Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (306)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Pentru ca in urmatoarele 3 zile nu voi putea fi prin preajma, vreau sa urez si eu inca de astazi

La Multi Ani, RAZVAN!!!

[b]claudinna
sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos, voios si fericit!!!! Va imbratisez cu maaare drag!!!!!!! Sa va distrati bine si sa pastrati tort si pentru intarziati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Carla!!!
Sa fii sanatoasa o viata luunga, plina de fericire, alaturi de cei dragi!

Anca, sa-ti traiasca printesa!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

ziua buna,

claudinna, sanatate multa lui Razvan! bine ca ai fost acolo si nu s-a intamplat nimic!

iepu, dididi, ange, kllemi, miruna, nocom, oana, ada, feli, irina, multam mult fetelor pentru raspunsuri! m-am mai linistit sa vad ca nu suntem chiar singurii mai lenesi.

oana, cam asa si la noi, pana in parc in carut si inapoi tot in carut, insa dupa o ora de alergat, ori plecam acasa cu ei in brate, ori ne mai plimbam o ora in caurt si apoi mai alearga ceva. prefer asa, decat sa stam afara doar cat alearga ei putin si obosesc.

kllemi, sanatate multa!

elaga, eu nu ma stresez inca cu olita. astept sa vorbeasca si ei ceva si sa-mi spuna cand fac, sau macar sa imi arate cumva, acum n-au niciun stres in aceasta directie. de stat stau daca ii pun si fac, uneori o iau singuri din baie si se aseaza pe ea, dar daca nu ma anunta ca fac, mi se pare un stres inutil. nu rezist sa-i pun eu pe olita din ora in ora, am incercat-o si pe asta.
vezi ca ti-au mai raspuns fetele si in urma la intrebarea asta.

nocom, distractie placuta la mare, o sa fie vreme excelenta!

babymom, concediu placut!

Mergi la inceput

irina, grea intrebare ai pus, sunt cam in aceeasi situatie. pentru mine insa nu mai conteaza (asa vad acum) f mult satisfactiile profesionale... vorba americanului, I've been there, I've done that... simt ca nu-mi mai trebe, am fost acolo unde vroiam sa ajung si nu caut acum ceva mai mult. pentru mine conteaza f mult familia, o sa sufar ca un caine la job (ma gandesc cand vor incepe hunii sa vorbeasca si eu n-o sa fiu acolo sa aud prima si sa impartasim impreuna bucuria. sau alte astfel de mici bucurii care pentru mine insa pot muta muntii din loc!)
cred ca depinde de ce-ti doresti tu cu adevarat si cred ca daca-ti doresti satifactii profesionale, le vei putea obtine si vei putea imbina cu succes si cariera si familia. poate nu le vei putea face mereu pe toate f bine, dar sunt sigura ca vei reusi sa gasesti calea de mijloc, daca iti doresti cu adevarat.

Mergi la inceput

plimbare cu peripetii ieri seara: iesim noi fain frumos, eu cu hunii + socrosenia din dotare. inainte sa plec, am schimbat ca de obicei ambii huni. cand ajungem in parc si-i dau jos din carut, descopar cu stupoare ca Robi facuse kk. unul de-ala de-ti muta nasul si cu care nu se putea sta nicicum. abia incepusem plimbarea, nu puteam sa-l tin asa pana la 21.00. si evident, n-aveam niciun pampers la mine, hunii n-au mai facut kk afara de cand aveau 6 luni.
buuun, dau jos pampersul cu kk, sterg bine baiatul cu o tona de servetele, pun pantalonasii scurti si dam fuga cu totii pana la cea mai apropiata farmacie - era, dupa calculele mele, mai aproape decat acasa. am ajuns, n-am gasit nr 5, luat 4+, bun si ala decat nimic. tot drumul ma rugam sa nu faca baiatul pipi pe el, ca musai trebuia sa mergem acasa, unde mai pui crizele aferente, ca nu-i place cand e ud (la mare s-a scapat o data cand era doar cu slip si era in carut, a fost jaaaale). din fericire, n-a facut baiatul pe el si ne-am continuat si noi plimbarea (relativ) linistiti. uoff!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

LA MULTI ANI, CARLA!!!!!!!!!!
SA FII SANATOASA SI NOROCOASA

OLITA - sta putin cand il asez, de multe ori nu face nimic. Dupa ce face kk in pampers insa, ma anunta f senin KK si imi repeta pana il termin de schimbat
Voi vedea insa cand va ajunge la performanta de a ma anunta INAINTE de a face.....
CARUT: - Dupa ce am rupt 2 carucioare, am renuntat in favoarea tricicletei in care sta 80% din timpul petrecut afara.....daca il pun pe jos inevitabil si invariabil alearga si cade Chiar, copiii vostri mai si merg?? al meu doar alearga......
Claudinna - sanatate lui Ava...cum se mai simte?

Mergi la inceput

xor, nici ai mei nu prea stiu sa mearga, doar sa alerge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Carla si in avans Razvanel Sa fiti sanatosi, norocosi, fericiti, excat asa cum sunt si parintii vostri de 2 ani incoace!!!

Olita - subiect tabu, deocamdata nu functioneaza, pt. ca nu suporta ideea. Vrea la colacelul de WC, insa sta acolo max 2-3 minute, fara sa faca nimic. Uneori spune ca vrea la WC dupa ce a executat ceva in pampers, asta in cazul in care nu-si scoate singura pampersul, il duce la cosul de gunoi si de baga in cabina de dus de unde striga "mami, mami, vino sa ma speli"
Carut, nu mai folosim, pe motiv de lipsa de stare. Merge si alerga tot timpul, rar se intampla sa se plictiseasca sau sa oboseasaca si atunci cere in brate. Musai la mami daca sunt in preajma.Tricicleta cu maner de impins avem si noi, insa trebuie convinsa cu un M&M sa se suie in ea cand avem de mers mai mult.
Teama de apa, am experimentat-o si noi. Pana de curand n-am facut decat dus, tocmai pt. ca nu accepta ideea de apa in cada. Plus ca la prima runda de mare pe anul asta ghiciti cine nu vroia sa se dezbrace, descalte, sa nu se murdareasca de nisip si sa nu se ude?? Corect...Eva. Insa dupa 2 zile cine nu vroia sa mai iasa din apa?
Irina, cu jobul...delicata problema. Personal, nu stiu ce sfat sa-ti dau pt. ca nu consider ca am lasat o cariera in spate inainte de CIC, a fost pur si simplu un job, care m-am gandit ca intr-o zi se va transforma intr-o cariera. Acum, de cand cu criza s-a spulberat si visul asta, plus ca nu stiu daca imi mai doresc eu lucurul asta. Cred ca am devenit mai familista (daca pot spune asa). Imi doresc un venit stabil si decent, un job fara ore suplimentare ca sa pot avea timp si pentru familie, care indiscutabil este cel mai important aspect si cu siguranta va ramane asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Nici Matei nu prea merge. In majoritatea cazurilor alearga. Mai putin atunci cand ii spun ca trebuie s-o tina pe mami de manuta si sa fie cuminte (pe trotuar, cand traversam, in aglomeratii). e un dulce. Foarte intelegator. Insa in parc alearga tot timpul.
Dar el rar cade. Daca sunt denivelari pe jos sau daca e obosit.

Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

LA MULTI ANI CARLA!!!!!!!
Sa fii sanatoasa, si norocoasa.
Anca sa-ti traiasca printesa!

Mergi la inceput