David-steluta mea de mare.(2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Ana,sar'mana.
Mai pe mine nu m-a distrat,ca tre' sa-i cumpar alt aparat,plus ca nu mi-a placut nici cand a baut apa aia din umidificator..desi azi parca vad lucrurile atfel:))
El are doua locuri unde fuge si se ascunde cand ii pica in manute ceva cu care el nu are voie si stie asta,insa aseara mi s-a bagat in debara de mi-a stat inima in loc..
Face multe nazbatii,ce sa zic..am cautat o zi intreaga cheile de la usa de la intrare cu el urland,pt ca trebuia sa plecam ''pa'' numai ca nu gaseam cheile sa deschid usa..Mi-a ascuns telefonul in portbagajul de la masina lui care era pe silent,mi l-a mai ascuns in balcon si pusese si o plapumioara peste el si tot auzeam un sunet infundat si nu stiam ce e si de unde vine,de aveam impresia ca am innebunit,iar barbata-miu suna disperat crezand k s-o fi intamplat ceva de nu raspund de atata vreme..si multe altele:)))..cred eu normale pt varsta lui:)
sper ca voi sunteti ok.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Buna dimineata.
Noi suntem tot bolnavi,deja mi-s satula de aspirat,dat tone de siropele,aerosoli si medicamente..Maine se face o sapt si nu vad imbunatatiri..Ba a avut o tuse seaca,spastica de nu putea dormi deloc,ba tusea productiv si era plin de secretii..
Eu m-am simtit oribil,cu febra,dureri musculare,frisoane,nopti nedormite ca nu puteam respira..din astea.Am sunat si dr,ca nu mai puteam ..si eu sun sau merg la dr doar cand efectiv nu mai pot.(e rau,f rau,deci recomand sa nu se faca ca mine:) )
Suntem sechestrati la domiciliu,l-am scos un pic seara prin jurul blocului,sa ia si el aer si sa se linisteasca cu iesitul afara,insa am evitat dusul in parc sau locuri aglomerate sa nu-mi mai pescuiasca si altceva,dar nici sa ia si alti copii viroza de la el...nah,ca noi din parc am pescuit-o,duminica trecuta...
Va dorim o zi frumoasa.

Edit:am uitat sa spun ca i-au iesit si doi coltisori de la doua maselute si are gingile f umflate si e tare chinuit de dureri..

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ledi, offf, imi pare rau ca tot nu sunteti bine. Sanatate multa multa!
Bine macar ca au iesit coltisorii, poate e mai linistit acum!
Chiar face multe nazdravanii, si te cred ca pe moment nu sunt amuzante, dar cand te gandesti apoi cat de isteti sunt si ce le poate tree prin capsor iti vine sa-i mananci de drag
Noi suntem bine, ma rog sa nu raceasca pt ca prin parc sunt o multime de copilasi blonaviori. Pana acum ne tinem bine.

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Anna,foarte bine ca ati scapat.Sa dea Dzeu sa scapati si de acum incolo.
Referitor la nazbatiile lu' fii-miu,eu ma supar doar dk face ceva ce l-ar putea rani,gen sa-si bage degetele in priza,sa se ude tot cu apa din umidificator(ca azi,cand a dat umidificatorul jos de pe noptiera si ii ridica capacul si se stropea cu apa de acolo,il lasa jos,mai curgea apa in partea de jos,iar se stropea pe el si peste tot..si tot asa..ca in 5min cat i-am facut eu micul dejun el s-a udat fleasca si vba aia e racit cobza.)..si ma nervez si cand nu-mi gasesc lucrurile si caut o zi dupa ele si am impresia ca au intrat in pamant.,dar nu pe el,pe situatia in sine:)))
Mai nou se suie pe scaunul din bucatarie si apoi vrea pe masa,de am ajuns sa leg toate scaunele de masa sa nu se mai poata urca pe ele..sau alearga pe marginea canapelei,de simt ca albesc gandindu=ma c-o sa cada si-o sa se pocneasca de parchet..
Muta mobila prin casa,impinge toate cutiile prin casa..cara sticle de 2l de apa si le tranteste pe jos..Nu te plictisesti deloc zau:)))))
Fug,ca s-a trezit..va imbratisam cu drag.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybehappy spune:

Pupici nazdravanului de David si rabdare mamicii scumpe !
Numai bine Leditia si sa va faceti repede sanatosi!

Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Ledi, ma tin de mult sa te intreb.
Racelile dese ale lui David se datoreaza afectiunii lui?
Pt ca are un fond mai sensibil?

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Da Andra,dar te rog,nu incepe cu prostii din astea zau.
Au mai fost mamici la odiseea mea care din cauza racelilor dese si a faptului ca-mi stiau povestea si citisera mult de cand cu cazul meu,erau speriate..si au facut testele copiilor,insa,te rog nu te mai gandi la prostii zau.
Da, copii cu FC sunt extrem de sensibili,se imbolnavesc mai des si banalele raceli la ei se agraveaza extrem de repede si pot rapid da in alte minuni.De aia ia si antibiotice mereu,pt a evita suprainfectarea secretiilor.

Eu intrasem aici sa va arat ce expozitie am eu in biblioteca:))
http://community.webshots.com/album/558477534rICvqY

Mary,multumim.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

A, nu , Ledi, nu-s chiar asa de paranoica:))

Te-am intrebat doar, pt ca,chiar ma gandeam ca dupa ce ca e pe tratament mereu si cu probleme, mai si raceste saracutul mereu:(

Of...
...

Ai o expozitie tare frumoasa si zglobie in biblioteca

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ce frumos exponat ai tu acolo si ce vesel e, nu zici ca e racit

Ce ai mai facut cu exercitiile de respiratie, ai reusit sa-l inveti pe David cum se fac?

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Neatza.
Andra,e bine atunci:)Sper sa fiti bine.Va dorim multa sanatate.

Ana,eh,da,el se joaca,as vrea eu sa nu fie racit,sa nu mai tuseasca asa rau si sa avem si noi o pauza de la toate bolile astea sa ne mai si bucuram de viata,de noi,insa uite ca vin valuri,valuri toate problemele si parca nu se mai termina odata.
Azi terminam antibioticul oral,ramane doar pe antibioticul din aerosoli si restul de medicamente..si vom vedea.
Va pupam si va dorim o zi frumoasa.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput