David-steluta mea de mare.(2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Leditia, pupa alpinistul si de la noi! Taie din plasa, decupeaza o 'usita' pe unde sa poata cobora singur, fara grija innaltimilor.

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ledi Isabella l-a escaladat de mult deja...eu l-am stans si dat .Caci si cu usita a mea tot peste ii placea
Te inteleg asa de bine...eu cand am vazut-o din camara in patut am paralizat de frica (la noi patutul era deja loc de depozitat andrele,ace,margele,croste,foarfece.....toate lucrurile la care nu vroiam sa ajunga mandra) dar a aparat-o DD si pe ea si pe noi si nu a avut nimic...nu stiu cum a fost posibil...Doar Dumnezeu!

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Mama,Dodo,pai Isa e mai mica decat David:))
Am citit la sub tau,citesc mereu si vazusem ca l-a escaladat si ma tot intrebam cum o fi reusit.Acum unde doarme?
Fii-miu nici nu exceleaza la inaltime,are si o saltea mai subtire si deci spatiul ramas e mai inalt..de aia nu-mi pot imagina cum naiba a reusit.Insa m-am speriat,pt ca era si caloriferul electric aprins la el in camera..si se puteau intampla multe.

Laura,nu as vrea sa tai plasa pt ca dupa ce-l strang vreau sa-l donez cuiva,ar fi pacat de el sa-l arunc,ca e ok.Plus ca poate i se va parea mai fain sa sara,ca el e mai amator de senzatii tari asa,cat sa ma aduca pe mine mereu in pragul infarctului si s-o tai degeaba ,iar parca nu-mi vine..

Cert e ca eu ma asteptam sa mai stea acolo in patutul ala,il stiam in siguranta..si ma gandeam ca mutarea va avea loc mai incolo,ca-i voi lua patut cu bara de protectie..etc etc..Fii-miu insa,nu prea mi-a citit gandurile se pare si are alte pareri..Stiu ca multe mamici de la odiseea mea deja au luat patuturi,au facut mutarile..eu cred ca realizez mai incet asa ca ei cresc..si ca nu mai sunt bebelusi.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Mama,Dodo,pai Isa e mai mica decat David:))
Am citit la sub tau,citesc mereu si vazusem ca l-a escaladat si ma tot intrebam cum o fi reusit.Acum unde doarme?

Iti spun eu cum a facut a mea s-a ridicat pe varfuri s-a prins cu mainile de sus(de marginea superioara a patutului) a tinut ff bine si cu picioarele a pasit ridicandu-se pas cu pas.Apoi cand a ajuns cu picioarele langa maini a facut tumba prin aer in patutz.Bine a mea excaladeaza din'nainte sa mearga o face si pentru Bogdan.
Acum dorm eu cu ambii(al meu vine la 3 saptamani acasa un wk si atunci doarme el cu Bogdi) ).Sper ca o sa fac modificari in dormitor sa le iau pat(dar nu cu etaj)am vazut eu un model la CamiOntica(pe gasca).

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Off Dodo,ce le da prin cap..
Inapoi nu a sarit..doar afara din el
Pt camera de doi copii,eu am vazut numai paturi supra-etajate,insa eu daca as avea doi copii,nu as lua asa ceva ca mi-ar fi frica.Stiu ca salvezi o gramada de spatiu asa,insa am si eu piticii mei..si stiu clar ca nu as fi linistita sa stiu ca unul din ei sta la inaltimea aia..
pup.
Edit ca uitasem..David nu vrea sa doarma cu mine in pat.Nu vreau sa-mi amintesc ca 10 zile nu am inchis ochii la Timisoara,k a urlat in patul ala pana mi-a vomat..ca ma trezeam cu picioare in gura in timpul noptii sau cu fundul lui pe capul meu de nu stiam de ce ma sufoc..la Bucuresti cand am fost cu el la fel,nu mi-a dormit si pace..
Am stat aseara cu el pe canapea 3 ore,i-am explicat de o mie de ori ca toata lumea doarme,ca ursuletul doarme,ca pisicuta doarme..k pasarile dorm..si tot asa enumerand toate animalutele de pe pereti sau cu care doarme el....el radea,se dadea jos ,fugea prin camera....daca-l luam si-l puneam in pat,maraia..fugea iar..Daca l-am lasat singur pe canapea si-am iesit afara a venit la noi in camera.Si uite asa am fugarit copilul prin casa 3 ore,in incercarea mea de a-l obisnui sa doarma in pat si sa nu mai stau eu cu stres ca sare din patul lui.Deja incepuse sa urle ca lumea,sa nu ne mai intelegem deloc,ca era f obosit..cum l-am pus in patutul lui cum a adormit..aproape instantaneu,de m-a si speriat..ca pana i-am zis eu rugaciunile el a adormit..Asa ca m-am culcat stresata sa nu se trezeasca in toiul noptii cum mai face el de obicei si-l apuca joaca,cantatul sau vorbitul..si sa escaladeze iar patul..si sa nu cumva sa se trezeasca dim inaintea mea,in cazul in care doarme pana dimineata..

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Buna.
Revin cu vesti despre noi.
David este mai bine,nu mai are muci,mai tuseste din cand in cand,insa cred k acum e tusea lui de la FC.
Am luat adeverinta de la dna dr,am fost cu ea si cu restul de acte si ne mai trebuie o alta adeverinta luata de la medicul de familie...ca sa fie dosarul complet-toate astea pt certificatul de handicap.Prin urmare pe 27 luna asta suntem programati la comisie,pt evaluare.
Si apoi trebuie sa umblu pt prelungirea concediului de maternitate pana la 3 ani si atunci om mai vedea ce facem.Si mai este un alt dosar de depus pt nush ce,doar ca momentan trebuie sa rezolv treaba cu prelungirea CIC-ului,ca altfel in dec trebuie sa ma intorc la munca sau sa-mi dau demisia..
Pe 21 si 22 nov,voi pleca la Bucuresti,la un curs de fizioterapie in mucoviscidoza,organizat de Asociatia de FC din Romania.Va veni un dr din Ungaria,fizioterapeut si speram noi sa vina si fizio-kinetoterapeutul din Timisoara care ne-a ajutat pe noi.
David va ramane insa acasa cu buni.
Cam astea sunt vestile despre noi.
Va pupam si va dorim o zi frumoasa si numai bine tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ledi, ne bucuram ca vestile sunt destul de bune. Bafta la comisie, eu cred ca nu o sa ai probleme si o sa iti aprobe prelungirea concediului.

Am reusit azi abia sa pun puzzelurile la posta pt David. Scuze de intarziere si sper sa ii placa

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ledi, ce ma bucur pt curs sper sa fie cu mult folos si in cele doua zile sa inveti multe lucruri utile pt voi.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Buna.
Laura,stai linistita...mersi mult oricum.

Daria,eu sunt mai mult curioasa ca vine drul ala din Ungaria si=s curioasa sa vad cum vede el FC-ul,ce recomanda el si cam ce se face in Ungaria..sa fac asa o comparatie,daca se poate spune asta,din moment ce la noi nu se face oricum mai nimic pt acesti bolnavi.

Ieri am avut o zi de pomina,cu adevarat 13..David nu a dormit,a facut numai prostii,cred ca-l fac alpinist,la cum se catara el peste tot.Cred ca l-am luat de pe masa din bucatarie de cel putin 20 de ori si i-am zis ca nu are voie,de ajunsesem sa pazesc masa sa nu se mai urce pe ea..Apoi l-am gasit incercand sa se urce pe microunde si de acolo pe bar,pt ca la mine microundele sta pe masa,k nu am blat(mobila de bucatarie adik:)) )..Am zis k mor cand am vazut ce-i da prin cap..l-am luat de acolo si l-am pus in patutul lui pe care l-a escaladat imediat...si am vazut si cum face...si e tare periculos,caci isi pune tot corpul pe o bara si se rostogoleste cumva jos.
Nu a vrut sa doarma deloc..desi m-am tot chinuit sa-l adorm..mi-a ascuns telefonul si mi l-a si inchis de ma suna barbata-miu pe fix disperat in drum spre casa,gandindu-se ca cine stie ce ni s-a intamplat.Nu va zic cat am putut sa caut dupa el,pt ca am sunat de pe fix si am vazut k e inchis si atunci distractie mare..si multe alte nebunii,ca ieri am zis k albesc.
Cineva a lasat apa sa curga(e un robinet intr-un fel de uscatorie),mi-a intrat apa in casa, pe la usa de la intrare..am stat o ora sa adun apa cu vecina de langa mine..si eu habar nu aveam de unde naiba am apa pe gresia din hol..
Dupa care cireasa de pe tort a fost aseara cand dupa nici o ora de somn David s-a trezit urland,a urlat o ora de nu mai stiam ce sa-i facem sa-l calmam..si mi-a vomat.Asa ca la 11 noaptea,frecam covoare,strangeam lenjerii si adunam voma de pe parchet si pe unde mai sarise,in timp ce taica-su il bagase in cada cu apa sa-l spele si sa se joace,sa se mai calmeze..Pana am pus copilul iar la nani si ne-am spalat si noi de voma deja trecuse de 12 noaptea..asa ca ne-am culcat la 1 si la 6 eram deja in picioare.
Cam asta facem noi..
va pupam si va dorim toate cele bune.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Neatza.
Eu sunt extrem de suparata si de ingrijorata.
David a alunecat si s-a lovit ieri cu ceafa de gresie si a facut ditamai cucuiul si i s-a si luat pielea acolo.Nu mai zic ca apoi am stat k o umbra dupa el,astfel incat sa-i urmaresc fiecare miscare.
Azi dim s-a trezit la 7,a mancat lapticul si s-a culcat.Pt ca nu se mai trezea la 10 l-am luat eu pe sus din pat k nu voia sa se trezeasca.Acum de panicata ce sunt parca orice mi se pare suspect si aiurea,in conditiile in care faza cu somnul nu s-ar fi intamplat pt prima data..
Ma enerveaza si totodata ma ingrijoreaza ca el se pocneste cu capul de parchet daca nu ii faci pe plac..aseara ma gandeam chiar ca poate ar fi cazul sa mergem la un dr sa-i faca o evaluare,evaluare neuro-psihiatrica sau nu stiu..nu mi se pare ok sa te pocnesti cu capul de jos atunci cand nu ti se da ceva sau nu esti lasat sa faci ceva..
offf,in fine,ma ingrijoreaza ca nu vorbeste ca alti copii,desi vorbesc cu el..nu are rabdare sa stea sa-i arat pe carticele,el vrea carticica s-o rasfoiasca/rupa el..nu are rabdare sa-i citesc ceva,ca la fel,vrea sa traga el de carte..
Nu sta sa-i explic eu,fuge prin casa,este extrem de energic si nu e genul care sa stea locului sa mai si asculte..Nu mai stiu nici eu..
cam atat despre noi..
Si peste toate,tot haraie,nu e racit sau ceva,e de la nenorocita asta de boala..

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput