Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (306)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Razvan!
Sa fii sanatos si fericit si norocos, sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lumea asta!

Claudinna draga, sa-ti traiasca copilul scump si sa nu te schimbi niciodata in relatia cu el!
bafta multa la serviciu, acomodare usoara si sa-ti iasa totul asa cum iti doresti!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

asa, buna dimineata!! ?? ??
noi ne-am hotarat aseara: plecam luni la Slanic. asa ca ma apuc repejor de bagaje, listute, cumparaturi... va pup pe toate, nu mai intru pana luni... sanatate multa tuturor!

nu pot sa uit s-o pup de un milion de ori pe Ankussa, care mi-a inseninat ziua, ce surpriza doamna, sa te mai vad pe aici! ce vorbaret e Dudusi!
aveti grija de voi mami, sper sa-ti gasesti un job mai ok curand si... sa ti se indeplineasca minunea! (da' pune o vorba buna si ptr mine cand o sa fie, ok?)

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

LA MULTI ANI, RAZVAN!

Claudinna, sa-ti fie feciorul sanatos si sa-ti aduca numai bucurii!

Teo dupa ce am zis ca e chiar bine, (ma intrebam daca sa-l duc la gradi sau nu joi) mi-a facut joi spre vineri un puseu de febra 39.9C
In rest, tuseste, productiv (din nou ) si mai sunt si muci, cred ca are mai bine de o luna de cand tuseste in toate felurile si are muci continuu. Din cand in cand (saptamanal) se alege cu o durere in gat, febra, si mucii incep ca galgaie, apoi iar revine la tuse seaca cu muci care nu vor sa curga si tot asa. Ma credeti ca m-am saturat?!?!?!

Noi despre OLITE nu vorbim!!!

Sa va zic ceva despre lapte in schimb. Amandoi beau Parmalat Prima Crescita (1-3) sau Humana Junior. De cand l-am trecut pe Radu de pe Nan 1 pe laptele lui Teo, am dat in faliment, ca beau o cutie si ceva pe zi, cam 10 cutii pe saptamana si e vreo 7 lei o cutiuta.
Miercuri ma duc la cumparaturi ca nu mai aveam de niciunele prin casa... in Cora. Si.... surpriza!!!! Nici urma de lapte din asta la raion, am mai pierdut si o gramada de timp sa vorbesc sa scotoceasca prin depozit... nu... out of stock si basta.
Ce ma fac, ce ma fac... ca doar nu puteam sa-i intorc acuma la lapte praf, Dorel cel putin mi l-ar fi scuipat in freza instant.

Si ma tot uitam pe la laptele UHT, care ar fi... sa zic asa, mai de incredere...
Pana mi-au picat ochii pe raionul BIO, si vad, ce surpriza, lapte de capra, la litru, bio, 12 lei cutia.
Adica un pic mai ieftin decat le luam eu lor, si bio, si de capra, zic hai sa incerc.
Si am luat 4 litri.
N-ati vazut asa ceva. Un litru l-au baut in seara aia. Inca o cutie joi, si a treia vineri, azi e sambata si mai am doar o cutie.

Sa ma duc deci sa mai iau... o fi ok sa trecem pe lapte de capra?
Eu am cumparat gras (3.2% grasime) dar aveau si degresat, de care oare sa prefer?
Oricum la pret n-am castigat nimic, daca au trecut de la 600ml sa zic la un litru pe zi...
Am gustat si eu, si e super-super bun la gust, habar nu aveam!
Traiasca Capra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

LA MULTI ANI RAZVAN!!!!SA CRESTI MARE SI SANATOS.CLAUDINNA SA FII MEREU FERICITA SI MANDRA DE PUIUL TAU.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

La Multi Ani RAZAVAN!!!!

Ada poti sa treci pe Dorna BIO de vaca sau daca vrei sa ramani la capra vezi ca e unul care aduce saptamanal lapte de capra in Bucuresti, acum nu stiu cat de Bio sau nu il gasesti pe net daca dai lapte de capra pe goagle. Sau poti merge mai departe asa, cum te coafeaza. Eu nu as da lapte degresast copiilor, mai bine as renunta complet la el decat sa dau degresat, pitic propriu fara argumente stiintifice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

LAPTE: noi suntem pe LP Nestle Junior 1+, adica eram pentru ca Vlad il astepta, imi arata cutia seara cand vroia sa doarma, apoi bea doua guri si-l respingea. Am Luat LP junior 2+ ac3elasi lucru, si asta s-a intamplat dupa ce s-a milogit la ta-su (este foarte, foarte pofticios, el mananca si bea cu toata lumea chiar daca de-abia s-a ridicat de la masa lui) si i-a dat lapte de la noi, Dorna sau Zuzu.... pur si simplu imi cere lapte de la noi.... Sora mea imi spune sa-i dau ce-i place, eu eram mai linistita cu laptele lui... chiar nu stiu ce sa fac.... Acum suntem in situatia in care ori bea UHT de la noi seara, ori compot, ceai sau Tedy (lui ii place muult, io nu am incredere in el)..... sucuri facute in casa: nu se omoara, bea de sete sau sictir...prefera apa.... Noi bem DORNA, suntem fani, oare sa-l trec si pe el? Pediatrul mi-a spus ca prefera, daca ne mai permitem, LP pana la trei ani, eu vreau la fel, dar daca jupanul nu vrea, ce sa fac? Ma bate gandul sa trec pe UHT si gata...
Sotul zice sa nu-l oblig cu laptele, ca ce, vreau sa ajung ca pe la 4-5 ani sa nu mai bea lapte deloc, nici macar paharul obligatoriu pentru sanatate? Sa-i dam ce vrea el caci el oricum ne-a aratat in timp ce vrea si ce-i place si ca eu cu LP nu fac decat sa ia o decizie radicala, sa nu mai bea lapte deloc. Ii fac cereale cu lapte dimi: cereale cu LP le mananca de foame, cu UHT devoreaza...

S-a potolit cu frica de dus, cred ca a fost o etapa, acum trage de noi sa ne bagam in cada, la spalat pe cap manifesta nemultumiri in continuare..

ankussa: va pupam mult, mai ale pe Dudusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Scurt pe doi, ca n-am timp (sunt intre bagaje):
Ada, e super ok laptele de capra, mai ales daca l-ai gasit pasteurizat, la tetra-pack si bio! E mult mai bun, mai sanatos decat cel de vaca! Spre asa ceva vreau sa ma indrept si eu cu Dragos dupa ce l-oi intarca, cand o fi sa fie...
Eu as alege varianta cu grasime mai multa.

pup everybody!

si inca o data: LA MULTI ANI RAZVAAAAN!

Lumi, multam de urari.
Spor si tie la bagaje, drum bun si distractie maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza,

Ada e foarte bun laptele de capra, si eu as vrea sa cumpar...sper sa apuc vreun drum pe la supermarket, moa si ce pret are

multa multa sanatate lui Teo si tie putere multa

Ankussa , va am mult

Felicic nici Crina nu a mai vrut LP, am incercat si Prima Crescita insa buzunarele sufla in gol, asa ca am trecut pe UHT si bea si papa si cu cereale

Clau ma bucur ca e mai bine Razvan, inca o data frumosului si o zi frumoasa sa aveti azi, sa va distrati din plin

Lumi cum mai sunt hunii pretiosi? spor la bagaje

noi am vandut carutul, asa ca am sa fac zilele astea comanda de tricileta

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

RAZVANEL , pupam cu drag mamica si bobocel scump !!!
cu intarziere si cu scuzele de rigoare pentru micuta CARLA. Sanatate multa si numai bucurii va doresc tuturor!

Sanatate multa doresc si boboceilor bolnaviori!
Kllemi ai PM... cand ai timp de citit!

Ref. lapte de capra, am inceput cu Sorina sa introducem iaurtelul de capra, circa 150 ml/zi... pana acum pare ok si sper sa il accepte si sa n-o mai doara burtica... E cumparat de la un magazin specializat pe lactate de capra 100%, caci cele din magazinele mari si Mega Image sunt de fapt o combinatie 80-85% capra si 15-20% vaca...

Lumi, Sorina sta in carut numai la dus si venit din parc... in rest alearga, se da uta-uta (asa zice ea), face topa-top (adica se da pe caluti care fac tropa trop), se catara pe topogane etc...

Cu spalatul pe dinti e ok... a obisnuit-o tasu bine cat a fost in concediu ... acum cand ma vede cu periuta deschide gurita ca la dentist

Cu olita in schimb e jale... nu stiu cand nu o mai fi... pp ca pana face prima data e mai greu...

In rest toata bobocimea!

Lucrusoare crosetate

Poze un an si 9 luni!

Ticker Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Razvan.Sa fii sanatos si sa iti uimesti in fiecare zi parintii cu lucruri frumoase, ca pana acum.
Claudinna, sa iti traiasca flacaul!Iar tie acomodare usoara la munca.Si sa nu uit de tortul ala promis

Lumi,distractie placuta la Slanic.Sper sa nu va plictisiti.

Ada, ce pot sa mai zic decat 'multa putere'...
Si eu stiu ca laptele de capra e cel mai indicat dupa laptele matern.Deci cred ca e ideea e excelenta.Si nedegresat pentru copii.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput