David-steluta mea de mare.(2)
Raspunsuri - Pagina 10
lulu77 spune:
Ledi, sanatate
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Leditia spune:
Lulu multumim.
David e plin de muci,de secretii..tuseste la greu..febra doar 37,5,slava Domnului..poate si pt ca ii dau panadol/nurofen pt maselele alea.Ieri nu a dormit,azi noapte nu a dormit,cred ca s-a trezit din 5 in 5 min,azi a dormit un pic pe mine,eu pe post de saltea...
Si e pe antibiotic de azi dim,aerosoli la greu..mucii acu ii trag,acu e cu ei in barbie..Evident mananca prost,din cauza secretiilor,mucilor ca nu poate respira cum trebuie,nu mi-a luat medicamentele pt FC,cu exceptia kreonului..De dim mi-a varsat antibioticul..
Am crezut ca e o simpla rinita,dar in cateva ore s-a complicat si au inceput si restul..
Eu sunt tare obosita,mi se rupe sufletul cand il vad asa chinuit si zau ca nu mai stiu nici eu ce sa-i mai fac sa-i fie bine.Sunt tare trista..Nu dramatizez,ca multi copii is raciti/bolnavi in per asta,insa noi am tinut-o lant,din una in alta de prea multa vreme si nu mai pot,mi-e mila de el..
o zi frumoasa tuturor si sanatate multa.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
szivarvany spune:
Ledi, ma rog la DD sa treaca si raceala asta cu bine si sa treaca mai repede
Cred si eu ca ti se rupe sufletul sa-l vezi asa
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
alex_andra spune:
Ledi, suntem si noi cu mucii-n in gura, alaturi de voi
vroiam sa-ti trimit niste hainute pt bazar pt David, saptamana viitoare, reusesti sa te ocupi de ele? mai ai timp si putere fizica?
daca le vrei, le voi da Mihaelei, ca vine cu Mihaita in Bucuresti saptamana viitoare si te intalnesti cu ea.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Leditia spune:
Buna dimineata..pt mine nu-i buna ca n-am dormit deloc,dar sper sa fie buna pt restul:)
Asa,din solidaritate,ca nu se putea altfel m-am imbolnavit si eu.Asa ca desi David a dormit azi noapte dupa o perioada in care nu o facuse si deci puteam dormi si eu,uite ca n-am putut dormi,ca ma sufocam..pe nas nu puteam respira,pe gura nici atat ca simteam ca-mi ia foc gatul....Si uite asa am mancat toata noaptea tantum si hexaroletten si am facut cred eu abuz de olinth.
David e tot mucios,numai ca acum nu mai sunt lichizi(ioi ce detalii :)) ) si mai nou is si galbeni.Tuseste de rupe,productiv,off..asa ca suntem bolnavi amandoi prin casa.
Sper ca tati sa nu fie asa solidar si sa facem schimb de virusi prin casa si sa nu mai scapam de ei apoi..
Va dorim o zi minunata si fara viroze si boli.
Andra,vorbim pe PM.
POZE CU NOI
de David Christian
madyrizi spune:
ledi, nu te pupaci cu sotul ca se ia . multa sanatate si sa faci nani la pranz, cand doarme davidutu.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Leditia spune:
ahaha,mady,nici nu pot rade zau,ma dor si amigdalele..da m-ai binedispus:))))
POZE CU NOI
de David Christian
pisellino spune:
ledi ce mai faceti azi? sunteti mai bine? si noi suntem raciti cobza si eu si robi, la fel sotul e sanatos tun in rest toate bune la noi. voi? david? si-a mai revenit?
va pupam
POZE ROBI
produse copii mamici preturi foarte bune
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
Leditia spune:
Neatza.
Cata,suntem varza amandoi.David s-a trezit plangand intr-una azi noapte..eu efectiv ieri am zis ca mor,ma duream toate,nu puteam sa fac nimic..am zacut in pat si mi s-a parut cea mai lunga zi,pana a venit barbata-miu si cu pungoiu' de medicamente..
Asa si pt ca mami a fost varza,David,desi rupt de racit,cu mucii in barba si tuse de m-a capiat,s-a gandit sa-mi faca numai bucurii ieri..
L-am prins cand ridica capacul de la umidificator,care mergea..si-si vara dejtele acolo si apoi le baga in gura..Apoi s-a gandit el ca nu are toba,dar poate improvizeaza ceva si a luat aparatul salin si l-a zapacit,mi l-a stricat..Si mai apoi s-a gandit ca peretii nostrii arata prea aiurea si le trebuie un aer mai modern si un design aparte:)))Prin urmare,am numai dungi negre pe pereti de la rotile masinii lui.Eu nu stiu de unde are energie,ca pe mine daca ma puneai sa stau in picioare simteam ca ma prabusesc si ba-mi era frig,ba cald,ba deschideam geamurile,ba le inchideam k mi-era frig,groaznic..
Azi tot asa sunt,numai ca parca nu ma mai doare asa rau tot corpul..
Si sa fie treaba completa,barbata-miu vine cu ideea ca musai sa-mi fac si eu niste aerosoli,ca asa i-a zis lui farmacista:))Io nu si nu,ca e nasol,ca stiu eu ca e nasol(bine,nu mai incercasem).Mai frate,e nasol rau,simteam ca ma sufoc cand veneau toti aburii aia in gura mea si eu nu mai puteam sa respir ca eram toata infundata..Si mirosul ala de oua clocite..pfff,nasol intr-adevar,dar uite ca azi sunt ceva mai bine,deci ajuta fir;ar ei sa fie:))
Va pupam si va dorim sanatate multa.
POZE CU NOI
de David Christian
anna-mama spune:
Ledi, sanatate multa!!! Ce nazdravan e David, m-a distrat cu nazbatiile lui. Ma gandesc la voi sa treaca raceala iute ca sa puteti profita de vremea frumoasa de afara
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!