Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (306)
Raspunsuri - Pagina 9
andreutac spune:
Alexa, tare mi-a placut faza cu pipi din picioare la olita! Ai baiat mare, mami!
Saptamana viitoare cred ca experimentam si noi terasa de care ne-ai zis![]()
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreutac Alexa, tare mi-a placut faza cu pipi din picioare la olita! Ai baiat mare, mami! Saptamana viitoare cred ca experimentam si noi terasa de care ne-ai zis Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria |
Asa e..am baiat mare..
Super! Poate ne vedem pe acolo!
Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si
17+ 
iepurila spune:
Olita: am mai povestit eu pe aici, sper sa nu plictisesc pe nimeni. vreo 2 zile la rand elena spunea caca si apoi facea in pampers (de asta m-am prins ulterior. ca eu mama nebuna nu intelegeam ca ma anunta copilul). si uite asa a inceput sa faca caca la olita. dupa vreo saptamana a refuzat olita si am lasat-o in plata ei. doar ca imi era foarte ciuda. pe urma am inceput sa o las in putza goala. Facea pipi pe ea. o schimbam. incet incet facea din ce in ce mai putin pe ea si continua la olita. (de caca nu s-a pus niciodata problema- a facut mereu la olita).
mai greu mi-a fost (din propria-mi teama) sa o scot fara pammers afara.
acum ma anunta si facem la copacei/garduri/roti de masina/olita. nu mai scapa nici un strop.
deci, in concluzie totul a venit de la sine. mai punem pampers la somn.
irina, bine zice Lumi. trebuie sa afli tu ce iti doresti. eu de exemplu nu mi-am dorit niciodata (probabil constienta fiind ca nu sunt genul) posturi de conducere. pentru mine a contat intotdeauna familia. atata vreme cat salarul este ok pentru un trai decent, nu ma incanta responsabilitati suplimentare (ca am carca).
Mers: acum ca va citesc pe voi, constientizez ca nici elena nu prea merge. Dar trebuie sa urce toate rampele (eventual sa se dea pe topogan pe ele) sa sara pe capace de canal, sa urce scari.....Poate de aia nici nu vrea sa stea in vreun mijloc de locomotie. tentatiile sunt prea mari.
iepurila spune:
Si pentru ca in seara asta plecam din localitate sa ne nuntim, vreau sa-i urez si lui RAZVAN, multa sanatate si noroc in viata.
LA MULTI ANI AVA!!
Claudia sa va bucurati toata viata de minunea voastra.
babytza spune:
Tocmai am venit de la fundatie. Am internat-o pe mama acolo. Imi vine sa urlu, ma simt de parca am abandonat-o
desi ea este foarte multumita de cum este acolo si chiar a insistat sa mearga acolo. Conditiile sunt bune , au medic oncolog acolo, au asistente 24/24 si infirmiere o groaza. Si pe langa asta , mai sunt si maicutele care zumzaie prin toate saloanele.
Cu transportul a fost horror. am sunat 30 minute la asalvare pana au raspuns (bine ca nu aveam o urgenta ) apoi a venit un pispirel dupa 2,5 ore. Desi eu anuntasem ca doresc salvare tocmai pentru a o lua cu targa din casa ca eu nu pot. Asa , masina aveam si eu sa o duc..... in fine, intr-un final mi-am mobilizat vecinii sa ne ajute si dupa multa chinuiala , am reusit sa o ducem jos si sa o urcam pe targa in salvare.
De cum a ajuns acolo si au pus-o in pat, s-a luminat la fata cand a apasat pe buton si si-a ridicat patul cum a vrut ea ( acasa o puneam pe 7 perne pana gasea o pozitie buna ) E foarte multumita pentru prima impresie. Sa vedem peste o zi-doua, daca sunt atente doamnele de acolo cu pacientii sau nu.
Ca daca nu, o las cat face tratamentul si apoi angajez o infirmiera care sa imi stea 8 ore pe zi si o iau acasa.
Mama decide ce doreste.
Va pup 
Babytza si puii
Valentina
David
babytza spune:
Olita ne place de ea, o caram prin casa, dar numai pentru a pune cereale sau biscuiti in ea
Pipi facem unde ne prinde momentul sau in pampers .
Carut il luam mereu la plimbare cu noi si in parc. Imi este util si pentru carat geanta , suc, rontaneli si alte prostioare si pentru el cand oboseste daca mai vrea si pe jos.
Teama de apa ce e aia ???? Noi ne luam scaunul si il punem in fata chiuvetei (parca e Tina cand era mica ) si ne jucam chiar si juma de ora la apa. In curte adora sa iesim in pampers sau in putza goala si sa ne stropim/ jucam la cismea. In parc e mai mereu pe la tasnitoare ![]()
La baie ii place foarte mult si mai nou a invatat sa dea capul pe spate si mami sau tati ii clateste repede samponul din par ![]()
De mers merge tare frumos, are pieptul in fata, umerii drepti si merge tare tantzos
ma topeste
MAi nou noi ne cocotzam la greu pe tot ce se poate : carut, gard, plasa, stanci......
Babytza si puii
Valentina
David
andreutac spune:
Of, Roxana, nu gandi asa. N-ai abandonat-o deloc, esti minunata!! Eu am tot citit de-a lungul timpului ce povesteai tu si stiu ce insemna suferinta si eforturile, alergaturile la medici, operatiile si toate cele! Ai fost si esti mereu langa mama ta, iar acum, la fundatie probabil ii va fi mai bine, beneficiind de asistenta specializata si tratamente. Te imbratisez cu drag si iti doresc multa, multa putere!
baby_boy spune:

LA MULTI ANI CARLITA!!!!!!

Ss fii sanatoasa si norocoasa in viata !!!!
Mami sa-ti traiasca printesa si sa-ti aduca numai bucurii!!!
Am avut si noi azi o sarbatorita in parc..Arina..a facut 2 ani.
Raducu i-a facut cadou un set de cercelusi, bratari, inel si o posetuta cocheta de domnisoara. Am papat bomboane si baut suc. Ne-am distrat de minune..au fost 5-6 bobocei.
Cu olita. Noi am scapat definitiv de pampers. La noi a fost super usor...v-am mai spus. Nu mai avem nici accidente..face numai la olita si pipi si kaka..cere singur si fuge la olica cand ii vine. In parc cere iar cand e lume mula se abtine si face doar acasa.
In curand renuntam si la pampersul de noapte. Ieri m-a sculat la 3. 30 noaptea sa-mi zica ca face kaka si pipi. Sa vedeti ce stateam eu cu ochii carpiti langa el. Face seara la culcare si cand se trezeste. Iar pampersul curat. Ce sa mai..Raducu e baiat mare
Carutul noi il folosim pana in parc si inapoi..sa caram muntele de jucarii, apa, mancarica, servetelele. Seara iesim cu trici sa ne plimbam. Merge de manuta foarte bine de multa vreme, sta langa mine fara sa fuga in strada.
Noi facem la bagaje..maine plecam la munte.
Va pup..o zi racoroasa!!
luminita2008 spune:
babytza, acelasi sentiment l-am avut eu cand mama a decis s-o interneze pe bunica, acum vreo 8-9 ani, la un azil. Avea Alzheimer. muulta vreme am invinovatit-o pe mama pentru decizia asta. cu timpul am inteles insa ca a fost cea mai buna decizie. pentru toti. incearca sa te linistesti, vezi cum se simte acolo, si apoi vedeti daca e cazul sa schimbati sau nu.
sunt aici daca ai nevoie de ceva, stii da?
andreutac
, ce dulce e Eva!
baby_boy
, drum bun si vreme faina!
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Eva Maria