Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (306)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Bravo, Deea! Luni reluam si noi gradineala... sa vedem ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Matei bea lapte de capra bio pasteurizat din hypermarket de [e la 1 an. Dr. a zis ca e perfect. Integral.

Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

preety e ok cum mi-ai explicat, super suficient. Sa vad si cand ajung sa dau o raita pe acolo, daca stiam eu cand am avut filmari in zona aia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

CladiaH, felicitari pentru bilant.
Exact asa pot descrie si problema pe care am observat-o la David (si de care va ziceam acum vreo doua saptamai):ca mergea cu o talpa spre interior si parea ca schioapata....adica piciorul era mai adus si nu parea simetric cu celalalt la nivel de genunchi (pentru ca talpa fiind mai inspre interior se pierdea simetria...si de aici senzatia de schiopatat)
De cand cu incaltamintea adecvata (Ortopedia) purtata si afara si acasa si la gradi,merge bine..adica nu mai are oricum, si daca ar vrea, cum sa aduca talpa prea mult in interior...eu sper ca dupa ceva timp sa nu mai mearga aiurea nici fara incaltaminte.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

_irina, super cu gradi
De problema cu jobul nu prea pot sa te sfatuiesc...dar eu cred ca prioritatea ta e alta si ca atare poate e mai bine sa 'aluneci' daca asta iti permite sa te bucuri in liniste de Deea...cred ca alegerea deja ai facut-o

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Am tras o spaima si inca suntem in spaime si spume.
Noi zugravim acum intr-o camera si momentan se pregatesc peretii pt a fi vopsiti, adika se incearca cu mare greutate sa se dea jos tapetul.
Sotul a avut nevoie de un recipinet gol cu stropinel ca sa puna apa calda sa scoata tapetul care cu greu se lasa dat jos.Si a desertat o sticla de solutie geamuri intr-o sticla perfect asemanatoare cu altele de apa plata din casa pe care a lasat-o unde a apucat ...presupun ca va inchipuiti ce a urmat.K mi-a aratat sticla ca vrea sa bea apa, si eu i-am pus intr-un pahar exact solutia de spalat geamuri din sticla lasata aiurea de sot fara sa stiu, a luat o gura si eu m-am indepartat de ea putin sa culeg diverse jucarii de pe jos, iar ea a venit si a cerut mana sa scuipe in mana mea...lucru care l face dc nu-i place ceva, atunci am luat si eu o gura sa vad de ce scuipa ea apa si a inceput calvarul nostru cand am realizat ce am facut, nu pot garanta ca nu a inghitit o mica parte.Am sunat la urgenta ni s -a zis sa o lasam in pace si doar sa-i urmarim starea, daca vomita, sau cum este scaunul.Sotul a incercat sa o faca sa vomite, nu a reusit, socru tot ne baga apa cu sare pe gat...nu a functionat.
Am gasit si pe net un telefon de urgenta TOXAPEL, cica specializat pe asa ceva, insa am vorbit cu un robot care ma intreba daca copilul a lesinat sa apas tasta 1 sau 2, daca imi raspunde la intrebari copilul la fel tasta 1 sau 2, mi-am facut o grama de nervi, ca la urma sa-mi ceara numarul de telefon ca ma vor suna ei candva...ei bine au trecut mai bine de 2 ore si nimic.
K are stare buna, ma rog la Dzeu sa nu avem vreo problema! :(
Si cand ma gandesc ca am facut-o cu mana noastra, ma iau toate cele!
Am scris pe acest forum in special sa va anunt ac exista un telefon in caz de intoxicari..numa ca uite in cazul nostru nu ne-a sunat nimeni deocamdata...Romania off...noi vom emigra sper!

cu K2 in 28s si mamica de K1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM

Eu problema caratului de diverse am rezolvat-o cu un rucsac. Ii pun in el de toate si il pun in spate. E comod si eficient. Nu pot cara diverse cumparaturi, insa pt parc e ok. Vara e mai dificil ca transpir, dar...asta e.

Apropo de pipi la olita...se pare ca ii place sa faca....insa nu se aseaza cu fundul pe olita...ca puta lui e in fata...asa ca se lasa pe vine cu fata la olita si tinteste in olita...e haios foc. Am zis ca nu are rost sa corectez baiatul...bine ca face in olita...cum...nu mai conteaza.

Edit: sa vedem cum va face kk...
O zi frumoasa si racoroasa!

Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 17+

Super haios!
Al meu nu face deloc. Asta cand vrea sa stea. Acum l-am mutat pe wc ca sa nu se poata da jos. Il las cate 2-3 minute.
In ultima perioada am remarcat ca totusi nu mai face pe covor. O fi vreo coincidenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Am tras o spaima si inca suntem in spaime si spume.
Noi zugravim acum intr-o camera si momentan se pregatesc peretii pt a fi vopsiti, adika se incearca cu mare greutate sa se dea jos tapetul.
Sotul a avut nevoie de un recipinet gol cu stropinel ca sa puna apa calda sa scoata tapetul care cu greu se lasa dat jos.Si a desertat o sticla de solutie geamuri intr-o sticla perfect asemanatoare cu altele de apa plata din casa pe care a lasat-o unde a apucat ...presupun ca va inchipuiti ce a urmat.K mi-a aratat sticla ca vrea sa bea apa, si eu i-am pus intr-un pahar exact solutia de spalat geamuri din sticla lasata aiurea de sot fara sa stiu, a luat o gura si eu m-am indepartat de ea putin sa culeg diverse jucarii de pe jos, iar ea a venit si a cerut mana sa scuipe in mana mea...lucru care l face dc nu-i place ceva, atunci am luat si eu o gura sa vad de ce scuipa ea apa si a inceput calvarul nostru cand am realizat ce am facut, nu pot garanta ca nu a inghitit o mica parte.Am sunat la urgenta ni s -a zis sa o lasam in pace si doar sa-i urmarim starea, daca vomita, sau cum este scaunul.Sotul a incercat sa o faca sa vomite, nu a reusit, socru tot ne baga apa cu sare pe gat...nu a functionat.
Am gasit si pe net un telefon de urgenta TOXAPEL, cica specializat pe asa ceva, insa am vorbit cu un robot care ma intreba daca copilul a lesinat sa apas tasta 1 sau 2, daca imi raspunde la intrebari copilul la fel tasta 1 sau 2, mi-am facut o grama de nervi, ca la urma sa-mi ceara numarul de telefon ca ma vor suna ei candva...ei bine au trecut mai bine de 2 ore si nimic.
K are stare buna, ma rog la Dzeu sa nu avem vreo problema! :(
Si cand ma gandesc ca am facut-o cu mana noastra, ma iau toate cele!
Am scris pe acest forum in special sa va anunt ac exista un telefon in caz de intoxicari..numa ca uite in cazul nostru nu ne-a sunat nimeni deocamdata...Romania off...noi vom emigra sper!

Imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva. Important e ca a scuipat. Nu cred ca inghitit. Probabil ca imediat ce a simtit gustul te-a cautat sa-ti ofere cadoul. Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

nikolici been there done that cu TOXAPEL. Cred ca nu a baut Karina, copii au un fantastic simt de conservare. Incearca sa te linistesti, citeste ce scrie pe sticla, deobicei astea de geamuri au alcool mult si mai putin alte mizerii. Veti trece peste. Va tin pumnii sa va linistiti rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

miruna ce inseamna been there done that?Ai lucrat sau ai apelat si tu la ei?Si dc da, au fost promti ?
Asa ne-au spus la telefonul de urgenta al CMU-lui, ca solutia de geamuri contine mai mult alcool si putin detergent.Dar mie tot nu-mi suna a bine deloc.

Mergi la inceput