fetelor din cauza hiperstimularii severe am congelat toti embrionii din ziua 5 iar in septembrie treb sa fac transferul cu 2 din ei ..cine a mai facut transfer cu embrioni congelati poate sa imi spuna cam la cate zile de la cm se face transferul
ma bucur ca vad noi reusite
monaramona..chiar azi ma gandeam la tinehai ca mai e putin pana in sept..tinem pumnii
Angie+17
bebe vesel
monaramona: se monitorizeaza ovulatia din luna respectiva, apoi adaugi varsta embrionilor (de exemplu: ovulezi in ziua 12+5 zile varsta blastocistilor. La mine asa a fost....
Pupici
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
fetelor de miine incep stimularea.
nu-mi vine sa cred
va pup
Da-mi Doamne si mie un bebe.....sau doi,te rog.
multumesc fetelor inseamna ca mai am de asteptat cred ca in octombrie imi vine randulsper sa merite asteptarea
daniela bafta la injectat..sa fie multi (dar sa nu ma intreci pe mine)si de calitate
Angie,Monaramona multumesc fete dragi.Sper sa fie cu final fericit,ca sincer m-am cam saturat,nu cred ca ma mai tin nervii pt.inca o incercare.
Mona stai linistita ca sigur nu o sa te intrec,am un singur ovar asa ca zic merci daca o sa am macar 3 embrionasi buni
Da-mi Doamne si mie un bebe.....sau doi,te rog.
Daniela sunt cu gandul si inima la tine, sa te ajute Dumnezeu si sa fie bine pana la sfarsit. Te pup si te imbratisez.