Dovlecei in sarbatoare *179*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

hai, ma Cristina luati si fata cu voi! cum sa nu fiti cu ea cand implineste anul?

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

baiatul meu e la somnul nr. 3 asa ca mi-am facut si eu manichiura

cristina eu n-as putea sa nuu fiu cu Carol atunci cand va face un an. de ce nu o luati si pe ea? sunt convinsa ca e obositor dar e pacat.

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna dupa amiaza fetelor! Ma bucur ca e atmosfera frumoasa pe forum. Noi azi am fost intr-o mica plimbare intr-una dintre cele mai frumoase localitati pe care le stiu eu din Romnaina (recunosc, nu am o cultura foarte bogata in domeniu), Ciocanesti. Catalina (am nimerit-o! Pe cea mai buna prietena a mea din copilarie o chema la fel.) si Monis stiu despre ce vorbesc. M-a scos sotz ca aratam ca un zombi si i s-a facut mila de mine.

Am fost intr-o padure pe acolo si pe malul unui parau si era plin de cimbrisor salbatic. Mirosea superb! Baietii au fost incantati si eu la fel.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Off, fetelor si eu gandesc ca voi. O sa mai discut cu sotul si vedem ce facem. Oricum, sunt trista.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Off, fetelor si eu gandesc ca voi. O sa mai discut cu sotul si vedem ce facem. Oricum, sunt trista.

POZE

POZE NOI

un si o sa nu mai fii trista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Fetele ,Paul nu a mancat in trei zile decat trei banane si cativa covrigi,in rest cate un litru de ceai de menta pe zi . Nu reusesc sa ii dau mucilagiu de orez ,orezul fiert si morcov fiert mi le scuipa ,practic nu vrea nimic solid dupa cele trei zile in care mi-a vomat : prima zi de doua ori,urmatoarele doua cate o data, ieri si azi deloc. Diaree a avut trei zile,cu doua sau trei scaune pe zi nu foarte apoase. ieri si azi cate doua scaune moi,si acum este iar cuminte-cuminte,sta intins pe pat,gales si silabiseste,se mai ridica in fundulet cand si cand si isi trage perna pe care o imbratiseaza mereu,mai aproape. Asta dupa ce toata dimineata si dupa-amiaza a fost tare zvapaiat,a busilat prin toata casa.Nu are febra,nu a avut deloc. Cum sa il fac sa manance ceva? Laptele il refuza si pe el,nici nu vrea sa il vada.

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Ajutati-l pe Siluan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Da mai Alex, dar pe parintii tai ii cunoste bine, a crescut cu ei! Pe ai mei abia daca i-a vazut de cateva ori. Ma intreb daca poate sa ramana traumatizata la varsta asta. Sau daca o suferi dupa mine.
In fine, vad eu ce fac. Poate nu ii accepta pe parinti deloc si m-am scos, suntem nevoiti sa mergem si cu ea. Off, si ar insemna sa nu fiu cu ea cand implineste 1 an. Oribil!!!! Sotul nu ma intelege de ce ma framant, lui i se pare ca nu e asa mare chestie sa ramana fata cu bunicii. Insensibilul!!!!

POZE

POZE NOI

Cristina, eu zic sa testezi terenul si iei cea mai potrivita decizie pentru Emma si pentru familia ta. E posibil sa ai surprize. Unii copiii reactioneaza mai puternic la absenta mamei, in timp ce altii par ca nici nu observa. Ti-as recomanda, totusi ca daca iei decizia sa pleci, sa nu te desparti de Emma mai mult de 2 saptamani. Dupa aceea se instaleaza treptat o stare de depresie specifica copiilor institutionalizati.

Poate ajungeti la o solutie de compromis. Plecati numai voi doi cateva zile cat sa va incarcati bateriile si dupa aceea mergeti toti patru intr-un loc potrivit pentru copii. Sau poate puteti lua o bunica cu voi ca sa aiba grija de copii. E mai costisitor, dar merita.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Fetele ,Paul nu a mancat in trei zile decat trei banane si cativa covrigi,in rest cate un litru de ceai de menta pe zi . Nu reusesc sa ii dau mucilagiu de orez ,orezul fiert si morcov fiert mi le scuipa ,practic nu vrea nimic solid dupa cele trei zile in care mi-a vomat : prima zi de doua ori,urmatoarele doua cate o data, ieri si azi deloc. Diaree a avut trei zile,cu doua sau trei scaune pe zi nu foarte apoase. ieri si azi cate doua scaune moi,si acum este iar cuminte-cuminte,sta intins pe pat,gales si silabiseste,se mai ridica in fundulet cand si cand si isi trage perna pe care o imbratiseaza mereu,mai aproape. Asta dupa ce toata dimineata si dupa-amiaza a fost tare zvapaiat,a busilat prin toata casa.Nu are febra,nu a avut deloc. Cum sa il fac sa manance ceva? Laptele il refuza si pe el,nici nu vrea sa il vada.

Ajutati-l pe Siluan

daca nu mai face apa atunci eu zic sa nu insisti cu mucilagiu. poti sa ii dai mancarica de care papa el in care pui mai mult morcov fiert si orez. asta ar trebui sa-l stranga. mai este indicat marul copt si branza de vaci. si ele strang la stomac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ioana am incercat si supica de legume de care papa el,nici pe aia nu o vrea,nimic solid,nici macar paine... sa aiba ceva in stomacel .

Ajutati-l pe Siluan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Merci, Bia, ca deobicei ai numai sfaturi bune! O sa ii arat mesajul tau si sotului!

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput