David-steluta mea de mare.(2)
Raspunsuri - Pagina 12
Leditia spune:
Neatza.
Ana,daaa,am uitat sa zic,ca acum David ne mai imita si atunci cand ne jucam,suflam,incercam sa fluieram,in fine,nu pot explica in cuvinte ce sunete scot si cum fac si el ma imita..Ba uneori se si prosteste el si face intr-un fel,dar mie imi convine de minune pt ca practic,la nivel micut asa,el face exercitii respiratorii.
In rest,eu am mana varza,mana dreapta...ieri pur si simplu mi-a fost ingrozitor de greu sa scriu pe colete.E ceva,cumva,nu stiu ce,insa practic din cauza ei toata activitatea mea cu David,in casa,e paralizata zau.
Astept sa ma fac bine,sa fac planuri peste planuri pt a gasi pe cineva sa stea cu fii-miu si sa merg sa-mi trag o poza la mana si la coloana ca deja nu se mai poate.
IN rest,nimic nou,ca tot bolnavi suntem,eu mai bine un pic cu raceala(desi nu mi-a trecut si inca mai trag cu ea),dar cu o durere cumplita de cap si altele..David insa e tot cu mucii in piept,tot tusitor,tot...
O zi frumoasa tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
anna-mama spune:
Ledi, gaseste mai repede solutia si mergi la doctor si fa-ti investigatiile, nu mai sta asa. Stiu ca nu-ti face placere, dar trebuie! Hai, ca o sa gasesti pe cineva sa stea cu David cateva ore pana rezolvi tu! Si daca te duci tu poate ma duc si eu, ca uite ce tare sunt si eu la amanat dusul la doctor, desi am destule problemute de investigat
Ma bucur ca face progrese nazdravanul cu exercitiile de respiratie. Sper sa treaca si raceala mai repede
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Leditia spune:
Ana,da,asa ar trebui,insa e complicat rau pt ca eu chiar nu am cu cine-l lasa..tati munceste de dim pana seara,inclusiv sambata,buni munceste..asa ca e cam greu.
David e tot racit,am impresia ca nu mai scapam de mucii astia in veci zau..Si e un circ in toata regula la aspirat...
Nu stiu ce sa-i mai dau,ca vad ca facem tratament de mai bine de 10 zile si nimic.Tare greu trec racelile astea la el..tare greu..
Pup si o zi frumoasa.
POZE CU NOI
de David Christian
alex_andra spune:
Ledi, nu-i place la aspirat de muci?
Si eva facea scandal, pana cand, exasperata ca nu mai stiam cu ms-o conving, am inceput sa o dam in joaca, o asezam in fundulet langa mine, cu furtunelul si mi-l bagam eu intai in nas (stiu, nu e igienic, dar asta e... alta varianta nu am gasit) si ma hlizeam sau o imitam pe ea, dadeam din maini si din picioare si ma prefacam ca nu vreau....si ea se amuza teribil cand ma vedea asa.
Apoi, dupa ce-mi "aspiram" mie, ii dadeam ei, sa si-i aspire ea singura, si-ti tinea singura furtunelul, sau i-l sustineam eu.
In cateva zile, de joaca si hlizeala, a inceput sa si-i scoata singurica, se pune in fundulet si-si sustine singura batista.
Multa sanatate
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Leditia spune:
Andra,faza e ca daca nu merge aspiratorul, si el se joaca cu batista,vezi Doamne isi tine la nas el..ia fiola de ser goala si chipurile isi pune el sau sticluta de vibrocil:))Insa cand e pe bune,e nasol rau,se zbate,urla,da din picioare,imi apuca cu mainile batista,k la nebuni ce sa mai..iar mie mi-e frica sa nu-l ranesc naibii cu aia in nas in timpul smuciturilor lui.Trebuie sa recunosc ca eu nu mi-as trage mucii cu asa ceva in veci.
Si pot sa-ti spun ca una mi-a rupt-o,efectiv i-a rupt furtunul,care e super lipit de partea din plastic tare..ei, el atat a tras de ea k mi-a rupt o batista..:))Acum suntem la a doua,ma rog,de ceva vreme..:))
Chiar mi-ar placea sa rezolv si chestia asta,pt ca vad ca s-a obisnuit cu 30 de min de aerosoli si nu mai face urat(bine,reclamele sunt de baza :))) )
Eva e mai bine?pup.
POZE CU NOI
de David Christian
alex_andra spune:
da, e mai bine
Pana sa ajungem in faza in care isi aspira singura nasucul, am mai avut faza asta, intermediara:
aspiratorul nu mergea, batista era conectata la el.
Eva lua batista si si-o baga in nasuc, exact cum zici tu ca face david.
Cand vedeam ca si-a apropiat de nara, dadeam drumul la aspirator.
La inceput isi retragea mana repede, dar cu timpul nu a mai facut asa.
E drept, ca in loc sa-i aspir nasul in cateva secunde cat ar fi durat la mine, la ea dura 2-3 minute si multa rabdare , curgeau apele pe mine ....
Dar acum, l-a acceptat si am scapat de stres.
Noi am avut o perioada in care ea urla si se zbatea in ultimul hal, m-am certat cu ai mei foarte tare atunci, au tipat la mine, mi-au zis ca traumatizez copilul, eu tot incercam sa le explic ca trebuie sa-i aspir nasul ca nu respira bine, se sufoca noaptea....ei nu si nu....ca-s nebuna
Atunci am schimbat tactica si ne-a iesit pana la urma.
E si copilul fericit si eu si nici nu ma mai cert cu bunicii
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
alinamoro spune:
Leditia, multa sanatate va doresc!
Ai incercat Sinupret pentru muci?
La copiii mei are efect fantastic.
Aradencele alaturi de maria_rubi
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Leditia spune:
Andra,o sa incerc si asa..
Noi prima data l-am aspirat cand avea o luna..nu era racit,dar era plin de secretii(deh,5medici nu si-au dat seama ce are,posibil sa fi fost de la FC)si tin minte k a venit la mine o prietena si a fost socata.Ai mei sunt la 600km,deci nu au vezut,nu au ce comenta.Au fost la noi 2 zile in vara si nu au avut ce comenta,l-au revazut dupa un an si un pic si mi-au zis ca le place cum il cresc si cum am grija de el:)))Buni-adica soacra-mea,e ok si ea,ne mai contram noi pe niste chestii,gen de ce nu-i dau ceai,de ce nu-i dau supa,de ce nu-l pun la olita,dar per total e ok,ca intelege si daca ramane cu el face ce-i zic(sau ce-i las scris,ca deh,is multe si sa nu cumva sa uite vreuna),plus ca-l iubeste ca pe ochii din cap:)
Ma bucur ca sunteti bine.pup.
Alina,nu am incercat,ca nu mi-a zis medicul..acum ii fac 3 aerosoli pe zi(cam 45 de min per total),a luat antibiotic 7 zile,ia antitermice,ia un siropel-revigrip ,tragem mucii si punem vibrocil sau colargol,ia in continuare aller care si first defence(imunostimulatoare) si ii mai dau cu tantum cand e ragusit.
Ii pun miere in bibele de lapte,ii dau zilnic fructe,legume,trebuia sa ia si vit C,dar eu am zis ca si asa are destule de luat,ca mai are de luat si pt FC..si totusi n-are nici 2 ani..asa ca ii dau dim ori kiwi ori suc de portocala.In general mananca 2-3 fructe proaspete pe zi,legumele i le gatesc uneori la aburi(depinde de mancarea pe care i-o fac evident) si incerc sa aiba o alimentatie si hipercalorica cum ii trebuie lui,dar si cat mai sanatoasa.
El asa e vesel,se joaca,nu zace..ceea ce e bine.Pe de alta parte e plin de secretii si muci..si evident ca-l deranjeaza la mancat,la baut,la dormit..
pup.
Edit:acum am vazut k sinupret e din plante..Drita noastra merge pe alopate doar..
Revigrip-ul i l-am dat la recomandarea dritei de familie.
POZE CU NOI
de David Christian
alinamoro spune:
Ledi, Sinupret-ul picaturi(se bea) e din plante si nu prea are contraindicatii. Este recomandat si la sugari.
Bine ca el ii vesel si cand ii bolnavior!
Aradencele alaturi de maria_rubi
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinamoro Ledi, Sinupret-ul picaturi(se bea) e din plante si nu prea are contraindicatii. Este recomandat si la sugari. Bine ca el ii vesel si cand ii bolnavior! Aradencele alaturi de maria_rubi Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze |
Alina,da,acum l-am cautat pe net si am vazut,mersi.
POZE CU NOI
de David Christian