Dovlecei in sarbatoare *179*
Raspunsuri - Pagina 6
Iulika29 spune:
Ioanna si al meu a dormit tare bine si azi noapte si azi dimi.O fi ceva in aer.Så tina cat mai mult la toti dovlecutii maiales la Alexu' de Raluk
Nela wow 14 ani.O viata cu buletin.Multi inainte dragilor si multa fericire si sånåtate.
mamideandrei, alex multumesc fain!
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 10+
Bruce, minunea noastrå
x_ggg spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui mamideandrei
mai, dar la voi care e problema pana la urma? de ce nu doarme noaptea? ANDREI |
As vrea sa stiu si eu.
Clasica explicatie:dintii. Foame nu cred pentru ca seara mananca un castron de cereale, urmat de tzitzi. Dragostea asta pentru tzitzi cred ca il tine asa "agitat". Si parol,nu beau cafea, cola, nu fumez nik.
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
anamaria1979 spune:
Iulika sa iti fie de bine tunsoarea arati bestial iar
Bruce e un scump. Apropo de Lady Gaga cu alejandro si alexutul meu topaie cand aude melodia si se intoarce din orice colt al casei daca ruleaza la tv.
mamideandrei spune:
pe unde umblati, fetelor? faceti nani si voi cu bebelacii? ca al meu a avut o strategie azi, a dormit de la 12 la 2, exact cand eu trebuia sa fac mancarea , asa ca el e in mare verva acum si eu pic de somn ; noroc ca mai e sotz pe acasa si mai umbla dupa el;
si daca tot vorbesc singura pe aici, sa mai zic una-doua:
mai fetelor, a inceput si Andrei sa ne testeze limitele, si mai ales daca nu il las sa mearga unde vrea el, sau sa faca ce vrea el; tipa/urla, apoi tace si asteapta reactia noastra, daca nu cedam continua cu tipat/urlat; eu ii zic ca n-are voie, el mai repede merge intr-acolo. sper sa isi revina repede, el care era asa cuminte
ANDREI
x_ggg spune:
Ėu sunt prin zona. Piciul meu a dormit de pe la 2 la 3 si un sfert, iar eu am stat langa el, cu ochii inchisi si zau ca mi-a facut bine si asa.
Al meu urla in carutz. La greu. Vrea pe jos. Si cum nu merge singur, trebuie sa tin cu o mana carutul, cu una copilul, cu alta sa indrept copilul impiedicat. Si chiar nu am atatea maini (Fragutza e o norocoasa cu extra-osul ei). Si cat suntem in parc il mai las pe jos, mai o floare, mai un bebe, dar drumul spre casa(cam 20 de minute de mers pe jos) e jale. Asa ca ma prefac uneori ca am dopuri in urechi, alteori il mai dau pe jos 2-3 metri si inapoi in carutz si tot asa.
Prin casa, dc ii strig ca nu e voie, se aseaza in fund si rade spre mine si incearca din nou. daca ma vede serioasa, renunta si vine spre mine, se aseaza ca un catelus la picioarele mele si zice "tata"
Mai bodoganeste cand il las in patutz sa merg si eu ca omul pana la baie, sau sa fac si eu patul etc, dar e chiar simpatic cum ma cearta el
x_ggg spune:
Iulika, felicitari pentru freza. Arati ca o tanara domnisoara (nu ca o pustoaica de liceu ca pana acum).
selen80 spune:
Iulika sa-ti fie de bine!
Hepi, cum mai e Maia dupa accidentul cu boxa??
si Ebruskai cred ca a inceput sa i se increteasca creierul , ca face si ea urat cand n-o las sa urce scarile...inainte ea nu zicea nici pas, nici daca ii luam ceva din mana, nici daca o luam dintr-un loc unde ii placea...ei, de cand cu scarile, a inceput sa-si arate coltii
multumesc pt sugestiile cu portita
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
Ioanna81 spune:
sunt si eu prin zona.
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
Ioanna81 spune:
Iulika e super freza ta si iti sta foarte bine.
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
alex25 spune:
Si eu bantui pe aici.
Si a mea are frate niste crize de personalitate cand ii iau ceva din mana sau cand nu o las sa se duca unde vrea ea, de zici ca e capatul lumii....dar eu ma consolez ca e desteapta si de aia face asa.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!