David-steluta mea de mare.(2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna dimineata tuturor.
David e mai bine,nu mai are muci,a mai ramas cu ceva tuse,insa s-au dus mucii..Doamne ajuta,ca deja nu ma mai puteam lupta cu el sa-i trag.
Am umplut casa cu medicamente luna asta,ba pt mine,ba pt el(i-am luat si Sinupret si a luat cateva zile(acum nu stiu ce sa zic,daca de la el sau de la altele,insa i-au trecut mucii)... bine ca i-a trecut ca trebuie sa facem analize la inceputul lunii oct.
Eu mi-am luat 3 creme pt mana,in we efectiv nu am reusit sa fac nimic cu ea..apirevenul se pare ca a fost cea care m-a ajutat cel mai mult,din moment ce scriu acum la calc:)
Va pupam si va dorim o zi frumoasa.
Cred ca m-am cam grabit cu presupunerile mele..ca tot haraie,dar macar nu-i mai curg mucii.

Revin sa va multumesc pt tot ce ati facut luna asta pt noi,pt ajutorul financiar si moral pe care ni l-ati oferita.Luna asta am strans pana acum 920(cu tot cei 50 ron pe carut pe care doamna mi-i i-a dat personal ieri)Luna asta am cumparat kreon,cod liver oil,probiotice cu colostrum,first defence,aparat salin,rezerva la ap salin,medicamente pt raceala o gramada..Banii stransi de la bazar au ajuns doar pt o parte din cele de mai sus,restul le-am luat cu banii din alte surse(multumiri Ioana,nu stiu daca citesti aici,dar noi iti multumim din suflet pt ajutor!
Ma tot gandesc daca sa merg in continuare pe produsele de la childlife,ele sunt bune,chiar daca a racit David,nu a facut febra,nu a zacut,nu am ajuns cu el in spital ca anul trecut si nu am bagat 5 antibiotice in vena..ma gandesc ca au ajutat acolo cumva,ca viroza sa nu degenereze f tare.Cu toate astea sunt groaznic de scumpe si first defence ii trebuie cam 2 sticle jumate,aller care cam 1 jumate..plus restul,ajung la o suma pe care nu o pot sustine.Pe de alta parte mi-e cam aiurea sa-l zapacesc cu astea si sa-i dau 3luni asa,una altfel..Vom vedea.
La inceputul acestei luni ii voi face analize si musai sa-i schimb aparatul de aerosoli.
va multumim pt tot ajutorul dat,pt sustinerea morala si pt tot.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

http://www.sapaco2000.ro/index.php?page=products_list&categ_id=10&product_id=11
Ledi, nu asta e aparatul pe care trebuie sa-l cumperi ???
eu sper sa mai adun donatoare si sa reusesti sa l cumperi, ca pe langa medicamente care costa zeci de milioane, si asta e scump tare

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Neatza.
Da,Daria ala este...si e tare scump,cu tot cu pachetul pt mucoviscidoza.
Asta e..imi bat capul de ieri cum sa fac,om vedea..nu stiu.
Te pup.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ledi, Kreon e acelasi lucru cu Creon? Stiu ca ii foarte scump. Oare fetele din strainatate nu te-ar putea ajuta sa ti-l cumpere de-acolo, nu-i mai ieftin?

Aradencele alaturi de maria_rubi

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Alina,e mai scump afara...vazusem la un moment dat pe un site,parca din Germania,insa nu bag mana in foc...o cutie era la 22 euro,deci dublu..In mod normal el ar trebui sa fie compensat,o parte,insa revine aceeasi problema..lipsa fondurilor...pt o pers.care ia o cutie-doua pe zi,insa ...costurile sunt imense.
Chiar citeam la legislative zilele astea cum o persoana sta pe listele de asteptare sa intre in programul national pt o boala sa poata lua interferonul care e groaznic de scump..si din pacate se lupta cu morile de vant..:(Banii sunt insuficienti pt a acoperi nevoile tuturor bolnavilor din aceste programe nationale..asta daca apuci sa faci parte din ele si sa beneficiezi de ceva din cand in cand.E vina guvernantilor si e tragic ca se intampla asa ceva si-s bat joc de sanatate..dar,asta e alta poveste..
Fug sa culc copilul..pup.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Ledi, cumva paralel ca tot ai adus vorba de interferon si entecavyr. Faci dosarul , astepti si 1 an sa-l primesti, si mai si suporti o parte din costuri. De unde sa mai suporti? Cred ca asa e cu toate bolile la noi.

hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Ledi, cat costa aparatul, ca pe linkul dat de mamagiuliei nu regasesc costul?

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Andra,pai nu se gaseste in magazine,ca alea simple,este special pt mucoviscidoza...Mie mi s-a recomandat de catre presedinta asoc de FC din Ro..am luat legatura cu reprezentantii firmei si mi-au trimis costurile..cu tot cu tva vine in jur de 11,5mil..plus transport.
pup.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Leditia, am o cutie desfacuta de Creon 12000USP, sunt peste 100 de capsule. Daca vrei eu ti-o trimit, doar sa stii ca e desfacuta ca s-a consumat din ea, era 250 capsule (sunt capsule cu ceva granule mici in interior). Nu sunt in folie, sunt direct in cutie inchisa ermetic. E valabil pana in ianuarie 2011.
Uite, www.empr.com/creon-delayed-release-capsules-available-for-exocrine-pancreatic-insufficiency/article/139668/" target="_blank">asa arata, cel din mijloc, cu albastru.

Aradencele alaturi de maria_rubi

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Neatza.
Alina,David ia kreon de 10mii UI,la noi nu se gasesc decat de 10 de 25 si de 40miiUI.Ar fi fost bune,insa nu sunt pt el,e prea mic pt alea...
Oricum mersi mult.
Da, toate sunt niste capsule,iar la cei mici care nu stiu sa inghita o capsula,le desfaci capsula si le pui granulele alea in prima lingura de mancare.
pup.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput