Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (306)
Raspunsuri - Pagina 13
ClaudiaH spune:
La multi ani Carla! Iti doresc sa fii sanatoasa si sa ai parte in viata numai de impliniri!Scuze de intarziere!
La multi ani Razvan! Toate urarile de bine si de la mine! Sa ai o viata de exceptie! Si sanatate!!!
ClaudiaH spune:
BUna fetele!
Iata si ceva vesti de pe la noi: joi am fost cu Lucai al controlul de 2 ani. Asa cum fac nemtii de obicei au intors-o pe toate partile. (ultimul control ce priveste dezvoltarea a fost la un an). Are 91cm si 13 kg. S-a rusinat toata si n-a vrut sa vorbeasca nici un cuvintel cu medicul asa ca el a stat intr-un colt si eu am citit cu ea cartile date de doctor, i-am pus intrebarile pe care mi-a zis el sa le pun, am pus-o sa faca ce-a zis el. A citit toate pozele din cartile date, a raspuns corect la toate intrebarile, a insurubat/dessurubat cutiutele date de medic, a construit turn de 5 cuburi, a inteles si executat comenzile primite, ce sa mai a fost cooperanta cata vreme medicul a stat cuminte in colt. Concluzia: e un copil super dar are tendinta de a calca pe interiorul piciorului chestia care s-ar putea regla de la sine pana la 3 ani si inca mai prezinta o usoara hernie ombilicala care ar trebui sa se repare cu timpul de la sine. Testele de auz le-a trecut cu bine si mai trebuie sa facem controlul la ochi sa vedem daca e ok. Deci per ansamblu e de bine.
alexa si mami spune:
RAZVANEL
Clau sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii din partea voinicului!
de unde luati lapte de capra?
preety spune:
Muuh / Alexa si mami la noi in Tineretului, pe Radulescu Motru sunt doua magazine de profil, unul este numit "ferma de capre" (la capatul dinspre V.V. Stanciu) si celalalt (mai aproape oleaca de mine) se numeste ceva de genul "mancaruri alese" si are chestii bio (lactate capra, bivolita, fainoase inclusiv fidea / paine, gemuri / sucuri, mezeluri etc... toate bio...).
Daca vrei si mai exact aflu adresele.
ClaudiaH ma bucur mult ca sunteti bine.
Lucrusoare crosetate
Poze un an si 9 luni!
Ticker Sorina Gabriela
Muuh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui preety Muuh / Alexa si mami la noi in Tineretului, pe Radulescu Motru sunt doua magazine de profil, unul este numit "ferma de capre" (la capatul dinspre V.V. Stanciu) si celalalt (mai aproape oleaca de mine) se numeste ceva de genul "mancaruri alese" si are chestii bio (lactate capra, bivolita, fainoase inclusiv fidea / paine, gemuri / sucuri, mezeluri etc... toate bio...). Daca vrei si mai exact aflu adresele. ClaudiaH ma bucur mult ca sunteti bine. ![]() Lucrusoare crosetate Poze un an si 9 luni! Ticker Sorina Gabriela |
Eu as vrea sa imi spui adresa si celui mai aproape de tine. Cealalta strada am identificat-o si voi da un ochi pe acolo candva cumva. Multmesc frumos.
Claudia felicitari si la cat mai multe controale din astea reusite.
preety spune:
Muuh e pe Maria Tanase... deci se intersecteaza cu Radulescu Motru... si e sus pe niste trepte unde luate la rand gasesti Banca Unicredit Tiriac, un pet shop, o farmacie, un coafor, un magazinas minuscul de copii, un magazin cu produse alimentare aduse din Grecia (cred)... si apoi magazinul asta de-ti spuneam. Maria Tanase iese apoi in Bd. Sincai (asta ca punct de reper).
Sper ca ai inteles. Cand ies afara o sa caut si numarul si denumirea exacta a magazinului.
Lucrusoare crosetate
Poze un an si 9 luni!
Ticker Sorina Gabriela
_irina_ spune:
Ieri am lasat copilul singur la cresa si eu am colindat pe strazi
si
si
.
Nu era in plan sa ramana acolo singura, dar a intrat pe poarta tare vesela, a luat o fetita de mana si a plecat spre locul de joaca, dupa un timp si=a amintit si de mine si s-a intors sa ma ia de mana, i-am zis sa se duca la copii sa se joace si chiar a plecat. Asa ca directoarea a zis ca ar fi bine sa o las singurica, sa se adapteze, eu am considerat o ocazie buna si am tulit-o.
A stat 2 ore fara mine, cica s-a jucat cuminte si nu a avut nici o problema, nah, nu stiu ce sa cred, ca tocmai cand am ajuns eu se auzea din strada cum plangea. 
Explicatia directoarei a fost ca unul dintre baietei a vrut sa ii puna si ei babetica la gat si Deea nu a vrut, s-a suparat si a inceput sa planga. E drept ca explicatia pare ok, stiu ca asa face, sau asa ar face, nu parea prea plansa sau cu ochii prea rosii dar tot nu imi vine sa cred ca in alea 2 ore nu s-a mai ciocnit de nici un copil.
Cred ca incepem sa ne facem si noi mari ;-)))

mami