Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (306)
Raspunsuri - Pagina 7
_giulianna_ spune:
La multi ani, CARLA!
Sa fii sanatoasa, desteapta si cuminte!
Sa-ti asculti parintii si sa te bucuri de tot ce-i mai frumos pe lumea asta!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
anca81 spune:
Multumesc mult de tot gagici! Dorim si noi tot binele din lume tuturor boboceilor si mamicilor. 

Carla &
mami
Didididi spune:
LA multi ani Carla!
La multi si lui Vava!
Legat de olita, nici la noi nu prea merge. L-am lasat pe timpl zilei in chilotei, ca pe caldura asta ii aparusera bubite la partea de sus a pampersului. Am constatat cu stupoare ca nu face pe el deloc; ii pui pampers face pipi imediat. Deci se tine sa nu faca. Bona zice ca nu l-a certat ca face pe el.
Si rectificare la partea cu trici: sta max o jumatate de ora din .
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
babymom75 spune:
Ne pregatim intens de plecare in vacanta. Va salut, sa va mearga bine la toti si va pup! La multi ani tuturor boboceilor ce vor face 2 anisori in rastimpul asta!!! UAU!
La multi ani, Carla! Are mami fetita de 2 ani! Felicitari!
La multi ani si Razvanelului!!!
tzitziri spune:

La multi ani Carla.Multa sanatate si sa iti bucuri parintii cu toate ghidusiile copilariei![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
AlexaM spune:
Eu problema caratului de diverse am rezolvat-o cu un rucsac. Ii pun in el de toate si il pun in spate. E comod si eficient. Nu pot cara diverse cumparaturi, insa pt parc e ok. Vara e mai dificil ca transpir, dar...asta e.
Apropo de pipi la olita...se pare ca ii place sa faca....insa nu se aseaza cu fundul pe olita...ca puta lui e in fata...asa ca se lasa pe vine cu fata la olita si tinteste in olita...e haios foc. Am zis ca nu are rost sa corectez baiatul...bine ca face in olita...cum...nu mai conteaza.
Edit: sa vedem cum va face kk...
O zi frumoasa si racoroasa!
Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si
17+ 
![]()
Joy21 spune:
La multi ani, Carla! 
La multi ani, Razvan! 

Victoria, mami de
Anna Sofia,
26+ cu inimioara
David Lloyd George