Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (306)
Raspunsuri - Pagina 15
Muuh spune:
Eu am sunat si nu mi-a raspuns nimeni. Dimitri bause un capacel de ingrasamant pentru flori. Am citit exact ce scria pe el, am dat un search pe net si pana sa raspunda cineva la TOXAPEL hotarasem sa il urmarim si sa vedem ce se intampla. Nu s-a intamplat nimic dar nici nu a raspuns nimeni la TOXAPEL. Eu nu as fugi la camera de garda, mergeti pentru o solutie bauta si va intoarceti cu cine stie ce, mai esti si insarcinata. Eu as sta sa vad daca se intampla ceva gen voma, iritatii, greutate in respiratie din astea si apoi as fugi.
Muuh spune:
Daca totusi plecati spre spital ia sticla cu tine ca ii intereseaza si pe ei ingredientele. In functie de ce contine le este si lor mai usor sa intervina. Nici nu stiu ce sa iti urez dar cred ca ceva intre succes sa nu aiba reactii si sanatate.
babytza spune:
La multi ani Razvanel !!!!! Sa cresti mare si frumos ! Sa iti traiasca puiul
Claudina !!!!!! 
Niko sper sa fie bine pisikuta 
Babytza si puii
Valentina
David
nikolici spune:
muuh sotul a vrut sa plecam de urgenta la spital, dar ne-au linistit cei de pe tel de urgenta de la CMU.Si am hotarat si noi sa o urmarim acasa.
Eu nu inteleg de ce exista un telefon de urgenta daca nimeni nu raspunde la el, ma rog!
cu K2 in 29s si mamica de K1
nikolici spune:
Razvan noi fetele ti-am urta si ieri pe mess, dar am zis ca trebuie sa o facem si pe forum oficial.;) La multi ani cu sanatate si fericire!!!
De asemenea La multi ani tuturor Mariilor care isi sarbatoresc astaziu ziua onomastica!!!
Dam si noi ceva de baut, ce so gasi prin casa noastra, ca si pe mine ma cheama Maria!
babytza spune:
La multi ani Marioarelor !!!!! 
Fac si eu cinste ca e si ziua mea
Poftiti : 

Babytza si puii
Valentina
David
nikolici spune:
Haideti la Babytza ca are mai multe de oferit!![]()
La multi ani Rox!!!
andy.p spune:
LA MULTI ANI MARIILOR!!!
Da-mi si noi 

ca noi suntem doua ;)
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Muuh spune:
nikolici deci totul este ok? uff bine ca ati scapat.
La Multi Ani tuturor Mariilor, Marianelor si cine isi mai serbeaza astazi ziua!!!!