Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (47)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mirela nu cred ca te taie mai mult, poate mai putin. Nu inteleg de ce te-a taiat vertical??? Ma rog, bine c-a fost bine! la 42 sapt bine ca ti-a facut ceza, deja era destul. Robert in ziua in care mi s-a declansat facea 40spat.

Andri nu-mi asum credit pt ca am ales sa nasc natural bebeloi asa mare; pur si simplu ecograful dr. nu ami masura chiar corect greutatea, se strcase ceva la soft, nu era important, ca ea se uita dupa altele, ideea e ca dr. imi spusese ca va avea cam peste 3,5kg. Si am fost toti surprinsi si cozonacul meu de 4 kg.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Andri sunt aici. am pus mazarica la foc si stateam pe aici. ma uitam dupa lucrusoare pt bb .
bafta multa maine la eco

Laura sa intelg k pana la urma bb te-a scos din starea aia naspa.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

--------------------------------------------------------------------------------

cu anestezistul sunteti rezolvate daca nasteti la jud ilfov ca el acolo lucreaza.in privat nu se poate ca nu e clinica lui ci a macelarului.
eu sunt complet impotriva cezarienei la cerere, fara indicatie.exista metode de a naste normal fara durere, caci practic durerea ne sperie pe toate, deci mi se pare absurd sa alegi metoda cea mai invaziva si periculoasa asa doar de frica.

................................................
1. eu pana de curand chiar am militat pt nasterea prin cezariana - ce tampita .. dar a trebuit sa mai cresc sa-mi vina si mie in sf mintea
2.nu ma sperie durerea chiar asa de tare... cat complicatiile ce pot aparea in urma unei nasteri normale : infectii , lungiri de cap si alte nebunii

mirela... nu pot sa cred. .. nasol.
si acum 2. lasa sa fie sanatosi sa fii tu in putere si pe la 39 sapt sa-ti dea ei ghionturi sa iasa

mami 13+

lumina si putere

Mergi la inceput

bebelu ti-am facut ieri pofta cu mazarica mea !?

mami 13+

lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

moamaaa...la ce discutii ati ajunsdar timpul trece si tre sa ne gandim si la asta nu?eu as opta pt cezariana..am 35 ani si cred ca natural e mai greu..nush..vedem atunci mai aproape ce zice si dr

Angie+15

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Andri nu am pofta...dar trebuia sa ii fac ceva sotului de papa de post..si repede.
si asta am gasit.

Mirela imi pare rau k te-au taiat asa urat.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Andri ma bucur tare mult ca te-ai hotarat sa nesti natural si normal.
Adica ce vreau sa spun este faptul ca nasterea vaginala ar trebui sa fie un lucru normal. Din pacate, pentru ca tot mai multi medici vad inaintea beneficiilor clientelor lor banii le progreameaza pentru cezariana.
Fetelor nu va lasati prostite de nu stiu ce medic, chiar daca este ginecologul vostru de o viata, cand va spune ca nu puteti naste natural ca sunteti prea inguste in bazin sau inventii de genul. Medicii(unii dintre ei), din pacate, prefera ca gravidele pe care le urmaresc sa nasca prin cezariana pentru ca banul lor e pus cu siguranta deoparte, plus ca gravida naste cand hotaraste medicul nu cand vrea copilul sa se nasca.

Eu sunt o femeie miniona 150 cm, medicul la care am fost in prima perioada a sarcinii mi-a spus ca nu am cum sa nasc natural ca sunt mica etc...eu in schimb vreau sa nasc natural pentru ca stiu ca este cel mai bine atat pentru mine cat si pentru fetita mea. Am schimbat medicul, si maternitatea si Dr care ma supravegheaza acum mi-a spus ca nu poate sa spuna daca este nevoie de cezariana decat cel ami devreme in ultimele 2 saptamani de sarcina sau chiar in ziua cu pricina daca intervin complicatii in nasterea naturala.

Apropos, am auzit o discutie in Spitatul Universitar, Spital care, culmea, este declarat "Prieten al copilului", o discutie inre medicul de la ecografie si asistenta care nota ce vede el acolo. Era o gravina in 7 luni care tocmai iesise de la eco si medicu si asistenta discutau citez: "Fata asta nu avea placenta previa, deci nu are nevoie de cezariana dar daca medicul asa a zis ce puteam sa ne punem noi rau cu el." si asistenta: "lasati domnu doctor ca-i mai ies si lui ceva bani la cezariana...ca cu criza asta altfel cum mai traim".
Eu am ramas socata cand am auzit discutia dintre ei si din ea am inteles ca un medic ginecolog de acolo ii spusese gravidei ca are placenta previa ca sa ii faca cezariana...fata nu avea insa na...toti continuasera minciuna nesimtita. Culmea era ca au avut nesimtirea sa vorbeasca fata de mine despre acel aspect.

Asa ca fetelor eu zic ca daca nu avem probleme sa nastem natural cu toatele, este mai sanatos si mai putin traumatizant pentru mama si puiul ei.

va pup.

Mergi la inceput

angie si eu o sa am 32 la nastere
dar nu-i pacat ? ne-am chinuit atat sa ajungem sa avem bb dulce in burtica sa nu incercam sa experimentam tot pana la capat ?

bine , daca interesul lui bb cere cezariana fara sa clipesc as face , dar asa , cochetez cu ideea nasterii normale .... macar atat sa fac si eu acum sa-mi dau incredere.

mami 13+

lumina si putere

Mergi la inceput

angie , tu nu erai cu 4 sapt mai mare decat mine ?

mami 13+

lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Angie da, si varsta e un factor de decizie, dar 35 nu mi se par multi; o sa vezi si ce-ti recomanda dr.

Deci..Andri cand si unde vrei eu iti povestestc toate detaliile "sordide"; (pt mine nu a fost rau si traumatis=zant si de aia n-am probleme in a povesti).

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 17+

Mergi la inceput