Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (121)
Raspunsuri - Pagina 15
mamidepuiuti spune:
felicitari pt baiatul lui lillo!
xela,te cred ca ai fost in al 9 cer cand ai auzit-o pe A
lorex,pup bobitza sa nu fie trista
multi pupici si flori pt norutza mica ariana
danyelana,imi vine sa iau bata la tine...cum adik nu esti o mama buna?!? esti cea mai buna !
felicitari maiei de miremia pt papat( ce mi-a placut cu popa ... subscriu la ce a zis cuscra cris)
xela,m-ai omorat cu pozele cu mancaricile
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel DANYELANA, multumim de cinste si LMA cuscrului. SIMPLICITY ce ii dai la ora 18? ai zis si nu am vazut io? sorry daca te pun sa repetzi... Am si io 2 intrebari: -care da carne, de unde ia carnea? - la cate grade setatzi aerul conditionat in casa (eu la 26, ca cica sa nu fie prea mare diferentza fata de afara si e temperatura la care ema nu mai transpira; daca sunt 27...incepe) - cand/ la ce varsta "trebuie" bagata si masa asta de la 17-18? noi avem o luna jumate de diversificare...da, stiu, mai am un copil, da' nu-mi amintesc si n u se pune, ca am facut altfel (mai prost) -face careva tratament impotriva caderii parului? mi-a zis ieri dermatologul sa imi dau cu fiole de revalid sau dercos o data la 2 -3 zile si sa iau eurovita par si unghii. daca ati folosit asta sau altceva, bagati si la mine un feed-back - bugetarii/bugetarele...ati primit fluturashii? moooaaama cat ne-a scazut salariul. credeam ca taie din salariul de baza, dar au taiat din TOT. varza. iata ca nu erau 2 pe ultima suta: imparatul de ratusca DECENUELA, bine ati revenit. esti inca la apa? sau iti revii, CA DIN CONCEDIU? Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
Multumim cuscra
Si cum azi e vineri 13, deci zi cu noroc uram si noi pt nora noastra scumpa. Sa creasca mare si sanatoasa (ca frumoasa este ) si cuminte , sa nu-mi supere baiatul Si un mare din partea lui Arthur
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui larisel
Da...deoarece cantitatzile sunt mici... sau ma rog... La mesele de lp doar seara mai mananca (rar) 180ml, dar de regula sunt de 130 ml, iar mesele de 2 feluri (adica pranzl) deshi eu fac cam cate 100 ml per fel, nu mananca integral (Alena vreo 170 iar Natalia vreo 140). din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena AMR 2 (+11) |
M-am linistit acum cand am vazut cat papa la o masa. Eu credeam ca papa 2 feluri de cate 100-150-200 fiecare.
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lorex
aaa,buun! sa traiasca papa de printz Arthur! sa fiti la fel de fericiti mereu! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Multumim frumos
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui lorex a,si legat de carne..eu nu o sa-i dau pui din supermarkt,plin de hormoni si antibiotice; prefer sa merg la piata si sa stabilesc o legatura cu o matusica care sa-mi aduca o data pe saptamana cate un pui/gaina taiata gata din curtea ei! macar pana la un an, sau doi...I hope! Si de aici incolo doar ocazional, cand chiar nu voi avea in casa.. _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
E tare bine asa numai sa gasesti pe cineva de incredere.
Noi suntem norocosi dpadv ca ii putem da lui Arthu pui, curcan de curte, o parte din fructe si legume. Si acum vrea tati sa taie si un vitel pt el.
Charles Baudelaire
mamidepuiuti spune:
cris d.,ii doresc multa sanatate mamei tale! e grav?
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
danyelana spune:
citat din mesajul lui gmilady Repede, repede, pana nu trece ziua de 12, bebe X da si el astazi de baut, in cinstea celor 7 lunite Prima cinste virtuala dar ma inspir din iesirea din seara asta: cate 1-2-3-..-7 cocktailuri pentru fiecare mamica ce isi permite un mic chef , milkshake-ul preferat pentru cele cumintele, mere si pere coapte cu scortisoara ( Simplicity) pentru bebeii diversificati si doar o gurita mica pentru cei care sunt la inceput, plus niste prajiturele tuturor mamicilor - dar astea pentru maine dimineata la cafea, azi o fi cam tarziu |
Multumim de cinste si sa fie sanatos bb X
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui evyme In primul rand, imi cer scuze ca n-am intrat sa fac cinste marti, cand pustiu` a implinit 6 luni Si ca sa ma revansez, va servesc pe alese cu de toate Noi am fost azi la controlul de 6 luni, a plans la vaccin si a fost toata ziua marait, in schimb doarme de la ora 21.00, cu o trezire pt papa pe la 22.30... Bilantul la 6 luni: 8,3 kg si 69cm. Puteti vedea www.youtube.com/watch?v=vCiKCHV8S9A" target="_blank">aici ultima distractie a lui Sebi. Ar sta toata ziua numai in picioare, ma lupt cu el sa-l fac sa stea si el putin in fundulet sau pe burta, dar dupa cateva minute se taraste pana la ceva pe care se poate catara si se ridica iar in picioare, dupa care incepe sa tipe si sa vorbeasca pt a ne atrage atentia la isprava lui Aveti si niste pozici noi aici Vroiam sa va mai intreb ceva pe cele care ati introdus ardeiul cum procedati cu el? Il fierbeti cu celelalte legume si-l pasati la fel? Trebuie sa inlatur si altceva in afara de seminte? As vrea sa incerc maine sa-i introduc si ardei... Si vorbeati de niste biscuiti pt bebei, nu mai tin minte cum le zice, de unde se pot cumpara? Se gasesc in supermarketuri? Noi vom merge la mare cel mai probabil la sfarsitul lunii, sotul intra in concediu pe 23 august, deci dupa aceasta data vom ajunge. Voi cand vreti sa mereti? Poate o punem de-o intalneala pe malul marii din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod AMR 1 kg... si apoi inca 3, daca se poate |
Multumim de cinste
Foarte tare pustiul. E tare-tare. maine-poimaine pleaca la stadion.
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Buna noaptea dragele mele… Io mi-s chioara de somn, dar n-am mai dat de multe nopti pe la voi asa ca mai fluturesc putin asa in miez de noapte…sa va mai zic una alta…din amintiri… Va iau pe sarite, care si cum imi vine la tasta : BEA, multa sanatate sotului…am inteles ca maine vine acasa, sper sa recuperati timpul pierdut cu griji si probleme si sa va bucurati de acum incolo numai de clipe frumoase. Am vazut poze cu Ivanush cel smecherus…si e …o scumpete de baiat… LOREX…nush daca ti-am mai spus, dar si chiar daca ti-am mai spus iti mai spun o data…am vazut filmuletele cu Bobitza si efectiv m-am topiiiiit…e dulce foc!…iar in filmuletul ala cand ‚alearga’ e bestiala……mi-a placut tare de tot. Ea e asa micuta si totusi atat de ambitioasa…precoce dom-le…delicious Bobilicious!!! XELA…nici pe printesa ta cred ca n-am apucat s-o felicit…rusine sa-mi fie! Stiu ca e cam tarziu acum, dar iti doresc din tot sufletul sa fie sanatoasa…si ea si ginerica…sa creasca mare si desteapta, sa aiba drum luminat, minte inteleapta si viata binecuvantata…sa va bucurati cu totii de tot ce e mai frumos! Mi-a placut tare mult faza cu „esti f frumoasa” si imbratisarea…cred ca momentele astea sunt cu adevarat unice … mmmmm, adevarate amintiri!!! MIREMIA…mi-a parut rau sa aud de caderea Marei…pozne de astea cred ca o sa tot patim ca fac parte din experienta asta a vietii, important e sa fie fara urmari… delfinita mica! Acum 2 zile am patit si noi o pozna de genul asta…o zi intreaga mi-au tremurat picioarele. Dupa ce am venit de la o plimbare din oras, am descarcat bagajele si i-am zis lui tati ca eu si zgubi mergem sa parcam masina la mama in curte….adica la vreo 50 m. Zgubilicea am pus-o inapoi in scoica in spate, dar isteata de mine n-am mai asigurat-o cu centura…si era si pusa cu fata in lateral. Cand am intors masina, am prins si bordura la asfalt si mi-a zburat zgubi cu scoica cu tot fix in nas…noroc ca scoica s-a oprit in portiera si a ramas suspendata deasupra lu fii-mea si ea a cazut cu nasu-n bancheta pe moale, ca altfel nush ce s-ar fi intamplat. Bineinteles ca ea s-a apucat de urlat instantaneu, eu am inghetat cu piciorul pe frana si am ramas in mijlocul drumului pe diagonala, veneau masini si din stanga si din dreapta si claxonau…nu stiam ce sa fac, sa intorc masina si sa trag pe dreapta sa deblochez traficu sau sa cobor din masina sa merg in spate s-o ridic pe fii-mea, ca din pozitia aia de la volan nu puteam s-o ridic…M-am uitat rapid la ea, am vazut care-i treaba si am hotarat ca-i mai bine sa trag mai intai pe dreapta, ca sa ma pot ocupa in tihna de ea…nu va zic in ce hal urla, draga de ea…mama loca ce sunt io! M-am asigurat ca-i totul in regula, picase pe moale, n-a lovit-o nimic, dar s-a speriat tare mititica…si eu pe langa ea…s-a calmat destul de repede si s-a pus pe zambit, dar eu toata ziua am dragalit-o si mi-am cerut iertare ca am speriat-o… Lu’ tat-su nici nu i-am mai spus de faza asta ca sigur imi tragea vreo doua scatoalce dupa cap (la modul figurat vorbind, bineinteles)… SIMPLICITY…tare misto treaba cu fitnessu pt mamici…mi-ar place si mie! Probabil ca prin orasele mari se practica si in Ro treaba asta, dar aici la mine in nici un caz…uite o idee de business…ca si asa barbat-meu ma tot bate la cap sa facem ceva sa scoatem bani…daca nu S U B I E C T U L pufuleti2010 Posted - 11/08/2010 : 16:35:24 prepelite, macar o sala de karate ceva, ca el se mai ocupa si cu de astea si sunt multi puradei acum care cauta oferte pentru diferite sporturi…ma bag si eu cu ideea cu mamicile pe langa, poate o iesi ceva… Of, numa’ gura de mine…ca nu fac nimic concret de fapt…dar n-ar strica sa ma gandesc mai mult la solutii de astea, ca de cand cu fluturasele noi….… Apropos, CRIS_D…si eu primesc fluturas…dar al meu e pe 0, inca nush cum o sa arate salariul meu dupa ce ma intorc la servici…dar ma si distreaza astia de la IRU ca imi trimit fluturas in fiecare luna…..scrie numele, prenumele, functia si apoi un zero maaaaare… PLATEEA… pastaia bronzata si fortoasa…si fii-mea are placere pt ridicat greutati… eram cu ea pe terasa, o tineam in brate cu fata spre exterior si ne uitam la tat-su cum taie lemne...si aveam acolo pe balustrada un ciocan din ala de scos cuie (tesla parca se cheama) si nush cum a facut de l-a ‚agatat’ si eu o plimbam pe acolo fara sa-mi dau seama ca ii atarna si ala in mana….si era greeeeeu…nu-mi explic…cand i l-am luat a urlat de ziceai c-o taie cineva…hi hi, zgubilicea lu mama fortoasa… Distractie placuta la mare…sa va relaxati, sa va bronzati si sa va incarcati bateriile!!! LOREX…in plop stau in general asaaaa… de tuta ce sunt…mai cobor din cand in cand, dar nush cum fac ca iar „aterizez” in varf… Bobita a papat hartie??? Ei, pe asta fii-mea inca n-a facut-o…s-a limitat la fructe si legume… DANYELANA…sa-ti traiasca taticul de Arthur!!!...si sa fiti sanatosi cu totii, sa va bucurati de viata! Apropos, faine pozele cu voi…cu combina, cu gradina, cu castelul…dar mai ales cu pufuletul…yam, yam…l-as papa cu cirese cu tot! XELA…da, i-au dat LP in spital…2 zile….si n-a avut nimic…dar probabil s-a dezvoltat alergia pe parcurs, cred…habar n-am…la capitolul asta sunt clar in varful plopului… Deocamdata mai stau asa…cat e tzitzi pe val nu-mi fac griji…desi as fi incercat si eu sa-i dau putina branzica, un iaurtel ceva…acum nush cum o sa fac…o sa o ‚indop’ cu fructe si legume, na…asta sa fie singura ei problema!!! LARISEL…multumesc pentru raspuns… Deocamdata mai astept cu analizele…nu mi-a mai facut nici un fel de alergie, decat cea la LV (cred)… Am vazut poze cu gemanutele….sunt niste duuuulci….si imi place tare mult ca desi sunt gemene, nu sunt identice…una seamana cu mami si una cu tati, dar amandoua sunt yamiiiii CRIS_D…eu i-am dat carne azi lu fii-mea pt prima data…o bucatica mica, mica de piept de pui de la mama din curte…foarte gustos, dar am fiert la el de mi-au iesit ochii…Nu stiu, dar eu asta am constatat…puiul de tara fierbe greu tare, e mult mai indesat la carne, nu e asa pufos ca cel de magazin…dar avand in vedere criteriul ‚bio’ nici nu mai discutam care e varianta cea mai potrivita. A, referitor la subectu asta, vroiam sa intreb si eu fetele: cat de des putem da carne la bebi??? In fiecare zi sau o data, de doua ori pe saptamana??? Carnea de vitel se poate da sau trebe carne de vaca batrana? Ca mama tocmai ce a asasinat un vitel bio 100% si l-a pus la congelator… La celelalte intrebari nush ce sa-ti raspund…ca aer conditionat n-am ca nu ne-a mai permis bugetu, poate la anu’…parul imi cade si inca n-am gasit leac…masa de la la 17-18 la noi inseamna cateodata a doua masa, nu a treia, ca are asa un program de somn fii-mea asta ca totul e dat peste cap la noi…mancam legume la pranz, iar dimi sau dupa amiaza, depinde cum ne sincronizam….papam fructe…dar per total nu avem decat doua mese diversificate pe zi… GMLADY…la mine e deja ora 1…dar nu plec la somn fara sa ma servesc din cocktail-ul tau sa dorm si eu mai bine…LML lui bebe X, multa sanatate si sa va bucure vietile!!! EVYME…Sebi e …dulce foc…acum ca a descoperit cum se vede lumea de sus cred si eu ca nu mai vrea sa stea jos…LML pentru marti….nu cred ca am apucat sa fac urari…sa fie sanatos si sa creasca mare si voinic cavalerul cel precoce! Ardeiul eu il tai in doua, il curat de seminte si-l pun la fiert cu celelalte legume…de pasat nu i-l mai pasez pentru ca i-am dat o data si nu i-a placut, dar de fiert il fierb ca da gust bun la supa… Felicitari pentru AMR! Fetele…mai aveam de raspuns, dar las pe maine ca acum ma duc sa vad ploaia de meteoriti!!! Mi-a dat mess frate-meu ca vine la mine pe terasa ca se vede cerul mai bine…asa ca nu ma mai duc la somn, ma duc sa admir stelele… Trimit repede mesajul si mai intru maine sa va zic impresii… la voi…noapte buna! |
Ayanna, imi place la nebunie sa te citesc
Nu stiu daca am apucat sa te felicit pt reusita cu nemtii, daca nu o fac acum Felicitari! Esti tare!
Imi pare rau de faza cu masina, te cred ca ai tras o sperietura de zile mari zgubi sa treaca si sa uite.
Vitel tanar eu stiu ca se da (sotul chiar e impotriva vacii batrane pt ca poate transmite boala vacii nebune, ceea ce un vitel nu poate face) Ce exprimare am si eu Sper ca ai inteles
Merci de urari si aprecieri
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui rox_y Se pare ca nu s-a trezit nimeni...normal... nu ca mine..stau noaptea pe forum..si dimineatza dau trezirea. Las o cafelutza fierbntecu lapte/fara. 31.12.2009 Roxi de Diana http://soferderomania.promotor.ro/rox_y pls...un vot |
Multumim de cafea
Charles Baudelaire