David-steluta mea de mare.(2)
Raspunsuri - Pagina 9
Dodo-pui spune:
Ledi daca ii faci acel vaccin gripal de la dispensar(care teoretic e gratuit) trebuie sa faci rapel la o luna...
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Leditia spune:
Neatza.
Dodo,da stiu cum se face,ca mi s-a explicat anul trecut,cand am scapat:))Acum om vedea,am primit f putine pareri la sub dedicat,asa ca inca ma mai gandesc.
Noi ne luptam cu maselutele,ma asteptam sa-i dea restul de incisivi,insa vad ca a trecut direct la maselute si i se vad niste coltisori la 2 maselute jos(sus nu ma lasa sa ma uit) si e chinuit,asa ca somn putin in ultima vreme.
Am pus poze din we,cand am iesit cu totii la plimbare in parcuri..:)
http://family.webshots.com/album/578574681IVBaqR
Va pupam si va dorim toate cele bune.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
marybehappy spune:
Am vazut foto cu familia voastra frumoasa si vesela !
Pupici scumpului David ! Sa-i iasa dintisorii mai repede si sa nu-l mai necajeasca !
pt tine Leditia !
Mary
Leditia spune:
mary,mersi pt complimente.
Da,a fost o duminica frumoasa,caci numai duminica e tati liber.Asa ca am fost dimineata in parcul din apropiere pe jos si seara am trecut pe la fetele mele de la munca(sa-l vada pe David ca unele nu l-au vazut niciodata) si am fost in Tabacariei sa-l dam in leagane,ca numai acolo sunt leagane pt cei mici.Si a fost tare fericit.Ii place mult intre copilasi,ii place in leagan la nebunie...
Din pacate a luat contact cu multi copilasi tusitori,raciti si sper sa nu-mi faca nici o ”bucurie” ca eu am alte planuri sapt asta cu el.Si daca dam asa din una in alta si ne lungim cu toate nush cand le mai facem si e musai.
pup si o zi frumoasa.
POZE CU NOI
de David Christian
lulu77 spune:
Ledi, scuze de intarziere, am promis ca scriu reteta ptr tratarea rapida a "panaritiului". Se coace in cuptor o ceapa si se introduce in ceapa fierbinte (cat de mult poti suporta) degetul respectiv, se sta asa cateva ore bune.
Sau se curata locul cu apa oxigenata, apoi betadina.
Sanatate va doresc.
Am vizionat pozele, David este un frumusel.Sanatate va doresc.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Leditia spune:
Buna dimineata tuturor.
David s-a tot foit azi noapte,s-a trezit de cateva ori,la 4 nush cum s-a intamplat ca l-am gasit ud..si am avut o noapte grea.
Acum sa vad daca vine drita azi sa-i faca vaccinul sau nu..ca a zis ca ori azi ori joi..Eu sper sa vina,ca-s mereu in sah cu David si nu stiu daca e bine peste 2 zile.
Lulu,daaa,stiam,am incercat sa fac,dupa ce am afumat casa de la o ceapa amarata:))),insa nu puteam sta cu ceapa pe deget ca trebuia sa am grija si de David..si pt el era tare fascinant ce fac eu acolo,ce-i aia,etc etc:)))De pus,mi-am pus toate minunile..nu zic aici sa nu zica lumea ca-s nebuna:)))Dupa o saptamana de chin,din care 3 zile nedormite,mi-a trecut:))
Multumesc oricum de sfat.
Pupam trupa.
Azi e soare si frumos si la Constanta,slava Domnului,parca si starea mea s-a mai imbunatatit,odata cu vremea:)
POZE CU NOI
de David Christian
anna-mama spune:
Ledi, am vazut pozele, se vede cat de fericiti ati fost pt ca ati petrecut toti 3 duminica, David e o minune, radea cu toata fiinta de fericire Va pup cu drag! Bafta cu vaccinul
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
Leditia spune:
Anna,de cand nu te-am mai vazut,multa vreme a trecut:))Sper ca sunteti bine.
Da,el e tare fericit,cand vine ta-su de la serviciu eu nici nu mai exist:)))Si in we la fel e calare numai pe el,eu doar providerul:)))
David e chinuit rau de maselute,nu a dormit decat max 20 de min azi,dupa ce m-am chinuit o ora sa-l adorm.Si s-a trezit plin de muci.Eu am sperat ca e de la plansul ala isteric cu care s-a trezit,insa e treaz de mai bine de o ora si e cu mucii la nas.
Si a sunat si drita sa-mi zica ca vine maine sa-i faca vaccinul..Iar eu nu stiu ce sa fac..mai astept cateva ore si vad daca ii trec,daca sunt de la plansul ala sau mi-a racit iar.
Nici nu-mi vine sa-l mai scot afara zau..sunt tare suparata,ca nu mai stiu nici eu ce sa fac si cum sa fac.Cumva ma asteptam sa se declanseze ceva zilele astea ca duminica a luat contact cu copii raciti si unul i-a tusit fix in fata..dar eu tot speram sa nu fie nimic.Offf..
POZE CU NOI
de David Christian
anna-mama spune:
Offf, sanatate multa, sper sa nu fi racit si sa fie mucisorii doar de la plans. E groaznic cu ingramadeala din parcuri, si David cum e sensibil, off off... tin pumnii
Si pe Vladut l-au chinuit maselele, i-au iesit de-odata 2, una stanga sus si una stanga jos, a fost jale Sper sa ii iasa repede lui David sa scape mititelul
Citesc mereu ce scrii despre David si ma gandesc la voi ca-mi sunteti tare dragi
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
Leditia spune:
mda,e bolnav..are mucii pana la piept.Il mai chinui si maselele,abia respira cu mucii aia,eu ii trag,ei se fac iar si iar,mai ceva decat o fabrica care lucreaza la foc continuu..
Am sunat si drita sa-i zic sa nu mai vina la vaccin ca e racit..
POZE CU NOI
de David Christian