Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (47)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

shines .. alta mama curajoasa waw !

ma ... toata admiratia mea , serios , nu ca ar avea nvoie cineva de ea , dar pe bune , e un mare lucru sa faci shmecheria asta

ps: cred ca daca spui de la inceput sa te taie la dansa 1-2 cm scapi mai "usor" , asa am inteles

mami 13+

lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Angi somn usor. Plimbare placuta.

Laura

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

al meu intreba toti medicii daca eu nu pot naste natural, dar cand a aflat ca s doi a lasat o moale

+16 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

dar de ce dc sunt 2 nu poti naste natural?
care e probl?

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

andri..ei stabilesc acolo in functie de cat e copilul, cat are circumgerinta capului si cat e dilatatia
dar mai bine ceri taietura inainte..sa nu te rupi cand iese capatzanosu...ca atunci e jale mare..

Simo 19 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

dar de ce dc sunt 2 nu poti naste natural?
care e probl?

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria

in cazul meu cu o cezariana la activ, uter taiat o data........nu prea se inghesuie nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andri31

shines .. alta mama curajoasa waw !

ma ... toata admiratia mea , serios , nu ca ar avea nvoie cineva de ea , dar pe bune , e un mare lucru sa faci shmecheria asta

ps: cred ca daca spui de la inceput sa te taie la dansa 1-2 cm scapi mai "usor" , asa am inteles

mami 13+

lumina si putere

Cred ca asa ca shane ar trebu sa gandim toate, nu ar trebui ca mamele care vor sa nasca natural si normal, sa fie considerate curajoase. Peste tot in lume se promoveaza nasterea naturala, normala, vaginala, doar la noi exista o psihoza, ca doare si medicii acutizeaza acest aspect inventand probleme ca memica sa nasca prin cezariana.

Nu urez curaj celor care vor sa nasca natural ci celor care vor sa faca cezariana, chiar trebuie sa ai curaj ca de buna voie si ne silita de nimeni sa fii de acord sa ti se taie mai multe grupe de musti, inclusiv cei ai uterului. Trebuie sa ai curaj ca induri durerile de dupa nasterea prin cezariana cand va fi foarte dificil si sa-ti ti copilul in brate din cauza lor.

Aveti grija de voi fetelor si de deciziile pe care le luati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Nu e vorba Bebelu86 ca sunt doi, e vorba de uter cicatriceal pe verticala (!) adica risc foarte foarte mare de ruptura uterina in travaliu, multiplicat de sarcina gemelara, pe scurt este EXCLUS sa accepte vreun medic nasterea naturala , cu riscul foarte mare al decesului mamei, indiferent de monitorizari.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

copii sa fie sanatosi, ca de scos ii scoatem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

intrebam. ca am observat k nu numai tu faci cezaraiana..la tine am inteles k mai ai una la activ
dar sunte multe burtici cu 2 bb care fac cezariana desi sunt la prima nastere
nu am auzit vreuna sa zica natestere naturala.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput