Dovlecei in sarbatoare *179*
Raspunsuri - Pagina 7
cristina_ana spune:
Iuliko, eu nu ma mai joc cu tine, pai cum soro, sa fii asa de frumoasa si cu parul scurt, si cu el lung, nu e drept!!!!! Dar cu parul ce-ai facut? Sper ca nu l-ai aruncat!!!??? Trimite si la fata macar o codita din aia faina sa-mi fac si eu implant, daca tu nu mai ai nevoie de el! Si Brucu e adorabil, normal cu asa mamica!
Am vazut-o si pe Ebrusca tunsulica, tot frumoasa e!
Ca vorbiti de crize la astia mici, a mea cred ca s-a prins ca nu mai vreau sa-i dau tzitzi si e disperata. Trage frate de bluzele mele!!!...Si plangeee..cu niste lacrimi din alea mari de tot, si se uita fix in ochii mei, imi ridica bluza, se seveste singura, cum o prinde pe tzitzi n-o iarta. Imi e tare mila de ea, dar nu am ce face. In ultimul timp ne-am chinuit rau amandoua, nu se mai satura si ma teroriza noaptea. Acuma ma simt si eu mai odihnita.
Mai, oare unde e Monica? Stiti ceva de ea? Cuscrooooo, pe unde umbli!!!!???????????
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
alex25 spune:
Ca sa citez un mare om in viata: Mi-as cracii in el de bloc si in ei de vecini care taie cu flexul pe holul blocului langa usa mea.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
anamaria1979 spune:
Cristina biata de tine inteleg ca asta e marea intarcare. Si fetita nu vrea normal. Alex cand a vazut ca numai este laptic de foame a bagat formula, dar oricum nu l-am vazut niciodata sa pape la biberon formula asa cum sugea cu pofta la titi.. Oricum al meu acum nu prea baga lapte e pe toane, mai nou ne-am impacat cu cerealele de la milupa si le haleste pe alea.
cristina_ana spune:
Anamaria, bine zici tu ca nu se compara pofta de tzitzi cu aia de biberon. SI la a mea, se cunostea pe fata ei ca era extaziata cand sugea. Asta e viata mai, sa se obisnuiasca si ea ca lucrurile bune nu sunt vesnice!
Alex, nu mai fi mami suparata, ca ai o minunatie de fata. Am vazut cum merge ea mititica, e o papusica dulce foc!
Aaa, si am vazut si pozele de la intalnirea cu Kemsi. Baieteii sunt dulci foc, iar Carina e o papusica eleganta si finuta. Si Kemsi e frumoasa tare, si slaba si eleganta!
Aaa, ca sa nu mai zic de Kikicri, ca mi-am amintit ca am vazut-o si pe ea. Alt fotomodel de mamica!
POZE
POZE NOI
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamideandrei Ioanna, ai primit PM-ul meu? ANDREI |
nuuuu
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
Ioanna81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
nuuuu Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine! |
ba da! ba da! ba d! multumesc mult
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
cristina_ana spune:
Eu am o mare problema, si sufar tare de tot! Sotul meu vrea sa plecam la inceputul lui septembrie in concediu prin Europa doar cu Andrei, si vrea sa o lasam pe Emma cu parintii mei. Dar eu nu cred ca sunt in stare sa ma despart de ea 2-3 saptamani. Mi se rupe efectiv sufletul!!! La inceput am zis ca da, sa o lasam, ca si pe Andrei l-am lasat tot cand era asa de mic si nu mi-a fost greu, dar cu cat se apropie termenul imi dau seama ca nu cred ca am sa ma pot desparti de ea. Plus ca e deja maricica, si e dependenta de mine. SI pe parintii mei nu prea ii cunoaste. O sa ma duc o saptamana sa locuiec cu ei la Braila, sa se obisnuiasca fata, dar e greu tare de tot. Acuma ma gandesc ca si Techila i-a lasat pe aia micii cu socrii, dar erau mici tare!!! Offf, nu stiu deloc ce sa fac. Imi vine sa plang numai cand ma gandesc! A mai lasat vreuna dinte voi bebelusul cu altcineva mai multe zile? Stiu, raspunsul e NU!
POZE
POZE NOI
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Eu am o mare problema, si sufar tare de tot! Sotul meu vrea sa plecam la inceputul lui septembrie in concediu prin Europa doar cu Andrei, si vrea sa o lasam pe Emma cu parintii mei. Dar eu nu cred ca sunt in stare sa ma despart de ea 2-3 saptamani. Mi se rupe efectiv sufletul!!! La inceput am zis ca da, sa o lasam, ca si pe Andrei l-am lasat tot cand era asa de mic si nu mi-a fost greu, dar cu cat se apropie termenul imi dau seama ca nu cred ca am sa ma pot desparti de ea. Plus ca e deja maricica, si e dependenta de mine. SI pe parintii mei nu prea ii cunoaste. O sa ma duc o saptamana sa locuiec cu ei la Braila, sa se obisnuiasca fata, dar e greu tare de tot. Acuma ma gandesc ca si Techila i-a lasat pe aia micii cu socrii, dar erau mici tare!!! Offf, nu stiu deloc ce sa fac. Imi vine sa plang numai cand ma gandesc! A mai lasat vreuna dinte voi bebelusul cu altcineva mai multe zile? Stiu, raspunsul e NU! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Draga de tine draga. Te cred ca ti-e greu dar de voi depinde daca puteti sau nu, nu conteaza ce zice sau ce face lumea. Uite, eu am lasat-o cu ai mei 4 zile si nu a fost un capat de tara desi recunosc ca am plans de m-am spart in prima zi. Si o sa o mai las pe la sfarsitul lui ianuarie cand o sa plecam doar noi 2 in Egipt si nu am cum sa o iau si pe ea. Iti tin pumnii sa fie cum va fi mai bine.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
cristina_ana spune:
Da mai Alex, dar pe parintii tai ii cunoste bine, a crescut cu ei! Pe ai mei abia daca i-a vazut de cateva ori. Ma intreb daca poate sa ramana traumatizata la varsta asta. Sau daca o suferi dupa mine.
In fine, vad eu ce fac. Poate nu ii accepta pe parinti deloc si m-am scos, suntem nevoiti sa mergem si cu ea. Off, si ar insemna sa nu fiu cu ea cand implineste 1 an. Oribil!!!! Sotul nu ma intelege de ce ma framant, lui i se pare ca nu e asa mare chestie sa ramana fata cu bunicii. Insensibilul!!!!
POZE
POZE NOI