Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (306)
Raspunsuri - Pagina 6
gaia.nevia spune:
Claudinna, vai ce spaima ati tras... Multa sanatate lui Razvan!
Vad ca deja putem vorbi de viroza standard cu varsaturi... 
Carucior: Radu sta in carucior toata plimbarea, cuminte, cu bunicul. Altfel, sa nu-l vada (pe carucior
). Sta in schimb foarte cuminte in back pack in spate la tati.
Dorel e fix ca Alexei... ar ocupa orice carucior, indefinit. Daca n-avem carucior, merge si pana la susai, dar na, are 3 ani si un pic...
edit... era sa uit... de la trei brazi la cabana secuilor a mers si Radu, aproape tot drumul pe jos, si nu pe drumul forestier (de masina) ci pe poteca veche.
Cabana e la fel cum mi-o amintesc din copilarie (un pic prea ancorata in timp, dupa gustul meu)... iar drumul, well... mult mai scurt decat imi aminteam.
felicic76 spune:
OLITA:: nu am inceput pentru ca Vlad nu vorbeste inca, nu spune kk sau pipi, iar olita este jucarie,in cel mai bun caz; dupa ce am incercat sa-i arat ce se face cu ea, a luat-o, a deschis usa la intrare, a pus-o pe pres si a inchis usa
asa ca am zis pas
duminica, lasat fara pampers in curtea sora-mii, intre doua ture de tobogan, a reusit performanta de a face kk in casuta Dianei
si apoi a tipat ca din gura de sarpe sa-l "salvez" de la dezastru![]()
claudina: te cred ca te-ai speriat, dar nu cred ca Razvan ar fi patit ceva daca nu erai langa el.... nu mai este bebelus si oricum are instincte, ti-ar fi "pictat" tot patul si peretii eventual... eu nu zic sa nu-l pazesti, dar nici sa stai cu sabia lui Damocle deasupra capului....Sanatate multa! 
nu mai stiu ce vroiam sa scriu.....am inceput mesajul de vreo ora jumate....
Vlad este bine, face traznai, cred ca ma apuc sa le scriu undeva, m-a pocnit cu teava de la aspirator in moalele capului cand imi permisesem sa esuez ca o balena pe canapea, mi-a dus gratarul din cuptor(nu curat, bine macar ca nu era foarte murdar) in pat in dormitor de am schimbat lenjurile a doua zi dupa ce le schimbasem, acum pune Lenor in masina si se enerveaza ca nu curge(nu a facut legatura ca trebuie sa desurubeze capacul
)
edit: CARUCIOR lui Vlad ii este indiferent, mie NU. Il iau ob ligatoriu pentru:
a agata geanta cu apa, gustare, pampers, servetele,creme etc
a cara jucarii, chiar daca nu se joaca cu ele, le dam la schimb pentru jucariile altor copii
a cara cate un pepenash, bidon de apa sau 10 kg de cartofi![]()
etc
_irina_ spune:
Elaga noi habar nu avem ce e aia olita si la ce se foloseste
In general e un fel de palarie, din fericire numai de interior.
_irina_ spune:
Caruciorul: in general sta cuminte in carucior si in trici, dar daca vrea sa se dea jos se da jos, nu te intelegi cu ea. La fel si daca s-a saturat de joaca si vrea acasa, se suie singura in carucior sau in trici si ma pune sa o imping. 
Se intampla sa iesim si pe jos, uneori, daca chiar vreau sa o obosesc si atunci facem plimbari cam de o ora, o ora jumatate.
Cu serviciul se pare ca intru si eu intr-o mare dilema: sa las sa "alunec" pe alt post, mai putin solicitant ca timp si stres, post pentru care chiar mi-am depus cv-ul in disperare de cauza acum mai multi ani, ca sa nu cedez nervos sau sa ma zbat sa ma intorc pe vechiul meu job, mai stresant, mai agitat dar cu mai multe satisfactii profesionale?
Nocom spune:
Neata,
Astazi cand avem nevoie sa doarme Daria cat mai tarziu cas a poata dormia poi mai mult pe drumul spre mare, s-a trezit matza la 7!!!!!! 
Asta e, ne schimbam un pic programul.......
Cafeluta
si pepsi/cola 

pentru mamici!!!!
Sa avem un we minunat!!!
Apropos, am mai intrebat dar nu a zis nimeni nimic, nu vine nimeni in we la mare????
Nocom spune:

LA MULTI ANI, DRAGA CARLA!!!! 

[b] ANCA, SA-TI TRAIASCA FETITA, SA FIE SANATOASA SI FERICITA, SA VA ADUCA MULTE BUCURII!!!
babytza spune:
Neata , cafeluta e gata 

La multi ani Carla !!! Sa cresti mare si frumoasa !!!!!!! Sa iti traiasca printesa Anca ! 
Babytza si puii
Valentina
David
nikolici spune:
CARLALa multi ai fetita balaie, sa fii sanatoasa si norocoasa!!!
cu K2 in 28s si mamica de K1
andy.p spune:

Carla!!!Sa cresti mare si sanatoasa!

Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)