Prietene la bine si la greu 42

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

Mamaliga cu Branza si Smantana

Ma poate ajuta cineva cu linkul de la Gabitza?
Eu nu gasesc capitolul 17 acolo.

Citat:
citat din mesajul lui ralu_seby

Ce-i aia MBS?

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

capitolul e 73, pagina 19

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

buna seara

pup pe toata lumea pana diseara cand sper sa am timp sa articulez vreo 2 vorbe si sa va anunt ca la noapte la 2 este apogeul Perseidelor. Asa ca invit insomniacele si mamicile cu insomniaci sa vizionam impreuna

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Monis, detaliaza care e treaba cu perseidele astea..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Gata, m-am lamurit singura ce is, dar singura care cred ca le vede bine e Monis, ca acolo ai cerul cel mai curat si mai frumos!
Da uite ce am gasit:
"Potrivit astro-urseanu.ro, maximul curentului va veni pe 13 august, la ora 02:30, ora Romāniei. Īn aceasta perioada se vor observa cei mai multi meteori. Īn noaptea de 12-13 august vom putea multe stele cazatoare (aproximativ 100). "

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

am vazut 2 stelute cazatoare pfoai ce fain arata... am ajuns sa vreau sa ma trezeasca Santi la 2 sa mai vad , de unde asta noapte la 2 suduiam prin casa cu ochii carpiti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

'Nseara,

Monis, mercic de pont, o sa-mi iau si eu soata pe balcon sa fim romantici

By the way, vazurati gagicile de la dovlecei?!

Matei tot marait, cu febra 39 rectal, i-am dat Nurofen si niste Tantum verde spray in gat, nu care cumva sa nu fie de la dintoci.

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Hi hi ce frumos tre'sa fie pe acolo.Baga Santi un refill mic!

Saracu' Capisonel nu mananca de rosu in gat, chestie confirmata de un peditru si de un ORL-ist.Bag si eu Tantum verde si niste Debridat si probiotice caci ar fi si cam indigest din descrierile mele.

Macar stiu ce are, dragul de el.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Coque ufff ce treaba. Bine macar ca exista o cauza obiectiva cu care te poti lupta. Hai sa te lupti putin, k?
(cand i-am dat probiotice lui Santi, am bagat si eu, ca stiu ca-s bune... si oricum luasem de alea care se administreaza cateva zile de la desfacerea flaconului si urma sa le arunc...

Ralu eu am citit in multe locuri ca febra ridicata ce dureaza nu prea ar fi de la dinti si ca trebuie depistata adevarata cauza...Sanatate si voua

Mergi la inceput

si sarbatoritilor de ieri ca am uitat... (ce sa zic ca si de Santi am uitat cand a facut 9 luni sa dau de baut aici )

Lylyana multa sanatate! sper sa va reveniti repede-repede. Pupicei Alexului

Broscutza esuata imi pare rau ca trageti de la asa calduri mari, asa e si la noi in dormitorul copilului la Buc... 31 de grade de-ti vine sa-ti dai palme. Geamul deschis nu-l pot lasa ca trebuie sa-l aud, si daca e fereastra deschisa, e asa zgomot din bulevard, ca nu poate dormi. Mai stam si intre 3 spitale (Elias, Filantropia , Sf. Maria) si vesnic, dar vesnic trec salvari urland, uneori se intalnesc in intersectie si cate 2-3 .
Cat despre concediu, asa mi-am zis si eu in primele 2 zile, dar apoi ne-am obisnuit cu "noul tip de concediu" si pana la urma a fost chiar fain (cu singurele obiectii ca a fost muuuult prea cald si ca am fost bolnavi ). Poate pana vorbeste Ema va razganditi totusi . 1 racoros!

Crisa tin pumnii sa nu fie nici o infectie acolo si voinicelul tau sa-si revina curand .

Andre te-ai recuperat din oboseala?

Dankutza ce faci? ai dres-o pe Pinky la burtica? Pupam Amazoana mica, delicata si frumoasa!

Licurici cum merge constructia la baie?

Ramonika nu ai incercat si ceva medicina alternativa? ca sa nu-ti dai peste cap complet inumitatea si asa scazuta cu atatea antibiotice...? Cretulina ta arata tare fain , am vazut cele 3 pozici (zgarcito!) de pe contul comun. Sanatate multa si rapida!

Monica sa va fie de bine excursia! pacat ca nu ati putut urca sus cu micutza, am auzit ca e senzational la mare inaltime (bine, am auzit ca-ti poate fi si senzational de rau de la aerul rarefiat dar asta e alta poveste).

Raluci oare cum petrece ma intreb? Am primit un mesaj de la ea pe mess si zicea ca nu are net, adica ii merge doar ymsg, dar nu zicea mai multe....

Mergi la inceput

Diana ma bucur ca "artificiati" . N-am vazut poza/pozele ca asa am un net aici... si acum scriu in notepad din amintiri pana mi se incarca o pagina , dar am auzit ca arati senzational. Felicitari mami!

Floricik intreb si eu, de ce ai renuntat la ideea cu lentilele?
Nu stiu cu sforaitul, Santi sforaie rar, doar cand doarme cu capul in piept, dar imi dau si eu cu parerea, nu cred ca e musai sa fie operate vegetatiile. Adica nu cred ca poti trage asa concluzie acuma...

Smara vad ca nu ai aparut in seara asta, sper ca din cauza ca dormi. Daca nu dormi, te invit la o perseida, cred ca alea bulgaresti sunt mai mari si si lui Timi nazdravanul.

Lavinia[/b] de la mine stii, direct directia soacra!

Mergi la inceput