din cauza asta plange mititelul cand face pipi . Nu stiu ce sa ii fac sa nu il mai doara. Nu imi vine sa cred cat de dobitoaca am fost eu i-am facut rau . Oare o sa ii iasa analizele aiurea acum pt ca are rana acolo? Dar de ce nu a facut pipi toata noaptea?

ps: imi cer scuze ca nu am mai intrat de mult si acum intru sa ma plang, dar acum sunt singura acasa, si nu imi vine sa cred ca am putut sa imi ranesc copilul

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Mergi la inceput

monis noi am urcat pana la 3000m unde este si o manastire si pana unde se ajunge cu masina (4X4 doar), dar au urcat niste colegi de-ai sotului pana sus la 5000 m si cica in afara de peisaje si faptul ca vara se urca noaptea, ca ziua se topesc ghetarii, ar mai fi niste stari din alea ameteli, vedenii, si alte alea
si nu se poate urca decat cu echipament special (unul spunea ca daduse 3000E pe o pereche de ghete )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

asa, cu pestele...
Krelia am luat file de pastrav de la Carrfour, asa 1 data sa ma aflu in treaba ca nu stiu cat de proaspat este. Oricum a fost f tare ca eram cu copilul care casca ochii mari pe acolo si cand am cerut file-ul, tanti s-a uitat la el, apoi la copil, apoi s-a dus si mi-a adus 2 bucati de file din spate . No comment.
Cred ca e o idee buna sa cumperi un peste viu, desi nu stiu din cei vii care se pot da la copii. Eu vreau sa aduc de aici niste pastrav pe care sa-l congelez eu cu mana mea, direct din iaz.

Asa, dupa ce am cumparat ce am cumparat, am curatat oasele care erau mai mari, am pus la fiert doar cu apa si dupa 15 min am scos pe farfurie, unde am pasat cu furculita si am scos restul de oase (putine oricum). Nici nu l-am mai dat la blender, ca se fierbe asa de frumos ca n-are nevoie.

Apropos de asta, azi i-am dat copilului la pranz prima mancare cu legume neblenduita (dovlecel umplut cu piept de pui, orez si morcov). A fost f f tare cum mesteca el , doar ca scapa mult mai multa din gura, in incercarile lui de a mesteca, iar masa in total cred ca a durat spre 1 ora. Firesc oarecum, ca papa blanduita trece prin gura si se tot duce, acum statea la fiecare lingurita si molfaia acolo ca o babuta . Ma gandesc ca asta e faza urmatoare, nu numai ca sa scapam de blenduit si sa invete copilul sa manance, dar cred ca inghititul asta pe banda rulanta rateaza prima faza a digestiei, care incepe in gura, prin amestecarea bolului alimentar cu saliva, care face si ea neste treburi...

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

of..crisa...nu esti mama denaturata si nu e vina ta, tu ai vrut doar sa-i faci bine.
eu zic sa-l dai cu un antiinflamator local si sa ai grija sa nu se infecteze. altceva nu stiu ce sa-ti zic. sa treaca repede

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_80

fetelor, tot am cascat gura pe cer dupa stele cazatoare, dar jur ca in Georgia nu cade nici o stea . sotu e lesinat de ras, dar eu nu si nu ca tre sa vad stelele, dar stele ioc

tu Moni zi-i sa nu se mai hlizeasca degeaba
http://www.realitatea.net/ploaia-de-meteoriti-perseidele-observabila-in-aceasta-noapte_728802.html

da-i sa citeasca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissa13

Buna seara,

Am realizat ca sunt o mama denaturata, copilul nu are infectie urinara, l-am ranit eu ieri seara la baita cand l-am decalotat .Am reusit sa ma uit in seara asta la cuculet si era rosu, din cauza asta plange mititelul cand face pipi . Nu stiu ce sa ii fac sa nu il mai doara. Nu imi vine sa cred cat de dobitoaca am fost eu i-am facut rau . Oare o sa ii iasa analizele aiurea acum pt ca are rana acolo? Dar de ce nu a facut pipi toata noaptea?

ps: imi cer scuze ca nu am mai intrat de mult si acum intru sa ma plang, dar acum sunt singura acasa, si nu imi vine sa cred ca am putut sa imi ranesc copilul

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

of, mai Crisa, nu stiu ce sa-ti spun sa-i faci, ca eu am refuzat sa-i fac asta copilului, dar suna maine pediatrul si intreaba-l. Am citit mai de mult la dovlecei de fete care au patit ceva asemanator si au dat local (la indicatia medicului) cu ceva. Dar nu mai tin minte cu ce si nu vreau sa-ti spun din amintiri. Poate intra dimineata cineva mai priceput. Pupam tare dragutul de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Floricik sa-ti traiasca .Si Piculina mea mai trage cate un sforait da' numai asa... 1-2 secunde cand e la mine in brate si are o pozitie mai ciudata. M-as mira sa fie nevoie de operatie...
Hai ca mi-a placut rau faza cu dejtu'n'ochi Ca si tine am purtat lentile la nunta si a fost OK dar eu nu am scapat de senzatia ochi uscati, asa ca am bicicleta pe nas...
Dozz ma bucur ca nu e nimic de taiat.... dar pana la urma de ce ai avut starile alea?
Hmmmm nici nu ma gandeam sa fie ceva legat de cereale....din seara asta fac pauza.....3 zile cred, ca sa vad daca o avea vreo legatura...
Poah... krelia fusei la ochiolog ca sa zic asa si-mi spuse suav : Aveti dioptriile supra-corectate. Eu : Ha? El : Pai doctorul la care ati fost inainte v-a dat niste dioptrii prea puternice. Eu ( in gand - pai io cu astea vad bine, bah!!! ) : Si atunci ce ziceti? ( si o dau in gluma ) Am ochelari bionici....vad prin blocuri, hah..?
Concluzia m-am ales cu dioptrii mai mici decat am acum...Si eu as purta lentile dar la mine sunt musai heliomatele... sunt dependenta de heliomat...
Deci va inteapa inima... si eu dorm cu fata in aceeasi camera, probabil ca exact ca voi ma voi simt cand o voi lasa singura noaptea pentru prima oara.
Ce cantitati i-ai pregatit la MBS?
Deci asta e noaptea Perseidelor. Daca ma trezeste fiica-mea poate nu uit sa arunc un ochi pe geam. De obicei umblu cu ochii inchisi ( adorm foarte greu la loc ). Dupa 2 zile de chinuri a inceput si fii-mea sa-si revina, dar nu a fost chip sa ne ticneasca...Ori am avut noi sperante prea mari legate de acea plecare pentru ca am numit-o CONCEDIU in mod eronat
Pfiu, si eu tot langa spital stau da' s-a obisnuit saracutza sa le auda mai mereu ( ambulantele, da' nu mai zic de pompieri si politie, ca la noi vara este un balamuc de neimaginat )
coque un brat de perseide pentru Mateiutu bolnavior
Lavi uite ce val de sustinere ai in fata soacrei. Fereasca sfantu' sa fi avut eu asa "noroc", nu stiu ce faceam - eu sunt mai violenta in exprimare decat in purtare... dar cred ca oricum se lasa cu ninja la o faza ca asta. Sot se zice, ii plac "astea mai batrane", nu l-ai intrebat ? (scuze daca m-am bagat prea mult, dar sufar la fazele astea de parca mi-ar fi spus mie)
Daaaar, nimic news? Job, nunta? Ha? Ha?
OK moms, noapte buna si perseidica va doresc

Mergi la inceput

ha, am aflat de www.evz.ro/detalii/stiri/in-2010-perseidele-cuceresc-cerul-la-1213-august-cum-se-produc-si-ce-vezi-de-perseide-902821.html" target="_blank">aici pe ce parte a cerului se vad mai bine perseidele astea (Monica [/b]) asa ca ma duc sa mai arunc un ochi si apoi arunc un ochi in perna, poate-mi face Santi un cadou frumos in noaptea asta speciala si doarme pana dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui Dozz

ce e cu gagicile de la dovlecei?

Ralu, si noua ne-a zis pediatra sa fim atenti la febra mare. Ca e prea des pusa pe seama dintilor... Vezi sa nu cumva sa fie rosu in gat, cumva.

inafara de ce ti-a zis Ralu, ca s-au impacat (desi ca dupa orice cearta serioasa au ramas niste sechele pe acolo ) au aparut niste discutii extrem de interesante despre alaptat / intarcat copilul, attachmentparenting etc (daca vrei link, sa zici)

io ziceam ca plec la culcare, dar ca adictu', am mai bagat un ochi aici .

acu zic ca da, vreau linkuri! multumesc!

tocmai am scris un mesaj si la alaptarea helpline, nu stiu ce-mi veni, dar am fost impresionata de fetele de acolo, se chinuie saracutele, ca noi prin ianuarie-februarie...

Mergi la inceput