Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (121)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Vroiam sa va mai intreb ceva pe cele care ati introdus ardeiul cum procedati cu el? Il fierbeti cu celelalte legume si-l pasati la fel? Trebuie sa inlatur si altceva in afara de seminte? As vrea sa incerc maine sa-i introduc si ardei...
Si vorbeati de niste biscuiti pt bebei, nu mai tin minte cum le zice, de unde se pot cumpara? Se gasesc in supermarketuri?

Noi vom merge la mare cel mai probabil la sfarsitul lunii, sotul intra in concediu pe 23 august, deci dupa aceasta data vom ajunge. Voi cand vreti sa mereti? Poate o punem de-o intalneala pe malul marii

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR 1 kg... si apoi inca 3, daca se poate

1. Ardeiul in tai rondele si il bag la congelator, il iau il fierb si dupa ce fierbe il scot si ii iau coaja. Racai cu unghia sa iau numai pulpa .
2. Da il fierb cu celelalt legume si il pasaz fara coaja.
3. Biscuitii sunt Cicibebe de la ulcker. Sunt f buni .. cu banane.
4. Eu vreau sa plec pe 20 la mare. Sa vedem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Am actualizat si eu semnatura Mai am un pic...

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR 0,5 kg... si apoi inca 3, daca se poate

Felicitari!!!!

Mergi la inceput

LML pufuletilor de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata buna dragele mele...sau sa zic guten morgen?

mi-e tare dor de voi,dar pana nu termin de despachetat-aranjat si alti bazdaci nu poooooooooooooooooooot
am apucat sa citesc doar ultimele 2 pagini ,asa ca
LML pufuletilor carora nu le-am zis
LMA pt taticul lui arthur
au cazut mara si zgubi? pupici dulci sa le treaca durerea si spaima
cuscra,ma faci sa intru in trepidatii...la noi maine se dau fluturasii...petrecere frumoasa astazi!
bea,ma bucur ca vine sotul tau acasa!
alex are 2 mese inlocuite:legume/supa/carne sau galbenus la pranz; fructe dupaamiaza...pe drum am exersat de nevoie papa la borcanase...s-a strambat la puiul hipp si au fost yammy fructele organics...atata ca nu mi-a zis: ce-mi dai ,femeie? mie imi place mancarea facuta de tine!

va multumesc frumos de urari!
sunteti speciale!

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

a,si legat de carne..eu nu o sa-i dau pui din supermarkt,plin de hormoni si antibiotice;
prefer sa merg la piata si sa stabilesc o legatura cu o matusica care sa-mi aduca o data pe saptamana cate un pui/gaina taiata gata din curtea ei!
macar pana la un an, sau doi...I hope! Si de aici incolo doar ocazional, cand chiar nu voi avea in casa..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

hai sa va distrez un pic...am adus cu noi 2 lazi frigo pline cu gaini de arad si alte chestii de la mama din gradina/ ograda
sa nu va aud ca vreti sa fiti mama loca...eu depasesc clar orice

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

DANYELANA, multumim de cinste si LMA cuscrului.

SIMPLICITY ce ii dai la ora 18? ai zis si nu am vazut io? sorry daca te pun sa repetzi...

Am si io 2 intrebari:
-care da carne, de unde ia carnea?
- la cate grade setatzi aerul conditionat in casa (eu la 26, ca cica sa nu fie prea mare diferentza fata de afara si e temperatura la care ema nu mai transpira; daca sunt 27...incepe)
- cand/ la ce varsta "trebuie" bagata si masa asta de la 17-18? noi avem o luna jumate de diversificare...da, stiu, mai am un copil, da' nu-mi amintesc si n u se pune, ca am facut altfel (mai prost)
-face careva tratament impotriva caderii parului? mi-a zis ieri dermatologul sa imi dau cu fiole de revalid sau dercos o data la 2 -3 zile si sa iau eurovita par si unghii. daca ati folosit asta sau altceva, bagati si la mine un feed-back
- bugetarii/bugetarele...ati primit fluturashii? moooaaama cat ne-a scazut salariul. credeam ca taie din salariul de baza, dar au taiat din TOT. varza.

iata ca nu erau 2

pe ultima suta:
imparatul de ratusca

DECENUELA, bine ati revenit. esti inca la apa? sau iti revii, CA DIN CONCEDIU?

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Noi am introdus iaurtul la ora 17-18 dupa 6 luni. DIn pacate a trebuit sa-l retragem caci la vreo 2 zile au aparut niste bubitze rosii pe maini si unmeri si doctoritza a zis ca nu exclude alergie la laptele de vaca. Facem pauza momentan. Asa ca ne-am intors iar la lapte !! Dar cama cum ar trebui introdusa masa de 17.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Saptamana aceasta n-am apucat sa mai scriu si sa felicit pufuleti pentru aniversari. LML tuturor.

Am reusit insa sa citesc printre randuri.
Felicitari Lilo pentru ridicat.
Pufuloaselor exploratoare care au sarit din pat.

Nu mai stiu ce mai voiam sa spun. Sunt mai pe fuga caci de luni vacanta la mare !!!

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Eu nici nu stiu cand as putea introduce a 3-a masa .. Yannis papa la 8 jumate cand se trezeste LP, dupa aia pe la 12 jumate-1 papa supa, la 6-6 jumate papa gustarea ... si dupa aia la 11 vine baia. Cand sa i-o mai dau si pe a 3-a?

Mergi la inceput

Si alta chestie, la masa 3 ... eu stiu ca se da asa ceva usor ... un iaurt spre ex, pai lu fomila daca ii e foame sa te tii ca imi urma de numai stie de el daca ii dau un iaurt. Trebuie sa-i dau vreo 3 . Si eu iaurt ii bag in masa 2. Depinde ori iaurt,ori branzica, ori biscuiti. Eu mesele de LP le-am inlocuit de muult. Cred ca de vreo luna. Atat doar ca in supa ii pun cereale cu lapte. Dar eu nu i-am dat niciodata completare de LP ca s-a saturat mereu din mancare. Cred ca daca ii mai aratam si bibe cu LP imi zicea "ce ai draga esti nebunaaa??"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza si de la noi

Multumim pt urarire adresate lui tati

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput