FIV 278

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Catalina multumesc mult.
Sa dea Dumnezeu sa fie bine.
Te pup si pe bebe mic

Da-mi Doamne si mie un bebe.....sau doi,te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

daniela74 multa bafta si sa fie cu bebelusi de data asta....
vad multe reusite pe aici ma bucur tare si multa bafta la toate fetele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

daniela iti doresc mult noroc! sa ti ajute d zeu sa reusesti!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Daniela74 iti doresc din tot sufletul un rezultat pozitiv.Si eu sunt in situatia ta cu un singur obar si am obtinut 7 embrionasi, dar oricum conteaza mai mult sa fie lipiciosi...sunt multe fete care reusesc desi obtin 3 ovocite...

Cristal, off cat m-am intristat cand am vazut 7 fiv, off draga de tine...sper ca Dumnezeu sa se indure de tine si sa fii cat de curand o mamica fericita.Eu stiam ca proteina s la limita superioara nu pune probleme..ce ti s-a spus legat de asta?

Zilele astea am musafir o ruda cu o fetita de 2,5 ani si e adorabila...off ce frumos este sa ai un copilas in casa,,,,

Pupp toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubitika spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela74

fetelor de miine incep stimularea.
nu-mi vine sa cred
va pup

Da-mi Doamne si mie un bebe.....sau doi,te rog.

Doamne ajuta Daniela! sa fie intr-un ceas bun!

Mergi la inceput

fetelor..dintre toate cele de p-aici exista vreo fata care sa sufere de endometrioza si care sa fi facut fiv si sa reuseasca sa aiba bb?
eu sunt in situatia asta..si tare fara putere ma simt...si ma gandeam ca poate stiti voi exemple de reusita. va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Daniela sa dea DD sa fie intr-un ceas bun de data asta!!!Iti tin pumnii draga mea!!!Doamne ajuta!

Bruni tu? pe cand incepi? astet sa vii si tu cu vesti bune!!!

Va pup fetelor!!! Multa bafta tuturor!!!

------------------------------------
Cea mai fericita 23+

Doamne, numai TU poti face minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui iubitika

fetelor..dintre toate cele de p-aici exista vreo fata care sa sufere de endometrioza si care sa fi facut fiv si sa reuseasca sa aiba bb?
eu sunt in situatia asta..si tare fara putere ma simt...si ma gandeam ca poate stiti voi exemple de reusita. va multumesc!

da Iubitik..am eu o prietena care a avut endometrioza..daca citesti pe prima pagina la cele mai fericite ai sa vezi diagnosticele..prietena mea are 30 sapt acum

Angie+17

bebe jucaus

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

Citat:
citat din mesajul lui iubitika

da Iubitik..am eu o prietena care a avut endometrioza..daca citesti pe prima pagina la cele mai fericite ai sa vezi diagnosticele..prietena mea are 30 sapt acum

Angie+17

bebe jucaus

ce ma bucur sa aud astfel de cazuri..imi dau si mie curaj, ma agat si eu de orice speranta
sarcina usoara si un bb sanatos la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

iubitikmultumesc sa dea Dumnezeu
si tie iti doresc mult mult succes..si curajvei reusi cu siguranta..cand iti doresti ceva cu adevarat Dumnezeu te ajuta

Angie+17

bebe jucaus

Mergi la inceput