Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (306)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Va pup si eu si multumesc mult ca imi sunteti aproape

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

babytza nu gandi asa, in fond ai dus-o cu gandul sa ii fie mai bine nu sa o chinui. Si daca vezi ca nu ii place o poti lua oricand acasa. Putere multa de tot iti doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

salutare...aaaaa...cu ce sa incep??..in primul rand

CARLA sa fi sanatoasa, iubita muuulta si sa ai parte de tot ce este mai frumos in viata

babytza iti inteleg sentimentul si eu am trecut prin asa ceva, la momentul respectiv mie mi sa parut o usurare cand a trebuit sa-l internez pe taica-miu vitreg, ptr. ca ma speria foarte tare boala si nu intelegeam ce se intampla, dar dupa aia si eu mam simtit vinovata, suntem aici sa te sustinem si daca ai nevoie de ceva nu ezita sa apelezi

baby-boy deja te invidiez, cum adica domne sa scapati de pampers?? deja ma luat nervii ...va dicstrati nu ave-ti treaba

Noi ne-am inceput ziua cu o vizita la dr. ptr. ca ne-am trezit cu o tuse destul de uarta ...un pic de rosu-n gat nimic la plamani mama lui de AC, ca nu mai scapam de el, de la altceva nu- pot sa-mi dau seama de la ce ar putea sa fie..in fine, acum nu stiu daca mai pot s-o duc la piscina sa se balaceasca, AM VOIE??

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

CARLA multa sanatate si noroc. Anca, sa va aduca numai bucurii micutza domnisoara!
Roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Corrina, esti prin zona? Ce mai face burtica? Chiar azi m-am gandit la tine, aducandu-mi aminte de perioada similiara de acum 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Aveti idee de unde pot lua splinuta sa fac un ceai diuretic pentru mama ? Am o combinatie de plante si pe asta nu am gasit-o la plafar. Am inteles ca nu prea se gaseste...

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

La multi ani, Carla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

babytza

La multi ani, Carla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Babytza,nu se pune problema de abandon...gandeste-te ca ei ii e mai bine acolo cu personal calificat.
Multa sanatate si putere va doresc

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Carla, fetita frumoasa, draga si scumpa, o copilarie frumoasa si sa ai o zi superba azi. Anca sa iti traiasca printesa

AlexaM felicitari pentru olita

Babytza te rog mult sa nu te invinovatesti, ai facut ce este mai bine pentru mama ta iar daca ei nu ii este bine acolo atunci vei sti ce sa faci, capul sus te rog

maine ma duc sa dau carutul sport...unul dintre ele, asa ii cumpar crinei tricicleta, abia astept

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput