David-steluta mea de mare.(2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Of ledi ...
Am plans citind postarea ta cum am facut-o de multe ori. Ma rog in fiecare zi pentru voi, sa se gaseasca un tratament sau sa se intample o minune si David sa fie bine. Iar voi sa aveti putere, multa, multa.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Leditia, sanatate multa lui David si putere voua ! Citesc mereu ce scrii, dar nu gasesc cuvinte sa raspund la ceva. Ma simt de parca as vorbi din alta lume.

hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

si eu ma gandesc MEREU la voi, Leditia. Mai mult decat Nati si Ana nu pot spune.

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ledi, nu trece nicio zi in care sa nu ma gandesc la voi, sa nu ma rog la DD sa fie David bine, sa aveti zile senine ani multi, multi, multi de acum incolo, sa va ocoleasca toate bolile si sa te poti bucura de puiul tau.
Simt atata neputinta dar ce o fi in sufletul tau
Sper din suflet sa treceti cu bine si acum si sa faceti analizele, sa fie bine David al tau

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Ledi

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Ledi
Nu stiu ce as putea face, nici nu-mi pot imagina ce as face in locul tau, dar nu cred ca as putea face nici mai mult si nici mai bine.
Te rog, ai grija si de tine nu doar de puiul mic si tati mare, ca tu esti motorasul familiei.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza,
Azi vin cu o veste buna..:)Nu,nu s-a facut David bine..insa,tot e o veste buna..:)
Datorita unor oameni cu un suflet mare care au pus mana de la mana si au strans niste banuti,in curand vom avea si aparatul de aerosoli.Prin urmare,le multumesc din suflet tuturor,atat Ralucai(ralcat)care s-a ocupat de asta,cat si colegilor ei.
Multumesc.Inseamna foarte mult pt noi si totodata o grija in minus si un stres eliminat.
Ralu,mersi din suflet.te pup si te imbratisez cu drag.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza...
scriu rapid,ca trebuie sa-i fac aerosolii lui David si sa-l culc si cum e o problema culcatul nu stiu daca mai apuc sa scriu..
David e mai bine,mai e infundat,insa nu mai are muci curgatori,mai tuseste,insa respira mai bine si e spre bine zic eu.
Ieri dimineata am avut un soc.David doarme in patut din ala de voiaj,de la chicco..cine are stie,k nu e asa teapan ca unul de lemn..No,ieri dimineata la ora 8,s-a dus taica-su la el in camera sa vada cum e temp,ce face,dk e bine,dk s-a trezit si poate sa-i dea lapticul..Ei bine,fii-miu era in mijlocul camerei pe jos..se juca.Noi avem o saltea mai subtire si deci spatiul ramas e mai mare,decat dk pui o saltea gen relaxa de ex,care-i de doua ori mai groasa..Cu toate astea,copilul a escaladat patul..nu stiu pe unde,nu stiu cum a reusit sa nu traga si patul peste el,cum a reusit sa nu se pocneasca de noptiera de langa el..ce sa mai.Cand l-am auzit pe taica-su socat'' David ce cauti in mijlocul camerei?'' in sec aia m-am trezit si am fost acolo..Stateam socati si ne uitam la copil si ne puneam o mie de intrebari..cum a reusit,o fi plans si noi nu am auzit?s-o fi lovit?Ce ne facem,ca deh,nu vrei sa-ti gasesti copilul cazut in cap de la 70cm..si inca nu am dezlegat misterul ''evadarii'' lui din pat:))
Bun,aseara am zis sa-l culc pe canapea..pai nu a vrut si pace..pana la 12 m-am chinuit,el nu voia sa se culce,era obosit rupt,dar nu voia,se dadea jos,deh ,nu era obisnuit..Pana la urma la 12 l-am pus in patutul lui,a adormit in secunda 2 ca era extrem de obosit..si io m-am trezit la ora 6 dim,de spaima sa nu se trezeasca el inaintea mea si sa escaladeze iar patul si Doamne fereste de o nenorocire!
Senzatii tari zau..vorba alora de fac reclama la o ciocolata:)))
In fine,azi ma bucur k a dat soarele,k de o sapt ploua intr-una.
pup si o zi faina tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

ledi cate nazbatii face micultul david, bravo lui! multa sanatate si multa putere voua sa aveti grija de el
va pup

POZE ROBI
produse copii mamici preturi foarte bune
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

ledi si Nadia tot patut din ala are si il escaladeaza cu mult elan.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput