Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (306)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

alexa, si hunii transpira mult cand sunt la joaca... ai dreptate, toate la timpul lor.

niko, la noi sunt 2 ingrijitoare + 1 asistenta sefa/educatoare, pe fiecare tura. mai putin noaptea, cand e doar o persoana, ca-s ff putini copii care dorm acolo.
eu le-am dat in general bani. la inceput pe la fiecare in parte, mai mult educatoarei, ca ea venea mereu sa-i ia pe huni si-mi placea de ea ca-mi dadea raportul fff exact, si cand o sunam, si cand veneam sa-i iau, e clar ca ea statea de fundul lor. celelalte, ingrijitoarele, nu au fost in stare sa faca asta, in saptamana in care educatoarea a fost de noapte, de ex.
asadar, bani, doar inainte de Pasti am adaugat un pachet de cafea la fiecare + o cutie micuta de bomboane. dupa Pasti, cand am observat si cum stau lucrurile, n-am mai omenit-o decat pe educatoare, oricum ea parea ca sta mai mult cu ei, desi nu stiu daca ii schimba mereu tot ea de pampers... dar in fine, asa am crezut ca-i mai bine.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

hello
R e oarecum bine, sau spre bine, insa m-a speriat ingrozitor azi

tusea parca nu mai e latrata, e mai infundata asha, tuseste rar, dar parca nu stie sa tuseasca, isi face sila, se ineaca
ieri am fost iar la dr, l-a vazut de data asta dr noastra, l-a ascultat la plamani, s-a uitat in gat...nimic! cica e viroza, nu ne da antibiotic
ieri dimineata a inceput sa faca si febra, adica peste 38, ca seara imi facuse un 37.8 rectal, deci se anunta ceva
de ieri e pe antitermice la 4 ore si temp nu a mai crescut. deci de aseara nu mai face febra, dar ii dau antitermicele, facem aerosoli si luam eurespal+ calciu+ ketof

a mancat f bine azi, chiar ma gandeam ce o fi cu foamea asta pe el si parca presimteam ceva, desi ma bcuram ca a mancat
l-am culcat de pranz si am mai ramas langa el, sa adoarma bine, cand a inceput sa tuseasca, tot asha, cu gura inchisa
mi s-a parut ca se ineaca si l-m ridicat in fund, iar el a vomitat
tremur si acum...daca nu eram langa el sa-l ridic?!!!
acum am lasat sotul sa stea acolo, ca eu fac curatenie generala...de luni incep serviciul si nu voi mai avea timp, plus ca sambata il sarbatorim pe R

mergem iar la dr sa facem aerosoli, dupa ce se trezeste, sa-l mai si vada, dar sper sa fie spre bine

sanatate la toti puii bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

claudia multa sanatate lui Ava. vai ce sperietura!!!! pup

Statul in carut: nu-l mai iau cu mine (nici pe carut nici pe tricicleta) ca ma umplu de nervii pamantului. sta foarte putin si apoi vrea sa impinga ea. Va dati seama ca accidentam toti pietonii si toate masinile (la noi se parcheaza pe trotuar). In plus de asta nu are voie nimeni sa se atinga de carut/tricicleta, ca circul este maxim.
asa ca cara (scuzati cacofonia) iepurila chifteaua in brate.
Tot zic ca trebuie sa ma hotarasc odata si odata sa o dezvat de bratele astea. ca chiar nu mai pot. dar......nu am putere inca nici sa o las sa urle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Lumi, la noi cam ca la Alexa. Statea in carut numai cand il plimba bona (nu stiu cum reusea sa il convinga ) sau era fain ca il impingea. Oricum nu i-a placut deloc niciodata in carucior. Asa ca l-am dat.
Din aprilie i-am luat trici pe care mai sta, mai impinge, oricum din 3 ore afara 1/2 max stationeaza pe ea. Si tot nu doarme.

Clau, probabil tot de la amigdale a avut reactia asta.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Clau off ce sperietura, multa sanatate

Lumi, Crinei ii place sa stea in carut cand e singura fara copii, altfel se da jos si alearga de nu se poate, face ca si Elena a lui Iepurila, nu lasa pe nimeni sa se atinga de el...

Eu inca il mai folosesc si probabil ca va tine pana in toamna, imi este destul de greu sa plec fara el mai ales ca plec si cu bagaje si pe jos u vrea sa mearga mult...

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

salutare

lumi la noi treaba sta cam asa: din 3 ore de stat afara, ori 2 in tricicleta si una alergata, ori toate 3 in brate ori numai pe jos....nush ce sa zic, este pe zile si pe toane .....inca nu mam prins cum sta problema...adica, care, ar fi zilele de brate si care pe jos ....asta ca sa stiu cum sa ma pregatesc

alexa uuuuaaauuuu felicitari, de cand astept si eu acest moment ...eu cred ca am de steptat muuulta si bine

Si la noi merge AC non stop...altfel nu cred ca facem fata sa traim...la noi bate soarele pe toate camerele de la ora 13 si pina apune ...deci, ce sa mai zic...e naspa rau

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

claudinna vaaaiii ce sperietura, cineva acolo sus va iubeste...sanatate muulta .

Si eu de iei sunt cu gatul in piuneze, ori am luat-o de la "Amaia" ori AC a inceput sa isi faca prezenta....mai degraba ultima varianta ca am si niste dureri de cap ingrozitoare

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Dimitri sta sau mai mult nu in carut dar Alexei nu s-ar da jos daca nu l-as impinge eu de la spate. Cand nu merge cu bicicleta sau trotineta ar zace in carut fara nici o problema. Eu cand merg cu ei doi in parc/mall etc iau carutul pentru Alexei si pe Dimitri daca e il pun in bratele lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Ziua buna,

Se pare ca ma cel mai lenes bobocel. Daria ar sta in carut non stop. Nu putem iesi pe strada fara carut sau tricicleta, ca nu merge 10 pasi si vrea in brate. Daca avem caruutul sta numai in el... arr se da jos sa alerge dupa o pisisca sau dupa frate-su...... Ea leneveste in carut cu orele......

Matei a renuntat la carucior la 1o luni cand a invatat sa mearga...nu se mai aprpia de el si mergea zilnic pe jos cate 3 ore legat. Daria in schim e mai lenesa ca el la TOT. Asta e, asa-s copiii ei.....

claudinna da, se putea intampla sa fie nasol daca nu erai langa el..... Doamne Fereste!! sananate multa, sa scapati repede!!!!

Si la noi merge AC non stop, stam toata ziua in camera cu AC, dormim cu AC si nu am racit niciodata nici noi nici copiii. Ba chiar iesim din piscina, stam 3 minute la soare sa ne zvantam si apoi intram in casa la AC..... cred ca depinde de organism....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Si eu care credeam ca tine de parinti, dar se pare ca nu.

David e la mijloc intre mine si tati.Eu sunt genul care as sta si as zace iar tati e genul care nu ar sta locului.Asa ca David e la mijloc - pleaca in parc cu carutul sau tricicleta, acolo misuna per pedes si se intoarce tot in carut sau cu tricicleta...

Sanatate multa tuturor boboceilor bolnaviori

Nikolici,e de bine vad cu gradi

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput