Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (121)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

cris.d - te-au incoltit fetele de n-ai intrat sa ne cinstesti si pe noi cu alea alea. pot sa vreau ceva cu putin alcool mai pe seara, pot ??

A inregistreaza tot ca nu imi dadeam seama pana nu am auzit-o prin casa ca vorbea cu "copiii" ei Panda si Goofy: m-ati disperat sau alta: e f greu sa ma descurc cu am2, Panda vrea numai in brate, imi e greu si mie .

cand s-a facut imparateasa a zis ca poate sa-mi indeplineasca o dorinta si i-am spus ca vreau in Bali cu tati fara copii. bine, eu ma duc la bunica, dar ce facem cu C? ce zici sa-l lasam la mamaia (mama mea)?
sunt mortali

de abia astept si eu momentele astea !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

mi-am baut cappucinno, mi-am facut unghiile asa ca va las sa ma apuc de calcat pana nu se trezeste vreun terorist mic.
cris.m - iti fac concurenta la cate rufe ma asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:

cris.d - te-au incoltit fetele de n-ai intrat sa ne cinstesti si pe noi cu alea alea. pot sa vreau ceva cu putin alcool mai pe seara, pot ??

A inregistreaza tot ca nu imi dadeam seama pana nu am auzit-o prin casa ca vorbea cu "copiii" ei Panda si Goofy: m-ati disperat sau alta: e f greu sa ma descurc cu am2, Panda vrea numai in brate, imi e greu si mie .

cand s-a facut imparateasa a zis ca poate sa-mi indeplineasca o dorinta si i-am spus ca vreau in Bali cu tati fara copii. bine, eu ma duc la bunica, dar ce facem cu C? ce zici sa-l lasam la mamaia (mama mea)?
sunt mortali

31.12.2009 Roxi de Diana

http://soferderomania.promotor.ro/rox_y pls...un vot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

La multe lunite Ema

Cris.d,eu am rezolvat problema cu caderea parului cu ELEVIT.....
MP,ma bucur ca ati ajuns cu bine,va
Xela,mi-a placut ce ti-a spus fetita ta,iar faza ca nu te mai lasa sa o pupi asa des acum,imi confirma ideea ca acum sa fur cat mai multa iubire de la Ariana,ca mai tarziu cine stie....

Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:

sunt mortali

Ce tare e A

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

nu e nimeni?toata lumea e asa harnicuta?

Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

Mergi la inceput

toate ati plecat la mare?? sau ce munciti acolo???

f slaba activitatea!

31.12.2009 Roxi de Diana

Mergi la inceput

MP ma bucur ca ati ajuns cu bine.Dragutul de Alex stie sa faca diferenta intre papa bun

31.12.2009 Roxi de Diana

Mergi la inceput

hai ca iar vb singura...eu ma duc sa parchez oleaca ca se simte un pic oboseala de azi noapte...

ps..io sper cand revin ...sa gasesc muuulte pagini scriiiise

31.12.2009 Roxi de Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

am parcat bo(m)bitza, azi s-a trezit la 6...nici nu o vedeam bine de somn ce imi era si ea "mmmm...ma-ma, mmmm, ma-ma"...cum sa nu te trezestis a-i tii companie cand auzi un glascior asa suav!

am valizele pregatite de plecare inca de luni, tot mai pun cate ceva in ele...imi mai amintesc iar mai pun...of...abia astept!

i-am dat bobitzaei borcanel bio de la humana cu morcov, pastarnac si telina, ca mi se oxidase papa facuta de mine ca am scos-o din frigi la un moment nepotrivit, asa ca am apelat la proviziile din borcanel. I-a placut si nu prea...cred ca era somnoroasa..

ce vroiam defapt sa va spun...

a, la multi ani EMA, BEBE X

PITI, cu SEBI si cu DANIEL de BF se pot lua d emanautza siiesi singuri la plimbare de acum, in timp ce mamicile stau la o si o cafea ...flacai mari, mai mai!

Ce colacei are Sebi, face baie in piscinutza si are si slipi si margele! tot un smeker!

bobilicious a mea nu mai sta locului...o pun pe jos in locul de joaca si o gasesc blocata pe dupa vreun dulap sau , mai rau, spala parketul cu limba
si face echilibristica, se ridica in maini si in vf picioarelor, balerina lu mama! of...cat o mai pup, in 90% din poze apar cum o pup, parca-s nebuna!!!

XELA, tu esti o mamica cu adevarat fericita! Ce frumos e sa ai doi copii, asa e?

interesant ce spun expertii aceia despre papa bio si nebio...inclin sa le dau dreptate!

MAMIDEPUI, vad ca ai ajuns cu bine in homelandul tau de vis!! sa ne arati poze cat mai curand, abia stept sa salivez dupa tinuturile voastre...nu-mi pierd speranta ca ma voi muta si eu intr-o zi prin zona....asta daca trecem cu bine de 2012
aa..si f bine ai facut ca ti-ai luat provizii din romanica
bravo, eu as fi facut la fel

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput