Dovlecei in sarbatoare *179*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Iuliko, eu nu ma mai joc cu tine, pai cum soro, sa fii asa de frumoasa si cu parul scurt, si cu el lung, nu e drept!!!!! Dar cu parul ce-ai facut? Sper ca nu l-ai aruncat!!!??? Trimite si la fata macar o codita din aia faina sa-mi fac si eu implant, daca tu nu mai ai nevoie de el! Si Brucu e adorabil, normal cu asa mamica!
Am vazut-o si pe Ebrusca tunsulica, tot frumoasa e!
Ca vorbiti de crize la astia mici, a mea cred ca s-a prins ca nu mai vreau sa-i dau tzitzi si e disperata. Trage frate de bluzele mele!!!...Si plangeee..cu niste lacrimi din alea mari de tot, si se uita fix in ochii mei, imi ridica bluza, se seveste singura, cum o prinde pe tzitzi n-o iarta. Imi e tare mila de ea, dar nu am ce face. In ultimul timp ne-am chinuit rau amandoua, nu se mai satura si ma teroriza noaptea. Acuma ma simt si eu mai odihnita.
Mai, oare unde e Monica? Stiti ceva de ea? Cuscrooooo, pe unde umbli!!!!???????????

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Ioanna, ai primit PM-ul meu?

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Ca sa citez un mare om in viata: Mi-as cracii in el de bloc si in ei de vecini care taie cu flexul pe holul blocului langa usa mea.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Cristina biata de tine inteleg ca asta e marea intarcare. Si fetita nu vrea normal. Alex cand a vazut ca numai este laptic de foame a bagat formula, dar oricum nu l-am vazut niciodata sa pape la biberon formula asa cum sugea cu pofta la titi.. Oricum al meu acum nu prea baga lapte e pe toane, mai nou ne-am impacat cu cerealele de la milupa si le haleste pe alea.

Mergi la inceput

Anamaria, bine zici tu ca nu se compara pofta de tzitzi cu aia de biberon. SI la a mea, se cunostea pe fata ei ca era extaziata cand sugea. Asta e viata mai, sa se obisnuiasca si ea ca lucrurile bune nu sunt vesnice!
Alex, nu mai fi mami suparata, ca ai o minunatie de fata. Am vazut cum merge ea mititica, e o papusica dulce foc!
Aaa, si am vazut si pozele de la intalnirea cu Kemsi. Baieteii sunt dulci foc, iar Carina e o papusica eleganta si finuta. Si Kemsi e frumoasa tare, si slaba si eleganta!
Aaa, ca sa nu mai zic de Kikicri, ca mi-am amintit ca am vazut-o si pe ea. Alt fotomodel de mamica!

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

ANDREI

nuuuu

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

ANDREI

nuuuu

ba da! ba da! ba d! multumesc mult

Mergi la inceput

Eu am o mare problema, si sufar tare de tot! Sotul meu vrea sa plecam la inceputul lui septembrie in concediu prin Europa doar cu Andrei, si vrea sa o lasam pe Emma cu parintii mei. Dar eu nu cred ca sunt in stare sa ma despart de ea 2-3 saptamani. Mi se rupe efectiv sufletul!!! La inceput am zis ca da, sa o lasam, ca si pe Andrei l-am lasat tot cand era asa de mic si nu mi-a fost greu, dar cu cat se apropie termenul imi dau seama ca nu cred ca am sa ma pot desparti de ea. Plus ca e deja maricica, si e dependenta de mine. SI pe parintii mei nu prea ii cunoaste. O sa ma duc o saptamana sa locuiec cu ei la Braila, sa se obisnuiasca fata, dar e greu tare de tot. Acuma ma gandesc ca si Techila i-a lasat pe aia micii cu socrii, dar erau mici tare!!! Offf, nu stiu deloc ce sa fac. Imi vine sa plang numai cand ma gandesc! A mai lasat vreuna dinte voi bebelusul cu altcineva mai multe zile? Stiu, raspunsul e NU!

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Eu am o mare problema, si sufar tare de tot! Sotul meu vrea sa plecam la inceputul lui septembrie in concediu prin Europa doar cu Andrei, si vrea sa o lasam pe Emma cu parintii mei. Dar eu nu cred ca sunt in stare sa ma despart de ea 2-3 saptamani. Mi se rupe efectiv sufletul!!! La inceput am zis ca da, sa o lasam, ca si pe Andrei l-am lasat tot cand era asa de mic si nu mi-a fost greu, dar cu cat se apropie termenul imi dau seama ca nu cred ca am sa ma pot desparti de ea. Plus ca e deja maricica, si e dependenta de mine. SI pe parintii mei nu prea ii cunoaste. O sa ma duc o saptamana sa locuiec cu ei la Braila, sa se obisnuiasca fata, dar e greu tare de tot. Acuma ma gandesc ca si Techila i-a lasat pe aia micii cu socrii, dar erau mici tare!!! Offf, nu stiu deloc ce sa fac. Imi vine sa plang numai cand ma gandesc! A mai lasat vreuna dinte voi bebelusul cu altcineva mai multe zile? Stiu, raspunsul e NU!

POZE

POZE NOI

Draga de tine draga. Te cred ca ti-e greu dar de voi depinde daca puteti sau nu, nu conteaza ce zice sau ce face lumea. Uite, eu am lasat-o cu ai mei 4 zile si nu a fost un capat de tara desi recunosc ca am plans de m-am spart in prima zi. Si o sa o mai las pe la sfarsitul lui ianuarie cand o sa plecam doar noi 2 in Egipt si nu am cum sa o iau si pe ea. Iti tin pumnii sa fie cum va fi mai bine.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Da mai Alex, dar pe parintii tai ii cunoste bine, a crescut cu ei! Pe ai mei abia daca i-a vazut de cateva ori. Ma intreb daca poate sa ramana traumatizata la varsta asta. Sau daca o suferi dupa mine.
In fine, vad eu ce fac. Poate nu ii accepta pe parinti deloc si m-am scos, suntem nevoiti sa mergem si cu ea. Off, si ar insemna sa nu fiu cu ea cand implineste 1 an. Oribil!!!! Sotul nu ma intelege de ce ma framant, lui i se pare ca nu e asa mare chestie sa ramana fata cu bunicii. Insensibilul!!!!

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput