Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (47)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ralu nici medicii nu se inhama la asa ceva
la noi in tara mai rarut
le este mai simplu sa ia bisturiul, face o incizie ii scoate, coase si gata
in alte tari e altceva

+16 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multumesc fetelor de urari, sunteti niste dragute! Si voua, sarcini usoare in continuare si sanatate multa, asta e cea mai importanta! Cate un pupic la fiecare!

De facut cinste, nu prea am cu ce... nu prea ma simt in stare zilele astea sa mai stau in bucatarie. Daca vin prieteni la noi in week-end, ii servim cu un gratar si cam atat. Mie imi place sa ma pregatesc cu multe si 100 de aperitive si feluri si dulciuri dar va zic sincer ca nu prea mai pot sta mult in picioare. Si abia am 3 luni!
A propos de ce ziceati de mancare, nici eu nu prea stiam sa fac nimic, pana am venit in Canada, tot asa, in tara stateam aproape de ai mei. Aici am invatat de toate, am un caiet plin de retete si imi place mereu sa experimentez lucruri noi. Al meu sot toata ziua ma lauda, cica am intrecut-o si pe maica-sa, si pe maica-mea si pe bunica-sa, mancarea mea e cea mai buna.
Asta nu inseamna ca n-am dat si rateuri... o-ho, o gramada. Ati vazut vreodata cum arata o bucatarie in care a explodat o oala cu varza? Cu picturi de varza pe tavan? hehe, eu am vazut.

In legatura cu nastrea, mereu mi-a fost frica de operatii, de desfacut burta si umblat pe-acolo, am zis ca indur orice numai sa nasc natural. Normal, daca se impunea, apelam la cezariana, fara probleme.
Cum va mai ziceam eu, la mine travaliul a durat 3 zile. Au incercat sa-l opreasca si nu au reusit, am avut mereu contractii. Dar nu pot zice ca era ceva insuportabil (nu erau chiar de intensitate maxima totusi). Eu n-am niciodata nici o durere, nici nu prea stiu cume sa te doara capul, ma asteptam sa fiu mai afectata. Insa a fost OK. Apoi mi-au facut epidurala si n-am mai simtit nimic. M-au taiat foarte tare, m-am recuperat destul de greu, dar asta pentru ca in fiecare zi eram la spital cu copilul (care a stat 3 saptamani la terapie intensiva) pe un scaun tare, ca probabil daca eram acasa altfel trecea buba.
Si sa stiti ca daca bebe e mic, nu nasteti neaparat usor. Al meu a avut 1850 g si a fost tare greu, scos cu forcepsul, etc. Depinde mult de anatomia fiecaruia.
La al doilea sper sa nasc tot natural.

Aici nu se fac cezariene la cerere. Tocmai o fata din Canada pe care o cunosc de la Odiseea de iulie-august a nascut ieri gemeni. Doctorul ei insista sa nasca natural desi unul era cu capul in sus, unul cu capul in jos. Noroc ca a plecat in concediu si a dat peste un alt doctor mai maleabil care i-a aprobat cererea de cezariana, ca de nu... nasterea naturala o pastea. Cand s-a intors doctorul ei nu prea i-a convenit, insa n-a indraznit sa treaca peste decizia celuilalt.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -13+ cu posibil
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mda...de ce sa se complice...
cum sunt si aia de la medlife.. de ce sa se ocupe si de nasteri premature sau cu unele probl??? mai bine ii trimit la stat si ei nu isi pateaza "numele"

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

doloress asa ma bucur pt dragaica, era asa de speriata de nasterea naturala, bine ca a scapat

ralu, medlife ul ii trimite la filantropia, plus ca mai cosesc si de o caruta de bani

apropo, naste careva cu dr SAFTA din filantropia????????

Mergi la inceput

iar ati disparut??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

uite ca am gasit si eu topic la care sa ma bag. si eu vreau sa nasc la filantropia, dar nu am inca doctor. pana una alta, merg la Victor Babes, dar nu voi naste cu acea doctorita, ci cu absolut oricine de la filantropia, doctor bun sa fie!
aveti idei? ponturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

am papat si eu.
acu sunt pe aici

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Mirela eu sunt pe aici. Ma uit pe net dupa hainute pt bebe. De cumparat mai la iarna poaet mai apar si alte modele

Laura

17+ cu

Mergi la inceput

nush ce sa mai mananc

ralu sa ti fie de bine
lori si eu ma uit, dar de cumparat mai in colo

iar se anunta cod galben de canicula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Astia nu stiu sa anunte si ploi care chiar sa fie?
Toata ziua anunta canicula, canicula si iar canicula.

Laura

17+ cu

Mergi la inceput