FIV 278
Raspunsuri - Pagina 8
daniela74 spune:
Moniland nu pot sa ma abtin, ce familie frumoasa,sa traiasca printesele,sa fiti cu totii sanatosi si ferictiti.
Weekend placut fetelor
Da-mi Doamne si mie un bebe.....sau doi,te rog.
angieangie spune:
moniland sunt bestiale pustoaicele..sa va traiascacred ca l-am simtit pe bebe
Angie+17
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"
daniela74 spune:
ADIPAPAZI:LA MULTI ANI,SA FII SANATOASA SI IUBITA.
Angie ce fericire pe capul tau.
Da-mi Doamne si mie un bebe.....sau doi,te rog.
iubitika spune:
pentru fetele care sunt pacientele Dlui prof M. am sunat azi la dna Geta
mi-a zis ca toti sunt in concediu pana pe 6 sept, dar ca prof isi urmareste pacientele la cabinetul de planificare. din ce mi-a zis urmareste doar gravidele, cazurile de infertilitate nu, urmand ca sectia de sterilitate sa se deschida probabil pe 6 sept, nici dansa nu stia.
am sunat si la planificare si acolo mi-a zis ca nu poate sa imi faca programare pt ca dl prof nu urmareste cazurile de sterilitate acolo. eu voriam monitorizare eco a ovulatiei dupa spargerea unor chisturi.
dna Geta mi-a zis sa revin cu tel dupa 6 sept.
daca mai aveti informatii va rog sa ma ajutati si pe mine. trebuie sa ajung neaparat la prof sapt asta dar se pare ca asistentele se incapataneaza sa nu ma primesca. dansul asa mi-a zis sa ma duc dupa punctie sa stabilim pasii urmatori, dar uite ca nu pot..
a fost cineva la prof la planificare de cand s-a inchis spitalul fara sa fie gravida? cum a reusit sa faca programare?
va multumesc
indra03 spune:
Angisor, ma bucur mult pentru faptul ca ai primit "altfel de semnale din universul tau interior".E minunat ce ti se intampla!Ai grija cum TE COMPORTI, DEJA,.... TE URMARESTE!
Castelana si Angisor, PRIMITI SI CONDOLEANTELE MELE! Imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva, nu este deloc usoara parcurgerea unei astfel de etape din viata noastra!
Moniland, TU AI ACASA UN INTREG LAND DE FRUMUSETI, SA LE DEA DUMNEZEU SANATATE SI NOROC, CA DE CELELALTE DESIGUR VA OCUPATI VOI! FELICITARI!
Broscuta ITI DORESC O SAPTAMANA USOARA!
TUTUROR VA DORESC MULTA SANATATE SI VA ASTEPT IN CONTINUARE NUMAI CU VESTI BUNE!
anda82 spune:
Iubitika, imi pare rau ca nu ai reusit sa jungi la prof. Eu stiam tot de la o graviduta ca a fost la el...Oricum se stia pt noi astea cu infertilitatea ca incepand cu 6 sept trebuie sa sunam.Toata luna august era concediu...Asa ca ori mergi daca poti la cabinetul lui privat, ori astepti sa suni dupa 6 ...si monitorizezi urmatorul ciclu...sau poate gasesti alta solutie
Angi ce frumoasa trebuie sa fie aceasta experienta!Sper sa o traiesc si eu candva...
iubitika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda82 Iubitika, imi pare rau ca nu ai reusit sa jungi la prof. Eu stiam tot de la o graviduta ca a fost la el...Oricum se stia pt noi astea cu infertilitatea ca incepand cu 6 sept trebuie sa sunam.Toata luna august era concediu...Asa ca ori mergi daca poti la cabinetul lui privat, ori astepti sa suni dupa 6 ...si monitorizezi urmatorul ciclu...sau poate gasesti alta solutie Angi ce frumoasa trebuie sa fie aceasta experienta!Sper sa o traiesc si eu candva... |
multumesc Anda..si eu stiam de treaba dupa 6 sept, dar acum ca s-a intamplat cu nenorocirea asta si s-a intors mai devreme, am zis sa incerc macar o monitorizare, sa vad ce s-a intamplat dupa punctie. problemele mele nu prea ma lasa sa pierd timpul si de aceea incerc sa grebesc un pic lucrurile. asta e acum, o sa vad ce reusesc, poate fac un drum pana la fata locului.
multa sanatate!
angieangie spune:
Angi ce frumoasa trebuie sa fie aceasta experienta!Sper sa o traiesc si eu candva...
Anda o vei trai cat de curandintr-adevar este minunat..sa dea Dumnezeu sa se indeplineasca dorintele tuturor ce doresc copii
Indra nici nu stiu cum sa iti multumesc pt toate gandurile tale bune decat sa ma rog la Dumnezeu sa-ti dea si tie fericirea mea
pup toate fetele
Angie+17
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"
Ioanatugs spune:
Iana_mari, Moniland, Kora sunt bine, multumesc! Am botezat sambata fetita finutei mele de pe forum si acum ne-am mai linstit cu totii. Eu astept sa se redeschida Giulestiul asta cu problemele lui si sa incerc din nou in toamna.
iubitika spune:
pentru fetele paciente ale prof M
am fost azi la cabinetul de planificare de langa spital. am vb cu 2 asistente, mi-au zis ca proful nu are un program de consultatii stabilit acolo, ci doar mai vine din cand in cand si isi vede gravidele. despre noi celelalte nu a stiu sa-mi zica daca se poate sa ne primeasca sau nu. mi-au zis ca vor intreba si sa mai sun eu maine pe la 11. acum sa vad dc asa fac, va anunt eu maine.
pup fetele!