Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (121)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui lorex

a,si legat de carne..eu nu o sa-i dau pui din supermarkt,plin de hormoni si antibiotice;
prefer sa merg la piata si sa stabilesc o legatura cu o matusica care sa-mi aduca o data pe saptamana cate un pui/gaina taiata gata din curtea ei!
macar pana la un an, sau doi...I hope! Si de aici incolo doar ocazional, cand chiar nu voi avea in casa..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

hai sa va distrez un pic...am adus cu noi 2 lazi frigo pline cu gaini de arad si alte chestii de la mama din gradina/ ograda
sa nu va aud ca vreti sa fiti mama loca...eu depasesc clar orice

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Doamne ce m-am mai distrat.
spor la despachetat si te asteptam cu drag ca tare ne mai lipsesti

Mergi la inceput

e randul meu sa vorbesc singura

v-am lasat aseara un link, ce parere aveti?

va dau jos niste citate din articolul de pe babycenter:

Experts used to recommend holding off on commonly allergenic foods until at least age 1, and parents everywhere made a long list of items off-limits, including eggs, tree nuts, peanuts, fish, and shellfish. But in 2008 the American Academy of Pediatrics (AAP) released a report showing that the research doesn't back this up.

"There is no evidence that delaying the introduction of these foods beyond 4 to 6 months prevents food allergies," says pediatrician Frank Greer, former chairman of the AAP's Committee on Nutrition.

There's a lot of confusion when it comes to organics because there's no conclusive evidence that they're healthier than conventional foods," says dietitian and mom Jodi Greebel of New York. There's also no conclusive evidence that pesticides and hormones in conventional foods are harmful, she adds. "But the general feeling is that anything harmful will have a stronger effect on babies because of their small size – bad substances won't be as diluted as they are in an adult."

For some parents, that's enough reason to go organic; for others not. In deciding whether to feed your baby only, some, or no organic food, you'll have to decide what works for your family and budget.

One thing we do know is that the organic factor matters more for certain foods than others. For example, asparagus, bananas, and avocados tend to have relatively low levels of pesticide residue, while conventional apples, lettuce, and strawberries have some of the highest levels. And Greebel and Block both recommend buying organic milk (once your baby's ready for it – at age 1 or after) as well as organic meat and poultry when possible.

"Both come from animals that were not treated with antibiotics or growth hormones, or given feed grown with pesticides or chemical fertilizers," says Greebel. "Milk is of particular concern because kids consume such large quantities."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:

neata buna dragele mele...sau sa zic guten morgen?

mi-e tare dor de voi,dar pana nu termin de despachetat-aranjat si alti bazdaci nu poooooooooooooooooooot
am apucat sa citesc doar ultimele 2 pagini ,asa ca
LML pufuletilor carora nu le-am zis
LMA pt taticul lui arthur
au cazut mara si zgubi? pupici dulci sa le treaca durerea si spaima
cuscra,ma faci sa intru in trepidatii...la noi maine se dau fluturasii...petrecere frumoasa astazi!
bea,ma bucur ca vine sotul tau acasa!
alex are 2 mese inlocuite:legume/supa/carne sau galbenus la pranz; fructe dupaamiaza...pe drum am exersat de nevoie papa la borcanase...s-a strambat la puiul hipp si au fost yammy fructele organics...atata ca nu mi-a zis: ce-mi dai ,femeie? mie imi place mancarea facuta de tine!

va multumesc frumos de urari!
sunteti speciale!

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

MP, bine ati ajuns la noua casa. Cred ca e super sa fiti toti. Spor la desfacut bagajele si aranjat si abia te asteptam. Ne e dor de tine, de voi

Alex, stie mai bine ce e bun. Papa facut de mami

Multumim de urarile pt tati.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:

Citat:

a,si legat de carne..eu nu o sa-i dau pui din supermarkt,plin de hormoni si antibiotice;
prefer sa merg la piata si sa stabilesc o legatura cu o matusica care sa-mi aduca o data pe saptamana cate un pui/gaina taiata gata din curtea ei!
macar pana la un an, sau doi...I hope! Si de aici incolo doar ocazional, cand chiar nu voi avea in casa..

_

_

hai sa va distrez un pic...am adus cu noi 2 lazi frigo pline cu gaini de arad si alte chestii de la mama din gradina/ ograda

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Doamne ce m-am mai distrat.
spor la despachetat si te asteptam cu drag ca tare ne mai lipsesti

Subscriu.Multi

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

_

_

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Gaina de Arad rules

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Bebe X si Ema sa fiti sanatosi si sa va bucurati incontinuare parintii.
Am uitat sa dau :Buna ziua!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Si alta chestie, la masa 3 ... eu stiu ca se da asa ceva usor ... un iaurt spre ex, pai lu fomila daca ii e foame sa te tii ca imi urma de numai stie de el daca ii dau un iaurt. Trebuie sa-i dau vreo 3 . Si eu iaurt ii bag in masa 2. Depinde ori iaurt,ori branzica, ori biscuiti. Eu mesele de LP le-am inlocuit de muult. Cred ca de vreo luna. Atat doar ca in supa ii pun cereale cu lapte. Dar eu nu i-am dat niciodata completare de LP ca s-a saturat mereu din mancare. Cred ca daca ii mai aratam si bibe cu LP imi zicea "ce ai draga esti nebunaaa??"

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Are dreptate Yannis

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

LML Bebe X si Ema sa fitit sanatosi si sa va bucurati incontinuare parintii .
Am uitat sa dau:Buna ziua!

Mergi la inceput

Citat:

felicitari pt baiatul lui lillo!

xela,te cred ca ai fost in al 9 cer cand ai auzit-o pe A

lorex,pup bobitza sa nu fie trista

multi pupici si flori pt norutza mica ariana

danyelana,imi vine sa iau bata la tine...cum adik nu esti o mama buna?!? esti cea mai buna !

felicitari maiei de miremia pt papat( ce mi-a placut cu popa ... subscriu la ce a zis cuscra cris)

xela,m-ai omorat cu pozele cu mancaricile

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

cris.d - te-au incoltit fetele de n-ai intrat sa ne cinstesti si pe noi cu alea alea. pot sa vreau ceva cu putin alcool mai pe seara, pot ??

A inregistreaza tot ca nu imi dadeam seama pana nu am auzit-o prin casa ca vorbea cu "copiii" ei Panda si Goofy: m-ati disperat sau alta: e f greu sa ma descurc cu am2, Panda vrea numai in brate, imi e greu si mie .

cand s-a facut imparateasa a zis ca poate sa-mi indeplineasca o dorinta si i-am spus ca vreau in Bali cu tati fara copii. bine, eu ma duc la bunica, dar ce facem cu C? ce zici sa-l lasam la mamaia (mama mea)?
sunt mortali

Mergi la inceput