David-steluta mea de mare.(2)
Raspunsuri - Pagina 8
Leditia spune:
Buna Carola.
Mersi de intrebare.
David e la fel de fornait si tusitor.Facem in continuare tratament(nu l-am trecut pe antibiotic caci a luat destule in ultima vreme,insa la el toate dureaza mai mult si trec mai greu).Nu mai e asa rau ca acum ultima oara sa mi se sufoce din cauza secretiilor,deci sunt cumva mai linistita,ma rog,e mult spus..dar..
Ii dau imunostimulatoare la greu,cam aiurea la gust,dar nu avem incotro.
De azi i-am mai marit un pic doza de kreon si sper sa-si revina si cu scaunele.
Si in rest,trebuie sa-i fac analizele uzuale pt FC sa vedem cum mai stam,sa-i schimb aparatul de aerosoli,ca se schimba la 4 luni,al nostru mai are un pic si face un an,curand trebuie sa-si refac stocul de ADEK's..sunt o gramada de luat si de facut toamna asta..Peste toate cate trebuie sa facem,analize,medicamente,aparat,etc..trebuie sa ma apuc sa fac memorii iar catre casa de asigurari sa vedem ce facem cu pulmozyme-ul din oct incolo,caci este peste puterile mele sa-l cumpar si pe ala...si cred eu ca peste ale multora.Am inteles ca nu s-ar mai gasii nici in depozite,deci se pare ca mai sunt si alte probleme vizavi de acest medicament,nu doar banii sau lipsa lor..
Astept sa se trezeasca David sa manance si sa mergem sa luam rezerva la aparatul salin ca trebuia sa o schimb mai demult si sa-i iau cod liver oil-ul ca mai am un pic,insa mi-e frica sa-i mai dau,ca a rancezit asa,nu stiu cum sa zic,chiar daca a stat in frigider..cam ciudat.
nah,cam asa sunt zilele noastre,cam la fel,mancare,tratament la greu,drumuri la farmacie,joaca,dragalit,iubit,povestit:))
Pup si o zi frumoasa tuturor.
edit:am uitat sa spun ca acum suntem asortati,el cu buzita albastra,eu cu unghia de la picior(ca am avut un nenorocit de panaritiu acum 2 sapt si cred ca am turnat jumate de sticluta de albastru de metil si o tona de medicamente si nu se mai ia si pace:))) )
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
lulu77 spune:
Ledi, daca nu ti-a trecut pana acum panaritiu, iti dau eu o reteta sfanta..si scapi repede si sigur.
Sanatate multa
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Leditia spune:
Alina,mi-a trecut slava Domnului,insa am avut o punga intreaga de chestii pt deget si atat m-a chinuit ca 3 zile nu am dormit de durere si o sapt abia m-am deplasat si asta numai in casa,ca nu am fost in stare sa ies nici cu David in parc.Insa poti scrie reteta pt orice eventualitate,cine stie pe viitor ce mi-oi mai face.
POZE CU NOI
de David Christian
Leditia spune:
Azi David e ceva mai bine..parca..insa nu ma entuziasmez,ca cine stie..Mai tuseste,dar nu asa mult,cand sec, cand productiv,parca nu mai e asa infundat..si pare mai ok,zic eu.
E musai sa-mi iau ceva pt lovituri,ca ba isi sparge buza,ba isi face cucuie in cap..Aseara s-a pocnit cu fruntea de birou,asa ca azi are o vanataie acolo si pt asta n-am nimic in casa..culmea!La mine unde-i farmacie,am constatat ca inafara de gheata pe care nu o suporta..nu am nimic ..
In schimb eu,ooo Doamne,daca ma duc sa ma caut la cate ma dor,cred ca ma opresc astia in spital si nu-mi mai dau drumul multa vreme,insa cum nu-mi permit asta,ma tratez ca babele:))))
No,cert e ca inafara de faptul ca tot aman sa ma duc la un control la coloana,ca deh,mi s-a tot zis ca e stramba si e musai sa merg,de san nu mai zic nimic cu nodul ala care-i tot acolo cu toata crema data pe el si alte probleme..peste toate ma doare mana.Bun,anul trecut pe vremea asta parca,ma tot vaitam pe la odisee ca ma doare mana,efectiv din senin ma ia o durere,de parca mi-o paralizeaza si nu mai pot face nimic cu ea..Reumatismul si batranetile zic eu:)))No,fac eu haz de necaz,dar nu-i a buna deloc.
Acum m-am dat cu bengay,dar tot nu o simt ok si nici nu stiu de ce ma apuca durerile astea..toamna-iarna,ca toata vara am fost ok.
O zi frumoasa tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
marybehappy spune:
Buna Leditia !
L-am admirat in fotografii pe David, care pe langa faptul ca nu pare ca ar avea vreo problema ,arata foarte bine si pare un nazdravan si jumatate. E un scump ! Sa va traiasca si sa creasca mare si voinic!
Sanatate si sa-i treaca tusea !
Sanatate si mamicii scumpe !
Mary
P.s. este crema cu ardei iute pentru dureri de spate, articulare de la o firma cu nume de munte , daca vrei iti caut si-ti trimit
Leditia spune:
Mary,saru'mana de vorbele bune si complimente.
Zi-mi te rog cum se numeste crema?Ca daca stiu cum se numeste o caut pe aici.Eu mai am niste creme din astea,aduse de soacra-mea anu' trecut,tot asa ca nu-mi mai puteam folosi mana,asa ma durea..insa fara efect,ce-i drept.
pup
POZE CU NOI
de David Christian
marybehappy spune:
Ledi, crema e de la H.i.m.a.l.a.y.a si se numeste ,,Muscle & Joint Rub ''-fast relief from muscular sprains and joint pains si are efect foarte rapid, daca dupa ce aplici crema pui ceva cald ( o esarfa, fular si atunci zona se incalzeste si durerea trece rapid) dar atentie ca e cu ardei rosu....sa nu puna manuta cel mic. Daca nu o gasesti spune-mi!
Numai bine! si
Mary
Leditia spune:
Mary,multumesc frumos pt informatie.Probabil o gasesc pe la plafar.
Si printre atatea vesti proaste am si una buna..Cum David avea mai multe probleme pe langa FC si cum de suspiciunea de boala celiaca am scapat..tocmai am observat ca i s-au dus si galmele pe care le avea pe putulica(spuneam eu mai demult de niste aderente si ca recomandarile drilor din Tm au fost sa-l operez de fimoza).Asa,deci galmele nu mai sunt si s-a mai si decalotat destul,ceea ce ma bucura si sper sa fie ok,ca la 2 ani trebuie sa revenim la chirurg sa vedem ce si cum.Acum mai sper sa se stabilizeze si testicolul,ca are unul flotant..si sa scapam de niste griji.
Mai ramane sa vad daca are polipi sau de ce sforaie asa urat si de ce scoate sunetul ala ciudat cand doarme...si ce e de facut.As incerca totusi alte chestii,inainte de orice operatie,sincer...
Inca mai stranuta,asa ca sper eu ca sapt viitoare sa fie ok si sa-i fac repede prevenarul,ca e sezonul virozelor si nu vreau sa ma intind iar cu vaccinurile.
Pe de alta parte..anul trecut ni s-a recomandat vaccinul antigripal.Cum el a avut de facut taman cand am aflat de FC si vaccinul de 1 an si Ror-ul..drita de fam nu a vrut sa le grupeze pe toate 3..si cum ne-am intins cu ele nu am mai apucat sa i-l fac si oarecum m-am bucurat.Acum insa,sunt convinsa ca iar vor fi presiuni sa i-l fac si eu,nu stiu de ce sunt tare sceptica.Poate si din cauza faptul ca eu cand l-am facut am racit intr-una,la fel si sotul meu,fratele meu..si parca am trecut mai greu si mai bolnavi prin sezonul virozelor,decat fara..Off,greu,decizii,decizii..
Va dorim toate cele bune si va multumim ca ne sunteti alaturi.
un we placut tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
ana l spune:
Ledi, si noua ne recomanda pediatra de fiecare data vaccinul antigripal. Dar culmea e ca ea nu-l facea niciodata propriilor copii, de aceeasi virsta cu ai mei. Oare de ce???
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
hainute de vanzare
Leditia spune:
Neatza..
Ana,tocmai de aceea am scris pe forum,ca vreau sa aflu mai multe pareri.
Cum sa zic eu,la noi e mult spus recomandare,mai mult obligatie si impunere..intelegi?Si de aia m-am si bucurat ca drita de fam nu a fost de acord sa le faca pe toate 3 deodata,desi s-au vbit la tel intre ele:))Mai studiez problema..
pup si we placut.
POZE CU NOI
de David Christian