Prietene la bine si la greu 42

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_seby

'Nseara,

Monis, mercic de pont, o sa-mi iau si eu soata pe balcon sa fim romantici

By the way, vazurati gagicile de la dovlecei?!

Matei tot marait, cu febra 39 rectal, i-am dat Nurofen si niste Tantum verde spray in gat, nu care cumva sa nu fie de la dintoci.

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

ce e cu gagicile de la dovlecei?

Ralu, si noua ne-a zis pediatra sa fim atenti la febra mare. Ca e prea des pusa pe seama dintilor... Vezi sa nu cumva sa fie rosu in gat, cumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Coque, deci acum stii care e baiul cu Mateiutzul. Sa se faca bine repede si prieten din nou cu lingurita!

Moni, multumim de reminder, eu voi urmari Perseidele cu siguranta, am ceas desteptator care nu greseste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dozz

Citat:
citat din mesajul lui ralu_seby

'Nseara,

Monis, mercic de pont, o sa-mi iau si eu soata pe balcon sa fim romantici

By the way, vazurati gagicile de la dovlecei?!

Matei tot marait, cu febra 39 rectal, i-am dat Nurofen si niste Tantum verde spray in gat, nu care cumva sa nu fie de la dintoci.

pozici botez 07.02.2010

Ralu, si noua ne-a zis pediatra sa fim atenti la febra mare. Ca e prea des pusa pe seama dintilor... Vezi sa nu cumva sa fie rosu in gat, cumva.

Impacare-impacare. Noapte buna, sunt cu ochii pe fi-miu sa nu-mi coaca altceva decat dintisorul

pozici botez 07.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Dozz ma bucur tare ca nu ai apedincele suparat, numai o taietura nu-ti lipsea acuma. Cred ca ai mai zis dar am uitat... scuze.. cand scapati de hamul nesuferit?
Eu branza de vaci i-am dat destul de des, cam de 4 ori pe saptamana. Eu nu ii dau f multa carne si atunci incerc sa suplinesc proteinele din branza si iaurt. Din ce stiu, branza de vaci nu prea e periculoasa sa fie prea multa...

Intreba cineva de cat peste dam copiilor - ca acu mi-am amintit - eu ii dau cam 1 data pe sapt (poate si mai rar) si cantitatea... cata carne, adica vreo cateva lingurite, amestecat in legume.

Krelio ma bucur ca esti optimista, lasa ca banii vin si se duc si iar vin, important e sa iasa bine remeneu. Sau si mai important, sa nu fie nevoie de el / ele .
La Guns sigur vine familia de Capishon si s-ar putea sa ne urnim si noi.. dar nici nu mai stiu, cand e?
La capitolul "dat cu parerea moca" eu zic ca mai bine ca te-ao puturosit, de ce sa-i pui zilnic ser in nas? ce, tu-ti pui zilnic? Adica ma gandesc ca nu e o chestie naturala... (bine, pe mine ma stii, am renuntat dupa prima saptamana la servetelele de sters copilul si la cremele cu zinc, nu mai zic ca ser nu i-am pus ever in nas ).

postez din nou si incerc sa mai deschid o pagina sa vad ce am uitat...

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

Auzi, da' de ce ai renuntat la ideea cu lentilele de contact? Ti se pare o operatie complicata cu ele, sau din cauza de "benjamins"?
(nu stiu ce sa-ti spun de sforaieli, eu le-am pus pe seama nasucului uneori infundat cu mucisori si i-am mai bagat din cand in cand ser (m-am cam puturosit, nu-i mai bag zilnic, si nu stiu daca o fi bine..e drept ca a cam devenit foarte chinuitor, caci nu ma mai lasa....azi, de ex. i-am pus putin si a iesit un ditamai mucutz )

Pai la ideea de lentile am renuntat ca sotul m-a zapacit ca pot rani retina si pot da si infectii bla bla Hmm...operatia nu e asa complicata... Am un set de lentile de unica folosinta(le folosesc cateva ore) ca sa nu stau cu bicicleta pe nas la ocazii d'astea mai speciale. Prima data le-am folosit la nunta noastra cand m-am chinuit o gramada sa scot lentila din ochi, efectiv mi-am bagat degetul in ochi ...apoi am realizat ca o dadusem deja jos
Cat despre nasuc, eu nu mai folosesc ser(de lene ) dar ii dau cu spray de mare Marimer.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

seara buna, trec si eu pe aici inainte sa ma tirasc la culcare sau la alaptat copilu, cum mi-o fi norocul...
E cumplit de cald, sint 28 de grade in casa si asta mica transpira si se trezeste de nspe mii de ori, ceea ce vad ca experimentati si voi
Capisonica imi pare rau de gitutul lui Matei,bine macar ca ai o explicatie pt refuzul mincarii. Sta bine piscina,nu se rastoarna, se ridica bine in picioare agatindu-se de ea si se plimba frumusel de-a lungul parapetului. Referitor la suicidal question, a mea manica cam 50-80-100 g de fructe/legume sau 0 ca azi, si un pahar de iaurt
Dozz nu se umfla fundul si e bine zic eu,ca sa-si poata tine echilibrul ca lumea in picioare. Eu i-am pus un covor dedesubt si e ok, ar fi la fel si daca ar busila pe jos.
Ramonik si Ava welcome back, mi-era dor de voi . Ramonik imi pare rau sa aud de infectia aia
lyly imi pare rau sa aud si de la tine horror concediu stories. Vezi ca la Sanador Alba Iulia fac cite analize vrei tu din deget, ca din vena e chinuitor tare si-l umple de vinatai. Eu am experimentat ambele variante Alexul mic
monica ce frumos povestesti de vacanta, vrem poze
lavi cum e rochia?
licuriciu cum iese baita? E loc de artificii pt proiectul bb 2?
Di esti foarte gazela si-mi place mult bretonelul lui Teo
florick sa traiasca zburly
broscutza am fost si eu azi la ochiolog, dupa ce m-a pus sa ma uit in tot soiul de chestii a zis ca nu e multumita de ce iese si sa vin o data cind nu trebuie sa conduc ca vrea sa-mi toarne atropina in ochi. Pe fi=-mea a gasit-o usor strabica, trebuie sa-i pun plasture pe ochiul bun juma de ora pe zi ca sa-l forteze pe ala mai lenes
K stii mai multe de concertul Guns? data,locatie? vreau sa fiu prima linga ridurile lui Axl
many am raspuns foaaaarte lung la e-mail
Am niste pupici pusi deoparte pt lumi si monis
In w-e dispar la munte unde sper ca e mai racoare, sa fiti cuminti si sa va jucati frumos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dozz

inafara de ce ti-a zis Ralu, ca s-au impacat (desi ca dupa orice cearta serioasa au ramas niste sechele pe acolo ) au aparut niste discutii extrem de interesante despre alaptat / intarcat copilul, attachmentparenting etc (daca vrei link, sa zici)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Floricik intreb si eu, de ce ai renuntat la ideea cu lentilele?
Nu stiu cu sforaitul, Santi sforaie rar, doar cand doarme cu capul in piept, dar imi dau si eu cu parerea, nu cred ca e musai sa fie operate vegetatiile. Adica nu cred ca poti trage asa concluzie acuma...

Aaa pai nici nu vreau sa aud de operatie. Pediatrul mi-a zis doar ca are vegetatii si atat...nu parea ingrijorat. Sotul e operat de polipi dar cred ca au cresccut la loc...daca e posibila chestia asta
Imi e mila de ea cand sforaie asa...ma tot gandesc ca poate nu respira cum trebuie.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Florick cred ca poate Krelia sa-ti demonteze destul de usor ideile cu dezavantajele lentilelor (ca pot rani retina e prima oara cand aud ).

Lili imi pare rau ca sunteti necajite cu ochii, dar tu ce ai maica la ei? (intreb eu, care ca o nesimtita nu am fost de 2 ani la control la ochiolog, de bucurie ca dupa sarcina mi-a revenit vederea - sau ma rog, asa mi se pare mie ).

Krelia revin cu pestele ala ca Santi nu a inteles ca la 2 e trezirea si zice ceva din patut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna seara,
Pup si eu mamicile si fulgusorii si vreau sa le transmit cateva incurajari lui Lyly, sper sa va iasa bine analizele si sa fie vorba numai de o perioada de stagnare in evolutia lui Alex.
Coque, bine ca si voi stiti acum despre ce este vorba.
Noaptea trecuta la noi a fost tare naspa, trezit cu plansete si nu vroia nimic, asa a tinut cam 15 min. dupa care a acceptat tzitzi, dar s-a trezit apoi din ora in ora. Azi ziua a fost tare vesel, a dormit bine, de fapt toata sapt. a dormit bine ziua (cam 3 ore in 2 reprize), a dat noroc cu toata lumea care il baga in seama, a papat(nu cu aceeasi placere, dar am pus pe seama caldurii), insa acum imi este groaza sa ma gandesc ce ma asteapta.
Incerc si eu poate cine stie

NB

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput