Prietene la bine si la greu 42
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
crissa13 spune:
fetelor va multumesc mult pt vorbele bune .
ma duc sa intind o masina de rufe pe sarma si sa ma uit pe cer, desi nu cred ca o sa vad nimic pt ca am numai blocuri in preajma.
maine dupa ce iau rezultatul analizelor mai sun o data dr sa vad ce facem.sper sa iasa bine analizele ca nu vreau sa ii dau antibiotic puiului.
sa aveti o seara buna.
mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
Crissa sigur nu-i trebuie copilasului antibiotic, se rezolva local (numai sa fie ce zici tu). Oricum, daca e ce zici tu se rezolva mult mai usor decat o infectie urinara
Dozz uite cam de aici incepe, de la prima postare
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155054&whichpage=7
si de retinut mesajele de la Biaz si Raluk16 (si nu numai)
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Mda,dupa ce mi-am sucit gatul vreo juma de ora pe geamul de la bucatarie(ca acolo e mai umbra),nu am reusit sa va decat vreo 2-3 lilieci
!
Krelia,ma bucur ca te-ai mai linistit cu mancatul lui Albastrel.
Brr,cand ma gandesc la RMN-uri,mi se ridica parul pe mine....am facut si eu vreo 3 inainte sa raman insarcinata,si trebuie sa repet operatiunea.... Sper sa va iasa rezultatele bune
La Guns nu cred ca venim,nu stiu.....pe cat e?
Ralu,pup Mateiutul sa treaca febra repede
Coque,imi pare rau ca Matei are rosu in gat,dar ma bucur ca se va rezolva si va papa frumos din nou. Macar ai aflat motivul si se poate trata repejor
Broscutza,si noi ne chinuim cu aceleasi temperauri...nu credeam ca voi spune asta vreodata,dar abia astept toamna!!!!
Crissa,multa sanatate lui Robert,sper sa nu fie infectie urinara. Hai,mai,Crissa,chiar asa? A fost un accident,si nicidecum nu ai vrut sa-i faci un rau,ci un bine. Lasa ca o sa-i treaca repede putulica,stai linistita.
Monica,ce frumos va distrati voi acolo!!! Abia astept pozici cu Mariuca plimbareata! In Romania cand veniti?
Diana,ce trestioara esti,mami! Mai baga niste artificii,sa cred si eu ca am vazut ploaia de stele
Floricik,iote ca eu pot sa te contrazic cu lentilele!!! Richard numai cu lentile sta de dimineata pana seara(cateodata mai si adoarme cu ele)de vreo 7 ani(mai mult,dar a mai facut cateva pauze) si nu a facut niciodata vreo infectie sau alte complicatii.
Ehhee,si pot sa spun ca sunt experta la scos lentila din ochi(cu toate ca nu din ochii mei)
O tuc dulce pe zburlici-sforaici!
Dozz,m-ai dat gata cu placinta aia,ai copt-o,nu gluma!
Ma bucur ca nu e apendicele de cutit
Uite si Liloasa se plange de caldura,bine ca mergeti la munte,distractie placuta! Si ms de pupicii aia pusi deoparte!
Many,se lasa cu dintoci?
Monis,am luat si eu pastrav din Carrefour(bucuroasa ca se inghesuia lumea la el),dar cand am ajuns acasa si am inceput sa-l curat,oasele se desprindeau-semn ca nu era proaspat,asa ca am zis ca data viitoare cumpar viu(probabil crap),sa fiu sigura.
Si Iuli e baiat mare zici,papa mancare neblenduita,bravo!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
Crissa, daca iti amintesti, Vlad a trecut printr-o operatie de fistula la sf. de martie. Dr. la sfarsitul interventiei i-a facut si decalotare, cat mai era sub anestezie si ne-a aratat ce avem de facut casa si ptr. asta ne-a recomandat DERMOVATE unguent- aplicatii locale 1/zi seara, dupa baie (citit dupa reteta). Acum sa-ti zic cum mi-a aratat sa fac, sa traga in jos de pielicica si sa dau cu unguent de jur imprejur, nu cred ca am fost prea coerenta.
Pupici
mami de Vlad (29.10.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
Lumi nici eu nu stiu cu ce se mai lasa, sper sa iasa mai repede si ce mai este de iesit ca tare se mai chinuie, de mine nu mai zic.
Ralu sper sa aveti o noapte fara febra
La noi cerul este asa fain cum de mult nu am mai vazut
mami de Vlad (29.10.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cory_B/Cory_B.jpg)
Cory_B spune:
Neata fetele A spus cineva: "treziri deeeese noaptea???"...HOP SI NOI! Credeam ca suntem cam singurii cu muuulte treziri noaptea dar vad ca nu. Eu deja m-am resemnat...asta e. Dar cand ma intalnesc cu mamici prin parc care spun relaxate "al meu doarme toata noaptea de cand l-am adus de la maternitate"...
mna...copii si copii
O veni si vremea cand o sa dormim noaptea,pana atunci...
La noi e chestie de multe luni,nu cred ca e nici de la caldura,foame,sete...etc..adica pot fi toate la un loc plus obisnuinta de tzitzi la primul scancet(vina mea probabil
)Despre peste, eu i-am dat pana acum pastrav si macrou,la gratar. Pastravul i l-am dat la munte, insa prefer macroul pt ca este un peste de apa sarata,esta un peste gras oceanic,f bogat in vitamine,con#355;ine acizi gra#351;i esen#355;iali omega 3, ni#351;te gr#259;simi bune care protejeaz#259; neuronii #351;i previn īmb#259;trānirea creierului. Si mai este important sa fie pescuit si nu de acvacultura(pt copii)(gasiti proaspat la Metro)
Cea mai fericita mamica de
Andrei Nicolas (21.10.2009)
Cory_B spune:
Neata feteleA spus cineva: "treziri dese noaptea??"...HOP SI NOI!
Dar eu deja m-am resemnat, asta e...o sa vina vrema cand vom dormi si noi noaptea
La noi e chestie de multe luni de zile...asa ca posibil sa fie caldura, foame/sete + obisnuinta de tzitzi la primul scancet (poate e vina mea aici dar asa am facut de la inceput pt ca nu puteam sa-l vad plangand si na...imi asum
) Despre peste, eu ii dau destul de des pt ca ii place si pt ca stiu ca este f sanatos. I-am dat la munte pastrav la gratar insa prefer macroul(de ex) care este un peste oceanic,gras,con#355;ine acizi gra#351;i esen#355;iali omega 3, ni#351;te gr#259;simi bune care protejeaz#259; neuronii #351;i previn īmb#259;trānirea creierului. Eu il prefer proaspat si pescuit(nu de acvacultura) si l-am gasit in starea asta la Metro
. Si macroul i l-am facut tot la gratar si i l-am dat cu legumite (pastai fasole verde,broccoli,morcov,conopida,dovlecel) . Noi papam de vreo luna bucatele, nu mai vrea pasat decat fructele. Asa ca pestele il maruntesc eu cu mana, la fel si legumele. Nu e f avansat la capitolul diversificare insa ii plac: tote combinatiile de fructe, spanac, iaurt, branza, peste, legume(de tot felul), broccoli este preferat.Cea mai fericita mamica de
Cory_B spune:
Scuze pt dublu mesaj insa la primul mi-a dat eroare si scria ca nu se poate trimite. Iar info despre macrou am dat copy-paste ca imi era lenuta sa scriu, pitix e calare pe mineCea mai fericita mamica de
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
Neata si de la noi!
Va ofer
in vena, pt cele care ati stat cu ochii pe cer (eu am uitat
) si pt cele cu copii insomniaci
noi am facut ochi pe la 5, parca stia micutul ce-l asteapta, i-am pus punguta pt pipi si bineinteles ca nu ne-a iesit din prima caci a fact si kk nu-i nimic, e si maine o zi
am fost de dimineata la recoltat la Victor Babes (Lili, multu de pont, dar abia acum de dimi am citit) i-qa luat din vena, s-a comportat frumos, nu a plans, doar a marait putin, i-a nimerit vena din prima, dupa ce l-a cercetat la ambele manute sa vada care este mai vizibila. diseara avem rezultatul.
monisule, pozici la cer cu aparatul ala cool n-ai facut si tu?
lili si many, sa va fie de bine intalneala. ce barbatel frumos s-a facut vladut, de dra maria ce sa mai zic, o papusica concediu placut! poate voua o sa va priasca...
licuriciule, am vazut si eu rechinasa busiland, este superba
Coque, sunteti in greva foamei din cauza gatutului? sanatate Mateiului!
crissa, cum e robert? Maria de mami Monica
va pup pe toate, nu mai stiu ce am citit, am revenit la starea naspa, ieri m-am simtit bine, azi am luat-o de la capat, au venit si rusii gramada, asa ca am chemat socra sa stea cu nepotasu
ne citim mai tarziu
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi!
![](images/user_woman.png)
laurairina13 spune:
Niatza!
Vin si io sa zic ca ieri seara am cautat sa ii iau rechinasei neste biscuiti, asa mai ieftiori, nu de aia de la sensiblu la 20ron punga..Si am descoperit la alimentara de la bloc niste biscuiti pt bebei cica..Cicibebe se cheama, cu aroma de banane. Sunt bunuti, se topesc in gura, prea dulci mi se par mie pt un bebel, dar zic eu o varianta mai ieftina(costa 4.5ron punga de 190gr) deci mai mult decat rezonabil.
Sa va zic si continutul, care sigur nu rezoneaza cu toata lumea ca are zahar, sare s.a.m.d, dar asa de informatie:
-faina de grau, zahar, ulei vegetal hidrogenat,lapte 2.5%, praf de banana 1.5%, calciu mineral(carbonat de calciu), oua 0.5%, agenti de afinare(hidrogen carbonatde sodiu, pirofosfat acid de sodiu), sare , emulgator(lecitina de soia), aroma cu gust natural vanilie. Contin gluten.
Sunt turcesti.
E drept nu par prea ok, da macar se topesc in gurita, nu exista riscu ca se inneaca, iar la unu/doi(care sunt si micuti de altfel) pe zi cat ii dau rechinasei nu fac gaura in cer. Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)