Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (306)
Raspunsuri - Pagina 11
angelynna82 spune:
Babytza vezi daca aici se vinde splinuta
http://www. sanatatecuplante .ro/plante-medicinale/s/splinuta-solidago-vigaurea.html
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
Ankussa spune:
Salutare dragutelor,
Va pupacesc pe toate
, si mi-a fost dor de voi dar..nu mai incep cu lipsa de timp ca mi-e jena de rusinea mea.
La Multi Ani Carla si Razvan, sa fiti sanatosi si norocosi!!!
Babytzule, mama fii tare si capul sus. Fii mandra ca o ajuti pe mami tau si faci tot ce poti sa-i mai alini suferinta, mai departe Doamne Doamne.
Lumi - iubita, sunt inca la serviciu si nu pot sa vad frumosii cum au mai crescut. Sunt sigura ca sunt superbi, si nazdravani de nu se poate.

Feli - super tare Valdutu (doar nu credeai ca te odihnesti asa fara nici o treaba, teava de la aspirator era exact ce-ti doreai :-)) pupam baiatul mare
Nikolici - ce frumos, ai sa fii mamica de 2 fetite, super.
Irina - eu am acum un job super stresant, imi vad bebelul de la 7 incolo. Mai stau cateva luni si trebuie sa gasesc altceva, altfel innebunesc. Nici cand sunt acasa nu reusesc sa ma relaxez, ca sa nu zic ca ma suna si cand sunt in concediu tot cu probleme de serviciu. Eu una cred ca nu se merita, copilasii nostri sunt al o varsta frumoasa, poate meritam si noi sa ne bucuram de ei, macar acum. Mi-e un dor nebun de Vladut cand era bebe, mic, cu mirosul ala divin de lapte...offf...deocamdata nu-mi pot permite un al doilea copil, dar sper intr-o minune.
Olita - Valdut n-a auzit de ea...incercam mai incolo.
Carucior - mai bine lipsa..nu stam in el ca n-avem rabdare, la mami sau la buni in brate e mai bine.
Vorbit - trancane non stop - in engleza si romana - "mami tai aici pat" "swaipa (swiper) fu`a (fura)" bibate (barbate)" "buni peaca, mami `tai a cancuna (calculator) and so on and so forth...
Va pup,
Cu drag Anca mamica de Dudusi (asa zicem noi Vladut :-)
angelynna82 spune:
Ada cum mai este Teo? 
Clau 

Ava

, o zi frumoasa sa ai, numai sanatate si fericire. Sa iti traiassca baiatul frumos si vorbaret
cum se mai simte?
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
claudinna spune:
eu azi am bucatarit la greu, maine avem musafiri, R e foarte incantat, ne tot spune ca se duce la ziua lui sa danseze
sa-l vad maine!
multumim frumos pentru urari si vacanta placuta, fetelor!!!
sigur va fac un tort special pt cand va intoarceti
Anca, sa ne spui cum ai petrecut si sa ne arati si noua bobocica la 2 anisori, ca nu ne-ai mai aratat-o de ceva vreme
carucior: in ultimul timp l-am folosit pt transportul in si din parc...cum ajungem in parc: mama, veau jos! impinge la carucior si apoi alearga te miri pe unde...deci plimbarea o face pe propriile picioare, avem deja traseu in parc, cu opriri "prestabilite"...
R nu cere in brate, cred ca numar pe degete de cate ori a cerut in brate...il luam noi ca sa evitam o zona in care ar fi periculos sau cand ne grabim spre iesirea din parc, ca el se opreste pe la toate grupurile de copii cu care ne intalnim, pe la vreo banca daca i se pare vreo persoana interesanta...iar de cerut a cerut numai cand s-a speriat de ceva, de cineva...dar ff rar
de mic se zbatea in brate sa-l las pe jos...asa e si acum
Ankussa, bine ai revenit! ma bucur ca ai mai scris si ca sunteti bine!!
si mai vreau sa felicit boboceii si bobocelele care au scapat de pampers 
fug la somn, ca maine am o gramada de treaba, dar si abia astept sa dansez nitel![]()
claudinna spune:
Ange, esti o draguta! multumesc de urari!
Ava e bine, sa zic
adica nu a mai facut febra, mai tuseste dar rar, dr zice ca e tuse productiva, sa-l mai vada pe marti-miercuri...io-s tot cu inima stransa pana scapa de tuse...
of-of, dar mergem inainte
marinush spune:
La multi ani, Razvan! Numai ganduri bune de la noi, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, sa intalnesti in viata numai oameni buni si frumosi, sa le aduci multe bucurii parintilor! 

17+