Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (47)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

din pacate pe net am gasit k o tine cu canicula pana miercurea viitoare.
si abia de joi se mai racoreste un pic

Laura iei hainute de pe net?
eu cred k sunt mai ok dc le iei din magazin

mersi Mirela

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor m-am intors din concediu, de fapt suntem la Rio de Caracal, nu am ajuns inca in Sibiu, daca sunteti drafgute, poate imi faceti si mie un rezumat cu ce s-a intamplat mai important ca nu reusesc sa citesc 4 cap nici sa vreau.

A fost superb in concediu, am fost in Parang, iar de acolo ne-am plimbat in prima zi prin Uricani-Campul lui Neag si Cheile Butii (complexul Cheile Butii il recomand din tot sufletul, arata superb, mancare e super buna si exagerat de ieftina), a doua zi am fost pe la Obarsia Lotrului iar a treia zi pe Valea Jiului - Manastirea Lainici, Pestera ia o pauzarii. E superba Valea Jiului, nu am crezut niciodata ca o sa spun asta pentru ca nu auzisem nimic de ea.

Eu sunt bine, abia astept sa ma duc si eu luni la doctor

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 16 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Iar de mancare chiar nu stiu. In seara asta al meu vrea paste cu ton. I-am zis ce sa cumpere in 30 min sunt si mancate.

Laura

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ralu nu i-am nimic de pe net, doar ma uit ca sa treaca timpul mai repede pana la 6. Poate imi mai vine si mie vreo idee ce as mai putea cautat prin Cora si prin Dragonul Rosu ca aici ce le gasesti mai ieftine. In carrefour nici nu ma pot apropia de ele.

Laura

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Fetelor m-am intors din concediu, de fapt suntem la Rio de Caracal, nu am ajuns inca in Sibiu, daca sunteti drafgute, poate imi faceti si mie un rezumat cu ce s-a intamplat mai important ca nu reusesc sa citesc 4 cap nici sa vreau.

A fost superb in concediu, am fost in Parang, iar de acolo ne-am plimbat in prima zi prin Uricani-Campul lui Neag si Cheile Butii (complexul Cheile Butii il recomand din tot sufletul, arata superb, mancare e super buna si exagerat de ieftina), a doua zi am fost pe la Obarsia Lotrului iar a treia zi pe Valea Jiului - Manastirea Lainici, Pestera ia o pauzarii. E superba Valea Jiului, nu am crezut niciodata ca o sa spun asta pentru ca nu auzisem nimic de ea.

Eu sunt bine, abia astept sa ma duc si eu luni la doctor

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 16 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

tare traseul..eu am stat in Lupeni..orasul dinainte de Uricani..cheile butii e bestial..tot drumul ala e misto pana se inchide intre munti la un moment dat..nu stiu daca au mai continuat lucrarile acolo..dar e super peisajul
pe traseul ala Vulcan-Lupeni-Uricani-cheile butii am facut eu scoala de soferi acu 8 ani.
Tatal meu este acolo..la intoarcere ne oprim mereu la manastirea Lainici si papam..e foarte frumos si liniste

Simo 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

patricia bine ai revenit
poate mi dai detalii despre locul unde ai fost, pensiune, etc
vrem sa urcam si noi la munte

+16 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Mirela..daca vrei sa mergi acolo este statiunea Straja..in orasul Lupeni..de acolo poti face tot traseul cu masina
sunt cabane frumoase..ieftine, super peisajul..vezi orasul de sus..si e la 10 min de oras

Simo 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

vreau la racoare ca nu mai pot in bucu
fimiu vrea la mare
poate vreo 2 zile nu mai mult

+16 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Hai ca ma bag si eu la discutia despre nasteri...Eu am nascut normal toti copiii.

La prima nasetre a fost horror, 17 ore de travaliu, ultimele 10 cu dureri la greu, fara nici un fel de calmante etc. Mi-au facut freo 2 injectii cu calciu intravenos de-am lesinat si dupa aia m-au uitat pe acolo. M-a taiat pana la fund fiindca nu iesea capul, fara anestezie (acu eu nu vreau sa speriu pe nimeni). Dupa aia m-a cusut cu anestezie locala cu un ac cu gaura prea mare si firul prea subtire...iesea ata la fiecare impunsatura si dupa aia zicea :"stai sa bag iar ata pe ac".

Bai eu n-am tipat deeeloc, mai intai ca mi se parea caraghios, eu singura pe acolo sa incep sa ma miorlai...Si daca tipam tot aia era ca nu-mi treceau durerile si oricum nu ma lua nimeni in seama .

LA vremea aia firele trebuiau scoase deci dupa 7 zile mi-a scos firele si am fost OK. Pana sa-mi scoata firele n-am putut sa stau prea bine pe scaun, ma durea cam rau ca m-a cusut aiurea...

La a doua - 12 ore de travaliu, 6 suportabile, 6 cu epidurala. M-a taiat putin, cusatura OK, a doua zi eram ca noua, stateam binisor pe scaun. La a treia nu s-a rupt nimic si nu m-a taiat, 9h travaliu - 4 cu dureri suportabile, 5 cu epidurala...

Concluzia este ca acu' cu epidurala asta e floare la ureche nasterea, serios...dupa ce am trecut prima data prin horror urmatoarele au fost muuult mai usoare. De pe la dilataie 4 iti face epidurala iar durerile de pana atunci sunt suportabile...E adevarat ca depinde de nivelul fiecareia de suferinta...

Dar sunt pentru nasterea naturala...bble trebuie sa vina cand e el pragatit nu mai repede, doar daca e urgenta medicala...

Hai va pup pe toate, fiti curajoase, orice metoda ati alege...dar sa cititi mult inainte si sa cereti pareri de specialitate ca sa fiti sigure ca alegerea e cea buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi270310 spune:

DPN 19.12.2010

Mergi la inceput