David-steluta mea de mare.(2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Aha, am inteles.
Imi pare rau ca nu-i doza potrivita...

Aradencele alaturi de maria_rubi

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Alina,asta e.mersi oricum.
I-am facut in sfarsit prevenarul,data trecuta n-a avut nimic,sper sa nu aiba reactii nici la asta.A urlat ca din gura de sarpe,l-am luat si din somn,ca deh,are omu' de recuperat dk ieri nu a dormit nici 5 min si aseara nu s-ar mai fi culcat...atata s-a agatat de mine,c-o disperare cumplita si ma strangea in brate sa nu le las pe doamne sa-i faca ceva..offff..Si asa urat se uita la dna asistenta de cred ca ar fi vrut sa-i dea cateva.,numai ca era ocupat sa planga cu mana la fund.Offf,greu,greu..
Va pupam si va dorim o zi frumoasa.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Multa sanatate va dorim! Ma bucur ca e mai bine David Tare nazdravan si frumos e. M-am amuzat cu traznaiile lui.
Tu cum te mai simti? Ma gandesc mult la voi, sa dea Dzeu sa va fie mai bine de acu incolo.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Ada,mersi.
David la ora 5 era in picioare..s-a tot jucat,a tot vorbit..Abia la 7 jumate a mai adormit,insa nu pt mult timp.
Eu de doua zile am insomnii,dorm f putin si prost si ma resimt,ca-s tare obosita...Barbata-miu e racit cobza si mi-e groaza sa nu ia si David iar s-o luam de la capat cu toate,ca numai ce-a scapat.
O zi frumoasa tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Leditia, cine e producatorul ? Poti sa-mi dai te rog un link ?
Sunt sigura ca daca producatorul este european, prin zona asta de lume pe unde stau eu il gasim mai convenabil decat in tara.
Da-mi te rog mult mai multe detalii.
pup

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

O imbratisare mare mare pt voi.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Ralu,l-am cautat pe net si e mai scump sau tot acolo cu diferenta ca ma costa transportul in plus care nu e deloc ieftin..plus ca mi-e frica sa nu ajunga bucati.
Am inteles ca cei care produc TOBI au intrat si pe piata romaneasca si ca le-au oferit un aparat din asta celor care il folosesc,insa nu stiu sigur..am auzit de la cineva.Insa David e prea mic pt TOBI(e un antibiotic puternic in special pt piocianic,ca la ei e un mediu propice pt nenorocitul asta de bacil)Pana in iunie,ca de atunci nu i-am mai facut sputa,David nu avea nimic crescut..germeni,bacili..slava Domnului.Saptamana asta ma duc cu el la synevo si o sa-i fac iar analize si vedem cum mai stam.
Producatorul e Pari,se vede din linkul pus de Daria..Mai multe detalii nu stiu nici eu.Am tot cautat,apoi am luat legatura cu cei de la Roche(cei cu pulmozyme-ul) si am vbit cu presedinta asociatiei de FC din Ro si mi s-a recomandat asta..Apoi am luat legatura cu cei de la sapacco,ca nu vedeam nici un pret pe site..ei mi-au trimis un email cu oferta de pret si cam asta a fost,ca eu neavand bani nu i-am mai contactat inapoi...L-am cautat si pe net..fara kit-ul pt mucoviscidoza e undeva la 160 lire..pe unele site-uri mai mult,pe altele cu cateva lire mai putin..deci tot acolo,sau mai scump..Insa eu vreau si kitul pt mucoviscidoza..din moment ce David are boala asta si daca il mai pun si pe ala si transportul ajung la mult mai mult..
pup.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Inca o noapte nedormita..nush ce am,dar ma simt tare obosita..Barbata-miu s-a simtit rau,febra,frisoane..i-a fost rau si de la atatea pastile..Si colac peste pupaza,ca trebuia sa mai fie ceva..David are muci iar,a pescuit raceala de la ta-su in ciuda faptului k l-am pus sa stea cu masca pe fata in preajma lui.
Cu toate astea l-am gasit cu mucii in barba de dim..asa ca,o luam de la capat..Ce sa mai zic,nu mai zic nimic..

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Multa, multa sanatate va dorim, sa va faceti bine repede.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Ada,mersi..
Off m-am saturat de bolile astea..cand nu-i una e alta si tot asa.O tinem lant din una in alta de luni de zile si m-am saturat zau..M-am saturat sa bag zeci de ml de siropuri in el,zeci de pastile,aerosoli peste aerosoli..antibiotice peste antibiotice.
FC-ul afecteaza ficatul..pai eu zic ca tonele de medicamente luate il afecteaza si mai tare.
Nah,cum sa ma duc eu cu el la analize,pe ploaia asta,cand el e bolnav varza..
M-am saturat de amanari...
Ma mai suna parinti care fac teste copiilor,care acum afla..si vor incurajari,vor nu stiu...si habar nu am ce sa le zic..Dzeule e cumplita boala asta,ti se da toata viata peste cap,esti legat de casa,nu poti pleca nicaieri,nu poti sa-l duci mai nicaieri..program strict..n-ai timp nici sa mori,de bani nu mai zic..Si tac si nu stiu ce naiba sa zic,ca din pacate crudul adevar doare al naibii..si te copleseste atat de mult.Si ca parinte suferi pt copilul tau si cand are o mica raceala,daramite cand stii ca raceala aia ii afecteaza plamanii..si ca nu poti spera la mai bine,pt ca e tocmai invers..boala evolueaza si se transforma din ce in ce mai rau..si efectiv te pocnesc ganduri negre,care te duc pe culmile disperarii..si te gandesti,pana cand copilul tau se mai lupta pt o gura de aer,cand de fapt totul ar trebui sa fie atat de simplu..asa cum e si pt tine..
Am o mie de ganduri in cap,o mie de griji..ma simt coplesita de tot si de toate.Pana si drii se simt depasiti uneori de boala asta..
Desi a trecut un an aproape,inca ma mai intreb de ce copilul meu..de ce trebuie sa stam noi cu securea deasupra capului mereu si cu spaima in suflet..de ce nu putem fi si noi linistiti,de ce trebuie sa trecem prin calvarul asta si prin toata durerea asta..
m-am saturat sa-l vad cum se chinuie..

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput