Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (306)
Raspunsuri - Pagina 16
preety spune:
Va dorim si noi toate cele bune de Sf. Marie, multa sanatate si impliniri pentru toti boboceii cu nume sfant si binenteles pentru toate mamicile, taticii, bunicii, bunicile, fratii, surorile...
Sa petreceti frumos!!! 

Lucrusoare crosetate
Poze un an si 9 luni!
Ticker Sorina Gabriela
andreutac spune:
Marii mici si Marii mamici
Sa fiti sanatoase si bucuroase toate!!!
Va servesc cu o crema de zahar ars, in loc de tort, ca sarbatorim si noi o Mariuca mica si scumpa

Nikole, uf, ce patanie, bine ca ati scapat cu bine!
Babytza, cum e mama la fundatie?
ClaudiaH spune:
Tzitziri, Lucia calca spre interior cu ambele picioare. Eu personal n-am remarcat nimic in neregula deci nu e accentuata. Pediatrul spunea ca la varsta asta cca 60% dintgre copii calca asa. Mi-a recomandat doar sa fiu atenta cand cumpar incaltaminte si anume sa aleg ceva care sa sustina glezna si sa aiba talpa moale. In plus sa o las sa mearga cat mai mult posibil desculta pentru ca mergand desculta se dezvolta cel mai bine musculatura talpii. Mama mi-a amintit ca tot asa calca si Stefan cand era mic si chiar si acum calca parca un pic spre interior. Cu toate astea talpa s-a dezvoltat frumos, nu are platfus sau altceva. Am citit apoi pe net ca multi dintre copiii mai grei (nu neaparat grasi) calca la inceput prost din cauza ca musculatura talpii se dezvolta mai incet si fiind mai grei atunci temporar copiii prezinta asa zise defecte de mers. La noi se potriveste caci Stefan la 2 ani avea 91cm si 14kg iar Lucia are tot 91cm si 13kg deci pentru o fetita si ea e un copil cu greutate. Deci... eu inca mai cred ca nu avem probleme reale.
ClaudiaH spune:
Nikolici, sper ca sunteti bine. M-am uitat pe net pe pagina institutului de toxicologie de la noi si zice ca in cazul ingerarii lichidului de spalat geamuri se recomanda apa, ceai si solutii antispumante gen espumisan (va mai amintiti inca de solutiile anticolici). Scrie ca pericol real de otravire nu exista in cazul detergentului de geamuri; pot aparea varsaturi, dureri de stomac si diaree datorata spumei care se formeaza in stomac. Imi pare rau ca n-am vazut mesajul tau mai devreme. Sper oricum ca pana acum totul e ok.
ClaudiaH spune:
Pretty, m-ai facut praf cu operele tale din croset. In special palarioarele sunt super! Jos palaria! 
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ClaudiaH Nikolici, sper ca sunteti bine. M-am uitat pe net pe pagina institutului de toxicologie de la noi si zice ca in cazul ingerarii lichidului de spalat geamuri se recomanda apa, ceai si solutii antispumante gen espumisan (va mai amintiti inca de solutiile anticolici). Scrie ca pericol real de otravire nu exista in cazul detergentului de geamuri; pot aparea varsaturi, dureri de stomac si diaree datorata spumei care se formeaza in stomac. Imi pare rau ca n-am vazut mesajul tau mai devreme. Sper oricum ca pana acum totul e ok. mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008 |
Iti multumesc mult pentru informatii.Karinutza este foarte bine, nimic straniu pana acum.

cu K2 in 29s si mamica de K1
preety spune:
ClaudiaH multumesc mult! 
Lucrusoare crosetate
Poze un an si 9 luni!
Ticker Sorina Gabriela
alexa si mami spune:
Marii mari si mici!!! sa fiti sanatoase si norocoase 
Clau, cum v-ati distrat ieri? ceva dansuri?:)
claudinna spune:
La multi ani de Sf Maria, tuturor care poarta acest nume!!
noi ne-am jucat si am dansat frumos ieri, dar dupa o tura de febra si dupa o vizita la dr, care s-a lasat cu antibiotic...sper sa mearga bine de acum..cica se aude ceva la un plaman..nu a mai facut febra de aseara, nu mai tuseste...sa vedem, ca deja nu mai stiu ce sa cred
oricum, petrecerea a fost reusita, copiii s-au jucat pana tarziu si azi de cum s-au trezit au luat-o de la capat
va multumim frumos pt uraru si gandurile bune!