Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

andri..tu o sa ai 32la nastere eu aproape 36 e totusi o diferenta..dar daca as putea sa nasc normal..as face-o fara sa clipesc
pai se pare ca nu..am facut et in mai..ultima menstruatie pe 30 aprile...
tu cand ai facut et?

Angie+15

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

Citat:
citat din mesajul lui andri31

--------------------------------------------------------------------------------

cu anestezistul sunteti rezolvate daca nasteti la jud ilfov ca el acolo lucreaza.in privat nu se poate ca nu e clinica lui ci a macelarului.
eu sunt complet impotriva cezarienei la cerere, fara indicatie.exista metode de a naste normal fara durere, caci practic durerea ne sperie pe toate, deci mi se pare absurd sa alegi metoda cea mai invaziva si periculoasa asa doar de frica.

................................................
1. eu pana de curand chiar am militat pt nasterea prin cezariana - ce tampita .. dar a trebuit sa mai cresc sa-mi vina si mie in sf mintea
2.nu ma sperie durerea chiar asa de tare... cat complicatiile ce pot aparea in urma unei nasteri normale : infectii , lungiri de cap si alte nebunii

mirela... nu pot sa cred. .. nasol.
si acum 2. lasa sa fie sanatosi sa fii tu in putere si pe la 39 sapt sa-ti dea ei ghionturi sa iasa

mami 13+

lumina si putere

1.ma bucur ca ti-a venit mintea la cap :)
2.infectii? stii ce inseamna o infectie la o burta taiata?nu, iti spun eu: ceva groaznic.incidenta infectiilor postpartum sunt mult mai mari in cazul cezarienelor decat in cazul nasterilor normale.cat despre capul tuguiat , este posibil sa apara insa isi revine fiindca de aia exista fontanele ca sa fie modelat craniul.
3. ai uitat de problema cea mai importanta: hemoragia care pune probleme extraordinar de serioase.un uter taiat care nu se strange si sangereaza inseamna in cel mai bun caz histerectomie totala iar in cel mai rau decesul mamei.
as putea sa iti mai spun multe insa sunt extrem de subiectiva.fiecare e liber sa aleaga ce crede ca este mai bine pentru el insa DOCUMENTATI-VA inainte.iar pentru cele care aleg totusi sa faca cezariana, nu mai alegeti voi data, lasati bebelusul sa vina cand se simte pregatit.nu fortati natura si destinul ca nu faceti bine.

13+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ralu am inceput sa-mi revin de pe la 12 cand m-am luat la povesti cu colega mea. Dar acu e mai activ ca niciodata. Nu stiu ce i-a venit.
Iar legat de nastere eu vrea natural cu epidurala, cezariana doar in situatie de urgenta. Prietena mea cand a ramas gravida zicea ca ea vrea sa nasca prin cezariana, dar pana la urma a nascut normal supa mai bine de 48 de ore de travaliu.

Laura

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

prietena mea a nascut tot cu peridurala ca doar am batut-o la cap noua luni.si ce credeti ca facea ea in travaliu? rebus

13+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

angie , ET mai , dar um.11.05
deci 2 sapt...aha

mami 13+

lumina si putere

Mergi la inceput

[quote] prietena mea a nascut tot cu peridurala ca doar am batut-o la cap noua luni.si ce credeti ca facea ea in travaliu? rebus [quote]

f tareeeee

mami 13+

lumina si putere

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andri31

angie , ET mai , dar um.11.05
deci 2 sapt...aha

mami 13+

lumina si putere

cam asa...punctia pe 13 mai et pe 16
pe 11 mai e nascut sotul emu..mi-ar fi placut sa fie et atunci

Angie+15

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Mara de ar fi la toate asa usor..sigur toate am naste natural. crede-ma

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

andri...o sa nastem cam aproape una de alta

Angie+15

Mergi la inceput

raman la parerea mea ca alegerea modalitatii de a naste este fffffff personala si e in functie de mai multi factori si evenimente.

stiu asistente , doctore care au nascut prin cezariana ca asa au considerat mai safe pt ele si pt bebici , stiu moase , care dupa ce le-au urlat sute de femei in creieri la nasterile normale si ele la randul lor au nascut normal pt ca stiau exact beneficiile nasterii normale.

so... we'll see

mami 13+

lumina si putere

Mergi la inceput